Mehmet İşler
Parçalı Üye
- 5 Ağustos 2009
- 3.637
- 0
- 1.306
Nerede o eski uA içine etti veysel bey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Veysel abiye katılıyorum . futbolculuğu tartısılır. GS sevgisi tartısılmayacak bir oyuncu . Gönderilmesin demiyorum ama en azından buna hoca karar vermeliydi. Oturup konusulduktan sonra karar yüzüne söylenebilirdi.
Gerçek Gs sevgisi bizde kardeş yıllık 2 trilyon kazanmıyoruz ama canımızdan çok seviyoruz.Bu takımı yıllardır sömüren adamlardan kurtulma zamanı darısı hakan balta ve aydın yılmazın başına.
daha bir iki ay önce övüyordunuz Uayı ,basketbol federasyonuna tavrı,aziz yıldırım hakkındaki demeçleri vs ile ilgili,tabi bazı arkadaşlar nefretlerinden o zaman susmuşlardı görmemezliğe gelmişlerdi, yönetimin yapması gereken açıklamaları, göstermesi gereken sertliği Ua yaptı birçok kez federasyon vs çeşitli kurumlara karşı
İyi de fena saçmalamışsın.Ne yani Ua'yı sevmiyoruz diye adamların yaptığı doğru şeylere "yanlış yapıyorlar" mı dememizi istiyorsun ?
Üstelik burada gösterilen tepki son derece haklı , Ua hangi hakla Galatasaraylılar adına konuşabiliyor ? En fazla kendileri için konuşabilirler...
ayrı rüzgar göre yorum yapmayın ayrılacak zaten affedilmese napacak, ne bu nefret,napmış bu adam bu kadar laf yiyecek, kendinize yakıştırıyosanız bir Gslı olarak devam edin ne diyim
Ne mi yapmış ? Bak kendin diyorsun senelerce en ufak yeteneği olmamasına rağmen bu takımda milyonları kazandı.
Bu profesyonel bir hayat , işten çıkarılıyor Sabri bu kadar basit.Ama adam devreye hem gazeteci arkadaşlarını sokuyor yetmiyor devreye Ua'yı sokuyor,sen de ne bu nefret diyorsun ? Efendice gidecek ...
ben ne zaman dedim bunu,fazla kazandı katılırım da konu o değil, sabri ne demiş başkanla görüşücem diyor ne var bunda başkana silahmi dayayacak, kazık mı çakacak kulübe gider yani ne gibi bir terbiyesizliği olmuş sabrinin,sabri başkanla görüşecegim dedi diye ulan hain defoll,yabancı düşmanı nedir yav bu tripler,ayrıca insanlar sizden farklı düşününce niye bir art niyet aranıyor,nerden biliyorsun sabrinin araya birilerini soktuğunu, tape vs varmı kanıt olarak
ben ne zaman dedim bunu,fazla kazandı katılırım da konu o değil, sabri ne demiş başkanla görüşücem diyor ne var bunda başkana silahmi dayayacak, kazık mı çakacak kulübe gider yani ne gibi bir terbiyesizliği olmuş sabrinin,sabri başkanla görüşecegim dedi diye ulan hain defoll,yabancı düşmanı nedir yav bu tripler,ayrıca insanlar sizden farklı düşününce niye bir art niyet aranıyor,nerden biliyorsun sabrinin araya birilerini soktuğunu, tape vs varmı kanıt olarak