GSC Haber ultrAslan: "Emeklerimizin kahpece çalınmasına daha ne kadar müsade edilecek?"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Bugün Konya'da tarihe geçecek bir hakem kıyımı ile puan ve puanlarımız yine GASPEDİLDİ!

Bu sezon ısrarla Galatasaray'ı aşağı çekmek için çaba sarf eden operasyon çocuklarının müdahalesi sonrası yerde kalan oyuncumuza ofsayt vermesi ile komedi bir gol iptali yaşadık!

Konyasporlu oyuncuların bile itiraz etmediği bu iptali üreten VAR hakeminin Trabzonspor karşısında Fenerbahçe lehine yaptığı operasyondan sonra lige doğrudan müdahale ettiği bir başka pozisyon olarak tarihe geçti!

Lise günlüğünde bile Holigan Fenerbahçeli olduğu arkadaşları tarafından yazılan VAR Hakemi Davut Dakul Çelik’in bu maça, Kasımpaşa - Fenerbahçe maçına TFF’nin evladı Yasin Kol’un atanmasının tek sebebi TFF’nin Galatasaray düşmanlığı ve Galatasaray yönetimin aşırı derecede etkisizliğidir.

Sene başından beri alçakça çekilen operasyonlara sessiz kalan Galatasaray yönetimi ve Futboldan TEK SORUMLU Sportif AŞ üyesi ne zaman ve nasıl masaya yumruğunu vuracak?

Emeklerimizin kahpece çalınmasına daha ne kadar müsade edilecek?

Fenerbahçelerini ittire ittire şampiyon yapmak için cansiperane çalışan bu ahlak yoksunlarına kim dur diyecek?

Dursun Özbek istifa demeyi ne zaman düşünüyorsunuz.

Galatasaray başkanı kulübün haklarını bile savunamıyor.

Böyle şeylerde çok sinirlenir sabahlara kadar uyuyamazdım ama 3 senedir yönetim takmıyor ben niye takıp sıkıntılı hayatıma bir stres daha yükleyeyim ? Bu yönetimin işi taraftarın değil yapamıyorlarsa gidecekler bu kadar basit.

Boş işler taraftar grublarının hiç bir ağırlığı yok artık o eskidendi. Adamlar puanlarımız kasp etti gitti. Giden gitti artık

Sezon başından beri ediliyor, bitene kadar da edilecek. Dursun Özbek de sesini çıkarmadan izleyecek.

yav bizim yönetime sene sonuna kadar siz ses çıkarmayın, sonra size tepkiler gelince eser gürler mağduru oynar işi bi türlü kotarırsınız diye telkinde bulundular heralde.

Yav geç. Senin hocan takımı konsantre edip çorba değil normal kadroyla çıksa var çocuklarına da basar geçerdin.

İyi güzel açıklama. Ama samimiyseniz buyrun TFF'ye yürüyüş başlatın güç sizde insan kaynağı sizde, taşkınlığa gerek yok. 10 bin kişi protesto yapsa ortalık ayağa kalkar. Ben katılmaya hazırım.

Operasyonun başında Bilal Erdoğan var bu yüzden yönetim ağzını açamıyor.

Dursun 4 senedir ayni dursun tek farkı 2 yil erden vardi o yuzden cok bisey beklemeyin

İstersen messiyi getir bize

Dursun Özbek İSTİFAAAAA

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

helal olsun ama dursun istifa diyeceksiniz.Yan yollara sapmadan dursun denen Galatasaraylılıkla alakası olmayan adama istifa diyeceksiniz.

Turkiye'de herseyin danisikli dovus, kisisel cikar hesaplari uzerine oldugunu bilmesem samimiyetinize inanicam.

Fatih Terim gibi bir figüre ihtiyaç var camiada. Dursun, simitçi ve okan üçgeni bu işi kotaramıyor karşı da korkunç seviyede bir birliktelik var.

Alıştık doğranmaya. Bizim doğranmamız tek olsa neyse, üstüne bir de tescilli şikeci olan camiayı ittiriyorlar. Kimse de birşey yapmıyor. Bu saatten sonra üzüleni sevsinler artık.

Yönetimden yine bir şey yapan yada bir şey diyen yok tabi.

Geri
Üst Alt