GSCimbom
ultraslan
D

ultraslan Sayfa 23

Deniz Selahattin ·

Cevap
478
Okunma
23,4K
Sayfa
23/24
Her türlü toplanır. Bu tipler tribünü ele geçirdiği için bi bu kadar da dışarıda kalan var.
yahu siz bi tribün grubunun nasıl tiplerden oluşmasını bekliyorsunuz hayattan hiç mi haberiniz yok anlamıyorum ki

sebahattin ve yancıları gidiyorsa gitsin ama ua oluşum olarak dağılırsa kimse o düzeyde bi organizasyonu toplayamaz bu devirde, yıllardır neredeyse her maça giderim ua üyesi değilim ama ultraslan olmasa maç başı üçlü ve 3-4 yerde ıslık dışında çıt çıkmaz o tribünde

sizin hayalinizdeki tribünler abd ve ingiltere'de bol bol var gidip oralarda maç izleyin ne güzel hiç arızalı tipler yok falan diye, gerçi 2-3 senedir oraya doğru gidiyor bizim tribünler de zaten

Gerçek taraftarlar Tekyumruk'ta tertemiz örgütlensinler. Karaborsa bilet davası gelecekse ultrAslan'a organize suç örgütü muamelesi yapacaklar. Tutuklamalar burada durmayacaktır.

Gerçek taraftarlar Tekyumruk'ta tertemiz örgütlensinler. Karaborsa bilet davası gelecekse ultrAslan'a organize suç örgütü muamelesi yapacaklar. Tutuklamalar burada durmayacaktır.
"gerçek taraftarlar tertemiz örgütlensin"

sadece yazılı kelimelerden ibaret bi cümle, gerçek hayatta hiçbir karşılığı yok maalesef

ultraslan'ın pisliklerini savunma gibi bi derdim yok ama tribünde çok ciddi sıkıntı yaşarız dağılırsa

Bu yonetim plansizlik,kibir ,iletisimsizlik uzerine su an musialadan daha hizli yalanlama yapmiyorsa osi konusunda gene felaket.

Lig baslarken 3 haftaya CL maci oynayacakken osi satilirsa yonetim kacacak delik arasin.

yine otopark mafyası tipli birini seçmesinlerde!! hele ultraslan uni grupları. hepiniz okumuş akıllı bireylersiniz ne işiniz var böyle kriminal tiplerin arkasında.

Geri