GSCimbom
ultrAslan
Sarper Yıldırım
Cevap
45
Okunma
3,1K
Sayfa
1/3

Sarper Yıldırım

Baba Gündüz
Taraftarın gündeminin çalkanandığı bugünlerde neredeler?Neden bir açıklama yapmıyorlar?

Ben artık şuna kanaat getirdim,Galatasaray falan umurlarında değil bu adamların,nasıl birimizin mesleği doktor,birimizin mesleği mühendis ise,bu adamların mesleği de bu.Her koreografiden sonra,her yaptıkları şovlardan falan sonra kocaman ultrAslan yazısı Galatasaray'dan ziyade,her zaman kendilerini ön plana çıkarmaya çalışıyorlar.Sorsak kendilerine Galatasaray mı şampiyon olsun yoksa uA mı en iyi taraftar olsun,içlerinden ikinciyi seçerler eminim.

Sabri ile sozlesme imzalandiginda sadece Metin Oktay resmi paylasmislardi. Acikcasi ben onu bile beklemiyordum

Sent from my SGH-I337M using Tapatalk

inan benimde kaç gündür aklımdaydı bu konu !! inanılır gibi değil insan bir açıklama yapar !! demekki kayıtsız şartsız yönetimin arkasındalar :mad:

Karşı görüş bildiren herkesi üyelikten atıyorlar.. Üye olan arkadaşım Özcan Togay denen paralı uşağın herkesi susturduğunu ceza verdiğini söylüyor..

Özcan Togay denen paralı elemanı tanıyanınız var mı ?

Son düzenleme:
kalmasın zaten ağırlığı falan.. Yaptıkları güzel işler çok ama fazla muhalefetler herseye.

Benim merakım açılan o pankart sonunda Denizli'ye nası bakacakları?

Geri