Ultraslan'a Göre Sabri'nin İpini Yönetim Çekti

"Karara çok şaşırdık"

Sabri'nin kadro dışı bırakılması kararına çok şaşırdıklarını aktaran Veysel Giley, şunları söyledi: "Sabri Sarıoğlu her zaman Galatasaraylılar için önemli bir futbolcudur.

bunlar tüm GS taraftarini kendileri zannediyor olabilirler.

Sabri benim icin hic önemli bir oyuncu degil. Sabriyi sevmiyorum da, Prandellinin Sabrinin ne kadar kötü bir bek olduğunu anlamasi icin 10 dakikalik mac videosu izlemesi bile yeterlidir.

Sabrinin 1.250 milyon dolari birakip, bir yere gideceğine de inanmiyorum.

yillarca bu ve benzeri gruplari beslediniz. Ondan sonra geldiler oturdular tepenize. Türkiye de ki yönetim anlayisi.

daha bir iki ay önce övüyordunuz Uayı ,basketbol federasyonuna tavrı,aziz yıldırım hakkındaki demeçleri vs ile ilgili,tabi bazı arkadaşlar nefretlerinden o zaman susmuşlardı görmemezliğe gelmişlerdi, yönetimin yapması gereken açıklamaları, göstermesi gereken sertliği Ua yaptı birçok kez federasyon vs çeşitli kurumlara karşı

Veysel abiye katılıyorum . futbolculuğu tartısılır. GS sevgisi tartısılmayacak bir oyuncu . Gönderilmesin demiyorum ama en azından buna hoca karar vermeliydi. Oturup konusulduktan sonra karar yüzüne söylenebilirdi.

Gerçek Gs sevgisi bizde kardeş yıllık 2 trilyon kazanmıyoruz ama canımızdan çok seviyoruz.Bu takımı yıllardır sömüren adamlardan kurtulma zamanı darısı hakan balta ve aydın yılmazın başına.

Sabri takımın kanayan ''yarasıydı''.Sabriyi takımda isteyen adam benim gözümde Galatasaraylı değildir net.Yıllardır sağ bekten top şişirmekten,kale arkasındaki seyircileri bombalamaktan başka ne yaptı bu adam.Kaptanlık verdiler herife bide geçen sene kafayı yiyecem.

Gerçek Gs sevgisi bizde kardeş yıllık 2 trilyon kazanmıyoruz ama canımızdan çok seviyoruz.Bu takımı yıllardır sömüren adamlardan kurtulma zamanı darısı hakan balta ve aydın yılmazın başına.

dediğim gibi gönderilmesine karsı değilim ama böyle gönderilmesi yanlıs oldu . hakan balta için söylediklerine katılmıyorum . bu yıl çok fazla işimize yarıyacağına inanıyorum .

daha bir iki ay önce övüyordunuz Uayı ,basketbol federasyonuna tavrı,aziz yıldırım hakkındaki demeçleri vs ile ilgili,tabi bazı arkadaşlar nefretlerinden o zaman susmuşlardı görmemezliğe gelmişlerdi, yönetimin yapması gereken açıklamaları, göstermesi gereken sertliği Ua yaptı birçok kez federasyon vs çeşitli kurumlara karşı

İyi de fena saçmalamışsın.Ne yani Ua'yı sevmiyoruz diye adamların yaptığı doğru şeylere "yanlış yapıyorlar" mı dememizi istiyorsun ?

Üstelik burada gösterilen tepki son derece haklı , Ua hangi hakla Galatasaraylılar adına konuşabiliyor ? En fazla kendileri için konuşabilirler...

İyi de fena saçmalamışsın.Ne yani Ua'yı sevmiyoruz diye adamların yaptığı doğru şeylere "yanlış yapıyorlar" mı dememizi istiyorsun ?

