ultraslan

bu görüntüler şimdiki baskoia maçından mı

şerefsizlere bak. coluk combalak bunlara reis diyor diye kendilerini ne sanıyor bu ibneler

Bu şerefsiz grup yok edilmelidir

Yeni bir yönetim ihtiyacı olduğu gibi taraftar grubunun da yenisi lazım

galatasaraya yakışan bir yönetim olsaydı yarına kalmadan temizlerdi bu herifleri tribünlerden.tam dursuna layık taraftar işte bu. seviyeleri aynı.

Boşuna Ultramallar demiyoruz.

Gesendet von meinem SM-A510F mit Tapatalk

Peygamberi anmak icin pankart asip diger yandan 90 dakika stadda ana avrat küfür etmek. Bu kafayi da ancak Ultraslan denen gereksiz olusum yasayabilirdi.

Rezilsiniz !

C-HFKRGWAAAow5N.jpg

C-HFL5EXoAErjkK.jpg

Pislik şerefsizler.

Liderleri sayesinde mağlum partinin yan şubesi olan bir grub.

Dursunun paralı köpekleri.

Persembe günü "Dursun istifa" diye bagiranlari süphesiz susturacaklardir her zamanki gibi. Allahin magandalari.

Ulan beleş bilet beleş sucuk için değermiydi onurunuzu satmaya hiç mi içiniz acimayacak hiç mi sevinmediniz o Sneijder in gollerinde söyleyin lan söyleyin

Benim anlamadığım olay beleş bilet alıp maça gitseniz nolur ben onu çözemiyorum.ulan isterlerse ömür boyu bilet versinler bana izlediğim takım takım değilse napayım ben o bileti.benim çıkarlarım için takım başarılı değilken başarılıymış gibi davranmak nasıl adamlıktır ya.ulan ne insanlar var diyorum insanlar akıllı yaratıklardır düşünerek hareket etmeyi bilirler bunlarda bunu yapacak beyin bile yok.varsın hiç Galatasaray maçı izlemeyeyim hiç bi maçına gidemeyeyim yeter ki başarılı olsun benim gönülden desteklediğim takım tuttuğun takımın maçına gidecen diye senin koskoca kulübünün içini boşaltan adamı desteklemek nedir ulan.ne kadar aptal varlıklarsınız ya.twitterdan da engellemiş beni andaval sürüsü.

Sesleri çıkmadı Dimi gene tez zamanda kurtulmamız lazım bu asalaklardan.

GSC Mobile App

Geri
Üst Alt