Ülker Ürünlerine Boykot!

Yasin Yıldırım

#13 Alex Morgan
Ulubatlı Souness
Fenerbahçenin 1 numaralı sponsoru , işbirlikçisi , kollayanı Ülker'e Boykot !

Dün hocamız Ergin Ataman'a yapılan saygısızlıklara ve şerefsizliklere göz yuman Ülker'e Boykot !

Twitter hesabı olan renktaşlar buradan Tek Yürek hesabını takip edebilir ve yapacağımız hashtag çalışmalarına katılabilirsiniz ;

Tek Yürek (TekYurekcom) sur Twitter

Hashtagimiz : #ÜlkerAlmaAldırtma

10 Yıla yaklaşan bir zamandır mecbur kalmadıkça ülker ürününü tercih etmiyorum zaten , kendim tercih etmediğim gibi mümkünse başkasınada aldırmam .

Boykot işi anlamsız bana göre. Binlerce çalışan var, bir sıkıntı olsa olan onlara olur sadece.

O yüzden gereksiz buluyorum böyle kampanyaları. İsteyen alır isteyen almaz.

Ülkerin ürün listesi varmı

Ben zaten çok mecbur kalmadıkça Ülkerin hiçbir ürününü almıyorum . İlla alacaksanız Eti alın .

Senelerdir benim senin paralarla erkek basketbol takımını daha güçlü yapıyorlar . Yine bizim paralarımızla kadıköy 2 yani ülker arenayı yaptılar .

Umarım yönetim de uyar ve sponsorlar listesinden ülkeri çıkarır . Yerine sarı-kırmızı logosu olan Eti olsun .

Ligtv'yi boykot etmeyenler ülker'i mi boykot edecek? Güldürmeyin beni!

Galatasaray taraftarı Türkiyenin en büyük STK topluluğudur . Ciddiye aldıklarında her şeyi yapacak güçtedirler .

5 senedir ulker ürünü kullanmıyorum. Bunu burada sık sık belirttim. Ülker alan GALATASARAYLIYIM diye dolasmasin.

çok doğru bir hareket olur.basında da GS taraftarı ülkeri boykot ediyor haberleri çıkarsa ülkerin satışlarını düşürmeyi başarırsak şikecilerin sponsoru olmaktan vazgeçerler.daha ilginci bu ülker cemaate baglı bir marka bu aziz cemaat bizi ele geçirmeye çalışıyor demiyormuydu.sponsorun cemaat ne konuşuyorsun be adam da bir kişi demiyor.

Ülker'den alınan ürünün, fenerium'dan alınan üründen farkı yok..

1-Forma arkasındaki Ülker reklamı sökülmeli

2-Facebook sayfamızdan Ülker icin protesto baslatılmalı.

Ülker yerine Torku kullanıyorum hem çok daha lezzetli hemde daha sağlıklı

Öncelikle kulübün ülker reklamını forma sırtından çıkarması daha mantıklı duruyor.

ülkerin ürünleri de dandik zaten glukoz-fruktozu basıyorlar. sağlık açısından da kullanılmamalı.

ülker yok! Milangaz yok! Koç yok! bunlari almiyoruz. Koç larida boykot ediyoruz. Ogullarina sahip olsunlar.

Asla paranizi Garantiye marantiye yatirmiyorsunuz!

Bu fenerli ruh hastasi patronlarin memlekete çok büyük zararlari var.

ülker almayın aldırtmayın. bu boykot önemli arkadaşlar. bunların hepsi nerde olduklarının farkına varmalılar. siz kimsiniz lan Galatasaray taraftarını karşınıza alma cüreti gösteriyorsunuz. sizi nasıl kalkındırdıysak batırmasınıda biliriz evelallah

Etiyi Ülker satın aldı diye biliyorum. Ama hala eti olarak çıktığını biliyorum.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizde Toblerone yeriz.

Hürriyet yaptığı haberlerle maşallah çok göze batıyor. Tamam fenerbahçe fanatiğisiniz ama bu kadar bariz belli etmeyin be kardeşim.

Burada Ligtv'yi , Ntvspor'u boykot edin başlıkları açıldığında konuya mesaj atan 10 kişiden 9'u ''niye boykot edelim yayınları çok güzel hatta yeni sözleşme uzattım, izlemeye devam edeceğiz, konu kilit vs vs '' tarzında mesajlardan başka şeyler yazmamıştı. Boykot işlerinde bizden yol olmuyor, olsaydı bugün Ntvspor basın toplantısı yerine plaj futbolu veremezdi.

Geri
Üst Alt