GSC Haber ultrAslan Tribün Lideri Sebahattin Şirin'den Açıklama

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Sayın Dursun Aydın Özbek Başkanıma;

Dün akşam Sayın Erden Timur’u ve kardeşimiz Metehan Baltacı’yı ziyaret etmeniz taraftar nezdinde bir nebze de olsa önemli bir davranıştır. Bu hareketiniz verdiğimiz tepkiye küçük de olsa bir su serpmiştir.

Erden Timur konusunda yanlış yönlendirildiğinize yüzde yüz eminim.

Bir kardeşiniz olarak; önünüzdeki, arkanızdaki, sağınızdaki, solunuzdaki ve en yakınınızdaki kişilere çok çok dikkat edin ve etkisi altında kalmayın.

Sizleri sürekli yanlış yönlendiren bu kişiler üst üste dördüncü ve beşinci şampiyonluk yaşamamıza engel olmamalı. Çünkü bunun telafisi yok.

Son olarak;

Değerli Galatasaraylılar;

Vefasızlığa, tepkisizliğe, sistematik şekilde Galatasaray’a saldıranlara karşı sessiz kalınmasından dolayı başlatmış olduğumuz “Yönetim İstifa” protestolarımız sahadaki takımımızı etkilemeden devam edecektir.

Galatasarayımızın başarısı her şeyden ve herkesten önemlidir ve tek önceliğimizdir.

Değerli Galatasaraylılar;

Vefasızlığa, tepkisizliğe, sistematik şekilde Galatasaray’a saldıranlara karşı sessiz kalınmasından dolayı başlatmış olduğumuz “Yönetim İstifa” protestolarımız sahadaki takımımızı etkilemeden devam edecektir.

Galatasarayımızın başarısı her şeyden ve herkesten önemlidir ve tek önceliğimizdir.
Burası gerçek anlamda değerli

Galatasaray'ın hakkı uzun zamandır savunulmuyordu sadece Erden Timur özelinde de değil hiçbir şekilde bayadır reaksiyon veremiyorlar en son Erden Timur reaksiyon veriyordu diğerleri sadece izleyici gibi takip ediyor.

tebrik ederim

Bravo Baskumandanim

Hadsiz bir açıklama, sen kimsin Galatasaray başkanına ders vermek kim derdim de, bozuk saat bile günde 2 defa doğruyu gösteriyor. Bugün Erden Timur yarın başkası. Mesele Galatasaray ve siz Galatasaray'ın hakkına sahip çıkana sahip çıkmıyorsanız o koltukları işgal etmeyeceksiniz.

Mevcut yönetim üzerinden ET mevzusunda kurumsal açıklama gelmemesine kimse birşey demiyor zaten.

Sıkıntı burada hedef biziz ve bize dokunmak böyle kolaylaştıkça devamı da gelir. ET o dönüşümü başlatıp GSyi başarıya götürmese bugün evinde ailesinin yanında olacaktı belkide.

Suheyl Batum aday olacak bence ama fosil ve ahmet ocaklı gibi zenginlerin desteği lazim ,dursun taraftar desteğini tamamen kaybetmesi lazım ki genc oylardan hiç alamasin

Kavukçu Hatip’ten de tehlikeli adam.

Açıklama gelmez anlarım ama gidip o gün etkinliğe katılmak nedir gülen yüzler ile Erzincan vs.

metehen ne alaka abi

su kafasiz cocugu katmayin bu ise

Benim dogrularim bir baskasinin yanlisi olabilir

Ultraslan’in tavrini dogru buluyorum erden timur konusunda ama daha önceki dönemlerde yanlis buldugum noktalar da vardi ama bu ultraslan’in kötü oldugu anlamina gelmez

Karsit görüslere fikirlere saygi olmali

Her konu dan bir kutuplasma cikmamali

Sebo dursuna iyi ayar veriyor bu aralar

Geri
Üst Alt