GSC Haber ultrAslan'dan Abdullah Kavukcu'ya Ültimatom!

ASLOLAN GALATASARAY!

Aman o kırılacak aman bu üzülecek diye toptan mahvoluşa doğru yol alacağız ha! Hadi ordan, tek bir birey dahi umurumda değil! Tikeller tümele hizmet ettiği ölçüde değerlidir. Aksi durumda hepsi birden kaldırılıp atılır, atılmalıdır.

Okanin dedigi gibi bunlari siyasete yakin zengin bir gs li başkan adayı gazlıyor bence ,aday çıkarsa malumun ilanı olur

Hoca'ya da bir şeyler söylemeleri lazım. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Ne zaman bir ivme yakalıyor gibi olsak ardından böyle rezil bir maç oynuyoruz.

Arada hocayı sıkıştırmak iyidir. Sıkışsın ki kendisi de takımı da rehavete girmesin.

valla öyle bir zengin yok bizde sabancıdan umutluyduk oda geçinemiyorum deyince ondan da umudu kestik
Reisin oğlunun bir arkadaşından bahsediliyordu bir ara ,bilmiyorum mutlaka çıkar birisi ,zengin de var yok degil ama hepsi lafta var
Kiracin kızı kulup üyesi ama seçimlere bile nadir gelir
Enka nin oğlan yani sarık tara nin oğlan kulup üyemiz
Bunun gibi kişiler cok
Başkanlığı geçtim biz bu kişilerden 5 kuruş sponsorluk bile istemedik şimdiye kadar

Hoca'ya da bir şeyler söylemeleri lazım. Bu kadar ciddiyetsizlik olmaz. Ne zaman bir ivme yakalıyor gibi olsak ardından böyle rezil bir maç oynuyoruz.

Arada hocayı sıkıştırmak iyidir. Sıkışsın ki kendisi de takımı da rehavete girmesin.

Kavukçuya giden mesaj bence hocaya da gidiyor ertuğ merak etme

Reisin oğlunun bir arkadaşından bahsediliyordu bir ara ,bilmiyorum mutlaka çıkar birisi ,zengin de var yok degil ama hepsi lafta var
Bunun gibi kişiler cok
Başkanlığı geçtim biz bu kişilerden 5 kuruş sponsorluk bile istemedik şimdiye kadar
hesapta birara kıraçın kızı erden timura başkan adayı ol her türlü arkandayım demiş diye okumuştum bir yerde ama hepsi entellektüel kişiler para vermezler bize febedeki gibi kro zenginler lazım gösterişi seven adamlar lazım

Açıklama için bir şey demeyeceğim bence geç bile kalındı. Her zaman işinin ehli bu işte bir CV'si olan profesyonel tarafından bu transfer işlerinin yürütülmesi gerektiğini savundum. Bu açıklamaların da seçim dönemi ile alakalı olmamasını yani bir koltuk kavgası olmamasını ve işin profesyonellere bırakılmasını sağlamasını dilerim.

yav yaşanıyor da sadece yönetime sallamak yüzsüzlük direkt.Hocaya da sallasınlar da samimi olduklarını görelim , sorunun aslına sallanmıyor.Bu boktan yönetim bile her istediğini aldı kendisi de söyledi herkes geldi diye yani aklım mantığım almıyor şu açıklamaları falan inan.30a falan bek aldı bu takım , transferi kendileri yapmıyor ki kim istiyorsa onu alıyorlar.Öyle ucuz oyuncu da istemiyor almak da kolay değil.
Zaten birbirinden ayıramayız bunları.Hepsinde sıkıntı var.
Bence burada okan burukda nasibini almalı.
Ama bizim sorunumuz çok para harcamak değil.
Dört senede 10 milyon ve üzeri alınan adam yüzde yirmiyi geçmez.
Transferde çok fazla parametre var.Planlamada sıkıntı var.Teklif geldiğinde satılması gereken adamları tutmayacaksın.Doğru adamları alacaksın.
Bunları yapmak için işi bilen adamları getireceksin.Transfer komitesi oluşturup işi bilen donanımlı adamları getireceksin.Bu yönetici olur danışman olur sportf drektör olur artık ne haltsa.Ama futbolcudan anlayacak adamlar olmalı.
Sportif drektör diyor herkes ama rakiplerin getirdiğ o sportif drektörleride gördük.Rezil adamları soktu klüplere.futbolcudan anlayan adamlar olması önemli.
Bakıyorsun rezil transferler var hiçbir aksiyon yok.Hala aynı adamlar transfer yapıyor.

Üç kuruş para veriyor diye iki kelimeyi bir araya getiremeyen adam tek başına transfer yapmaya çalışıyor.Adamda o vizyon yok her halinden belli.Erden timurun getirdiği bağladığı gardi olmasa bunlar hiçbir halt yiyemez.

Bunun gibi kişiler cok

ahlatcının oğlu bilalin kankisi

G-Uf7OhXIAAjn-Z

Bu arada beyler bakın hocacı biri değilim az cok renkdaşlarım bilir tavrımı ama kalkıp okana onlarca transfer yapıldı diye de o taraftan vurmak olmaz, adam son 3 yılın şampiyonu ama şu ibneler 11 12 yıldır kupa yüzü gmrememesine rağmen her sezon ellerine ilk 11 diziyorlar. Öyle bir dünya yok yani o isteyecek siz alacaksınız. Elin ali koç'u saran'ı bir sapı bile olmayan bir kulübe her sezon ortada hiç bir şey olmamasına rağmen kadro diziyorsa sen de bu adamı hiç bir transfer döneminde kalite olarak ne aynı seviye de ne de geri de bırakmayacaksın yok öyle yağma yani.

Bu arada beyler bakın hocacı biri değilim az cok renkdaşlarım bilir tavrımı ama kalkıp okana onlarca transfer yapıldı diye de o taraftan vurmak olmaz, adam son 3 yılın şampiyonu ama şu ibneler 11 12 yıldır kupa yüzü gmrememesine rağmen her sezon ellerine ilk 11 diziyorlar. Öyle bir dünya yok yani o isteyecek siz alacaksınız. Elin ali koç'u saran'ı bir sapı bile olmayan bir kulübe her sezon ortada hiç bir şey olmamasına rağmen kadro diziyorsa sen de bu adamı hiç bir transfer döneminde kalite olarak ne aynı seviye de ne de geri de bırakmayacaksın yok öyle yağma yani.

sorun şu ki ilkerciğim kadronun kurulumuda sayısıda okana yazar

ne istediyse yapıyorlar hatta onu koruyorlar bu konuda

sorun şu ki ilkerciğim kadronun kurulumuda sayısıda okana yazar

ne istediyse yapıyorlar hatta onu koruyorlar bu konuda

Ama Mason hocam adam sene sonu bir şekilde bunun karşılığını veriyor, ha şampiyon olamaz işler sarpa sarar o zaman neyse. Okan'ın 3 5 oyuncu patates etme hakkı var şu leş oğlu leşlere her sene serpme kalvahtı hazırlıyorlar. Bu arada 1.5 sene yarım yamalak oynattılar adamı beksiz kanatsız devşirmelerle can çekiştirdiler, işleri bu ödesinler onu kefaletini. Çok yağlı ballı bir sezonu son 2 yıldır geçiriyor aslında hoca. Bu da onun başarısızlığı doğrudur.

Geri
Üst Alt