Samet Kara
Kırmızı Üye
- 14 Ocak 2013
- 1.703
- 12
- 858
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunlar "tribünlere siyaset girmesin yea" diye dolaşıyordu noldu.Sonunda kulübün siyasetle mücadele ettiğini anlamışlar galiba.
Tribünlere siyaseti sokanların başında geliyor bunlar renkdaş2 dakika slogan attı diye kendi mabedimizde kendi renkdaşlarını ıslıklayan yuhalayan gruptur bu! Bunun için bir özür bile dilemediler. Şimdi iş bu noktaya gelince "kuru sıkı" açıklamalar... Ne işe yaracaksa artık? Fakat tüm siyasiler diye geçiştirip duruyorlar ama hala daha şike sürecinin bu kadar sulanmasında başrolü oynayan AKP ve Recep Tayyip Erdoğan isimlerini ağızlarına alamıyorlar!! Eheee tabi mamaları kesilmesin sonra!!
Bu taraftar grubunu, sözde lider taraftar oluşumu diye bu kulübe layık görenler utansın... Bir Galatasaraylı olarak Ultraslan'dan utanıyorum...
Yuhalamakla kalmayıp saldıran bir grup hatta.İsim vermelerini geçtim bu kadar tepki gostermelerine bile şaşırdım.Kulübe zarar veren bir oluşum kesinlikle.
tapatalk