Üstelik burada gösterilen tepki son derece haklı , Ua hangi hakla Galatasaraylılar adına konuşabiliyor ? En fazla kendileri için konuşabilirler...

yaptıkları doğru işlere doğru yapmışlar denebilir ,Uaya boş oluşum diyenlere lafım soma ve vanda birçok sosyal sorumluluk projesi oldu bu adamların ,federasyona karşı tavıtları da net yönetim gibi susmuyorlar,sabri olayı ayrı rüzgar göre yorum yapmayın ayrılacak zaten affedilmese napacak, ne bu nefret,napmış bu adam bu kadar laf yiyecek, kendinize yakıştırıyosanız bir Gslı olarak devam edin ne diyim

ayrı rüzgar göre yorum yapmayın ayrılacak zaten affedilmese napacak, ne bu nefret,napmış bu adam bu kadar laf yiyecek, kendinize yakıştırıyosanız bir Gslı olarak devam edin ne diyim

Ne mi yapmış ? Bak kendin diyorsun senelerce en ufak yeteneği olmamasına rağmen bu takımda milyonları kazandı.

Bu profesyonel bir hayat , işten çıkarılıyor Sabri bu kadar basit.Ama adam devreye hem gazeteci arkadaşlarını sokuyor yetmiyor devreye Ua'yı sokuyor,sen de ne bu nefret diyorsun ? Efendice gidecek ...

Ne mi yapmış ? Bak kendin diyorsun senelerce en ufak yeteneği olmamasına rağmen bu takımda milyonları kazandı.

Bu profesyonel bir hayat , işten çıkarılıyor Sabri bu kadar basit.Ama adam devreye hem gazeteci arkadaşlarını sokuyor yetmiyor devreye Ua'yı sokuyor,sen de ne bu nefret diyorsun ? Efendice gidecek ...

ben ne zaman dedim bunu,fazla kazandı katılırım da konu o değil, sabri ne demiş başkanla görüşücem diyor ne var bunda başkana silahmi dayayacak, kazık mı çakacak kulübe gider yani ne gibi bir terbiyesizliği olmuş sabrinin,sabri başkanla görüşecegim dedi diye ulan hain defoll,yabancı düşmanı nedir yav bu tripler,ayrıca insanlar sizden farklı düşününce niye bir art niyet aranıyor,nerden biliyorsun sabrinin araya birilerini soktuğunu, tape vs varmı kanıt olarak

it ürür kervan yürür bu kadar ..bunlar kim Galatasaray ı tehdit edecek

ben ne zaman dedim bunu,fazla kazandı katılırım da konu o değil, sabri ne demiş başkanla görüşücem diyor ne var bunda başkana silahmi dayayacak, kazık mı çakacak kulübe gider yani ne gibi bir terbiyesizliği olmuş sabrinin,sabri başkanla görüşecegim dedi diye ulan hain defoll,yabancı düşmanı nedir yav bu tripler,ayrıca insanlar sizden farklı düşününce niye bir art niyet aranıyor,nerden biliyorsun sabrinin araya birilerini soktuğunu, tape vs varmı kanıt olarak

Kendin diyorsun kısmı orada "ne yapmış" kelimeleri ile bağlantılı,cümleyi düzgün kurmamışım yanlış anlaşılmış..

10 oyuncu kadro dışı kaldı,sadece bu gündem oluyor.Tamam 1 kez olur 2 kez olur,bu durum gerçekleşeli 1 ay geçti ve hala Sabri konuşuluyor.Buradan belli işte birilerini araya soktuğu,niye sürekli gündem oluyor ?

Valla Sabri kazık mı çakacak diyorsun da adamın gitmeye hiç niyeti yok onu ne yapacağız ? Kazık çakmaya niyeti var gibi görünüyor Sabri'nin...

Sabri'ye gereken söylendi,1 aydır Başkan'la görüşmeye çalışıyormuş bu çok yanlış düşünce.Git Prandelli ile görüş ne diye başkan ile görüşecekmiş.Hem o konumda değil hem de Prandelli'yi çiğnemiş olur...

Sabri geçen sene manciniiye ve yardımcılarına saygısızlık yapmış.

Bu konuda sabriden bir yalanlama gelmediğine göre doğru bu olay.

Mancinin sabriyi oynatması tamamen zorunluluktan ve mancininin karekteri ile alakalı bir durum adam gibi adam olduğundan.

Sabri'yi şımartan ve tepemize çıkaran uA Sabri'nin ipini çekmiştir.

Ultraslan tamam Galatasarayımızın taraftar olarak en çok tanınan grubu olabilir ama kimsenin Galatasaray ın iç işlerine karışmaya hakkı yok.

Geri
Üst Alt