Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 288
Güzel yazmışlar.
Bunu yönetimin yazması doğru olmazdı. UA nın yazması daha iyi.
Bunu yönetimin yazması doğru olmazdı. UA nın yazması daha iyi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ancak bu süreçte; birkaç ay önce çıkardıkları kanunu, TBMM çatısı altında bir gecede alelacele tüm partilerin ortak kararı ile değiştirdiğini gördük. Yine aynı şekilde bir otelde Federasyon tarafından bir gecede tüm futbol yapısını değiştirecek değişikliklere imza atıldığına şahit olduk. Tüm bu değişikliklerin ortak noktasının Fenerbahçe'yi ve suçlu yöneticileri koruyacak şekilde hazırlanmış olması, kamuoyunun hafızalarında tazeliğini korumaktadır.
Sanırım burada konu ile alakalı olarak parti gözetmeksizin meclis çatısı altındaki tüm partilerin ortaklaşa aldıkları yanlı bir karar hakkında eleştirilerini ortaya koymuşlar...
Yani senin yaptığın gibi tarafını belli etmektense tüm siyasi oluşumlara tepki göstermişler... Senin bu yazından benim anladığım şey ise bu yasayı yürürlüğe koyan tüm siyasetçiler yerine sadece tek bir partiye tepki koymalılardı... Oysaki bu kararda imzası olan diğer parti mensuplarına da tepki göstermeleri gerekmez mi insanların?
Cevabımdan sonra ben iktidar partisi yandaşıyım gibi bir düşünce oluşmasın aklında. Sadece adalet ve hak aramaktan bahsederken adaletsiz davranmadan o kararın altında imzası olan tüm haysiyet yoksunlarından hesap sorulmalı.
Bu arada UA'nın eyleme dökmeliler lafından ben bir şey anlamıyorum. Eylem derken nasıl bir eylemden söz ediyorsunuz? TFF binasını ya da Yargıtay'ı mı basmalılar? Polisle mi çatışmalılar? Taksim'i de gösteri mi yapmalılar? Bir şeye tepki göstermek için anlamlı bir metnin yazılması da yeterli olabilir...
Tabi ki UA' yı da eleştirmeliyim... Bugüne kadar bir çok kez bu konu hakkında açıklama yaptık gibi söylemleri olmuş. Ama ne yazık ki ben UA gibi düşünmüyorum. Bugüne kadar yaptığınız açıklamalar gayet yetersizdi. Hatta o kadar yetersizdi ki, şu anda yapılan açıklamanın şike camiası tarafından iki senedir sesiniz çıkmıyordu, puan farkı bu olunca mı sesinizi çıkartmaya başladınız diyeceklerinden adım gibi eminim. En az Trabzonspor taraftarı ve Hacıosmanoğlu kadar duyurmalıydık sesimizi.
Neyse bunların hepsinin boşa olduğunu düşünüyorum ben. Hani tabiri caizse süre aşımına uğradı artık dava. 6 ay içerisinde açıklanacak bir Yargıtay kararının bir yıldan uzun süredir açıklanmamış olmasının altında nasıl buzağılar yatıyor çok merak ediyorum. Bir gün çıkıp süre aşımına uğradığı için dava düşmüştür demelerinden korkuyorum. Böyle bir şey imkansız aslına bakarsanız ama bu ülke imkansız olayların sürekli yaşandığı bir ülke...
BİZLER YÜCE TÜRK ADALETİNE GÜVENİYORUZ
ultrAslan
Çok da fifi, açıklama yap dur ne anlamı var aksiyon göstermedikten sonra? Anca TT yapın siz.
ne yapsın mahkemelerimi bassınlar
"Her yer rüşvet,her yer yolsuzluk" diye slogan atıldığında buna karşı çıkan ultralarımız,bu tarz açıklamalar komik oluyor.
kusura bakma da özellikle şu boldladığım kısım bana hiçbirşey ifade etmiyor. ortaya yazılmış bir yazı. tamam bunu da yazarsın. sonuç olarak TBMM çatısı altında bir gece de bütün partilerin ortak kararı ile kanunun değiştiğini gördük. bu bütün partilerin ayıbıdır fakat bu kanun değişikliği önerisini ilk hangi parti getirdi meclise onu bana bir söyler misin?? hadi bunu geçtim TFF ye Tüpçü ve tayfasının seçilmesini sağlayan demiyorum atayan kim??? atadıktan sonra hep fenerbahçe lehine kararlar çıkartan ve aynı TFF eliyle şikecileri senelerdir koruyan kollayan kim??? Normalde en geç 6 ay içerisinde çıkması gereken yargıtay kararını iki senedir geciktiren, seçimleri düşünerek çıkmasını engelleyen kim??? Devamlı Fenebahçeli ünlü kişiler veya yöneticileri ile görüşme yapan kim??? bunu yaparken koskoca G.Saray'ın Başkanına randevu vermeye tenezzül dahi etmeyen kim?? benim rahmetli başkanıma hakaret eden kim?? sırf haklı olarak stadyumda ıslıklama oldu diye senelerdir bunun cezasını yol düzenlemelerini yapmayarak G.Saray'a çektiren kim??? Sanki o stadı bedavaya babasının hayrına yapmış gibi konuşup, G.Saray'ın 1 allah kuruşu yoktur diyen kim??
renkdaş sen bana öncelikle bu yukarıda sorduğum soruların cevabını ver ondan sonra taraflıyı tarafsızı konuşuruz. ama hadi benim tarafımı sormuşsun renkdaş hemen söyleyeyim. Ben Galatasaray'lıyım. Yani türkçesi; hak yiyicilerin, hortumcuların, dolandırıcıların, şikecilerin tarafında olmam. Çünkü ben Galatasaray'lıyım... yeterince açık mı?
burada bir parti ön plana çıkacaksa eğer bu yukarıda sorduğum soruların cevabı olan partidir. ama ultraslan özellikle bu partinin adını ağzına alamıyor. ortaya yuvarlak konuşuyor. eğer diğer partilerden biri ön planda olsaydı direkt olarak onu hedef alırlardı adım gibi eminim. ama burada yapamıyorlar. neden??? ultaslan çok tarafsız olduğu için mi? külahıma anlatsınlar benim geçsinler bu işleri devlet su işleri...
bu arada ben ultraslan gitsin taksimde eylem yapsın demedim onu da söyleyeyim. onu burada başka renkdaşlar yazmış sanırım ben yazmadım. benim dediğim şey çok açık. birileri tepkiyi diğerlerinden daha fazla hakediyor bu kadar basit.
ben hangi tarafta olduğumu söyledim. peki senin tarafın nedir??
Öncelikle ilk paragraftan sonrasını senin için yazmamıştım. Onu belirteyim. Ayrıca herhangi bir parti sempatizanı da olmadığımı söyleyebilirim. Benim anlatmaya çalıştığım şey ortada yapılan pisliğin tek bir zümre tarafından yapılmadığı, tüm siyasetçilerin bu konuda aynı şekilde davrandığını ifade etmekti. En basitinden yıldırımı partisine katmaya çalışanlar oldu.
Hepsinin kokune kibrit suyu.![]()