ultrAslan'dan Açıklama

Samet Kara

Kırmızı Üye
puvybu3e.jpg

Bunların ceket ilikledikleri de aynı, azize hamilik yapanlarda aynı.. Kuru sıkı bir açıklama yine...

boş laf.... bizzat akp'nin k.. yalayıcıları bu ultraaslan oluşumu. şimdi gelmişler akp'ye karşı çıkıyorlar dostlar alışverişte görsün!!!

Artık bu tarz açıklamalar ülke de prim yapmıyor. Konuş dur ancak senin gibi düşünenleri tatmin edersin.

Metin güzel lakin bir o kadar da suni. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yapan grup şimdi gelmiş kuyruğuna basılınca tepki gösteriyor. Sorarlar adama bunca hukuksuzluk adaletsizlik karşısında neredeydin diye.

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bunlar "tribünlere siyaset girmesin yea" diye dolaşıyordu noldu.Sonunda kulübün siyasetle mücadele ettiğini anlamışlar galiba.

Bunlar "tribünlere siyaset girmesin yea" diye dolaşıyordu noldu.Sonunda kulübün siyasetle mücadele ettiğini anlamışlar galiba.

Tribünlere siyaseti sokanların başında geliyor bunlar renkdaş :D 2 dakika slogan attı diye kendi mabedimizde kendi renkdaşlarını ıslıklayan yuhalayan gruptur bu! Bunun için bir özür bile dilemediler. Şimdi iş bu noktaya gelince "kuru sıkı" açıklamalar... Ne işe yaracaksa artık? Fakat tüm siyasiler diye geçiştirip duruyorlar ama hala daha şike sürecinin bu kadar sulanmasında başrolü oynayan AKP ve Recep Tayyip Erdoğan isimlerini ağızlarına alamıyorlar!! Eheee tabi mamaları kesilmesin sonra!!

Bu taraftar grubunu, sözde lider taraftar oluşumu diye bu kulübe layık görenler utansın... Bir Galatasaraylı olarak Ultraslan'dan utanıyorum...

"Tüm siyasiler" diyerek işin içinden çıkmışlar. İsim verin isim! Kaçak güreşmeyin!

Tribünlere siyaseti sokanların başında geliyor bunlar renkdaş :D 2 dakika slogan attı diye kendi mabedimizde kendi renkdaşlarını ıslıklayan yuhalayan gruptur bu! Bunun için bir özür bile dilemediler. Şimdi iş bu noktaya gelince "kuru sıkı" açıklamalar... Ne işe yaracaksa artık? Fakat tüm siyasiler diye geçiştirip duruyorlar ama hala daha şike sürecinin bu kadar sulanmasında başrolü oynayan AKP ve Recep Tayyip Erdoğan isimlerini ağızlarına alamıyorlar!! Eheee tabi mamaları kesilmesin sonra!!

Bu taraftar grubunu, sözde lider taraftar oluşumu diye bu kulübe layık görenler utansın... Bir Galatasaraylı olarak Ultraslan'dan utanıyorum...

Yuhalamakla kalmayıp saldıran bir grup hatta.İsim vermelerini geçtim bu kadar tepki gostermelerine bile şaşırdım.Kulübe zarar veren bir oluşum kesinlikle.

tapatalk

En azindan artik uyanmislar ve tepki koyuyorlar. Darisi digerlerinin basina. Zamaninda boyle davransalardi belki bugun bu olaylar yasanmazdi.

Haksiliyken haksiz duruma dustuk. Magdurken suclu duruma dustuk. Yarin birgun bizim baskani sudan sebeplerle iceri atarlarsa sasirmam.

Bu ultraslan değilmiydi İpekçi'deki yarı final ve final serisinde fenere küfür ediyorlar diye arkadaşlarını Spor Büro'ya gönderip ihanet eden ?

2001 öncesi ultraslan yokken ne güzeldi tribünler , belirli bir taraftar grubu yoktu ama resmen rakiplere cehennemi yaşatıyorduk .

Şimdi ultraslan denen menfaatçiler statlarda tek taraftar grubu biz olalım diye kapattırmadığı taraftar grubu kalmadı . Daha 3-4 ay önce de kendi kurduğu Boys of Hell'i kapattılar niye mi ? Çünkü Boys of Hell son zamanlarda kendi başına hareket ediyordu , ultraslandan bağımsız maçlara gidiyordu da o yüzden .

bu ultraslan denen dallamalara kalırsa akp > Galatasaray onlar için .

Yuhalamakla kalmayıp saldıran bir grup hatta.İsim vermelerini geçtim bu kadar tepki gostermelerine bile şaşırdım.Kulübe zarar veren bir oluşum kesinlikle.

tapatalk

Doğrudur renkdaş inanırım. Boşuna devamlı söyleyip durmadık zaten "Ultraslan Galatasaray Değildir" diye.... Ultraslan denilen şey maşadır tetikçidir benim gözümde başka bir anlam ifade etmez... Neymiş çok güzel koreografi yapıyorlarmış peh! Alsınlar koreografilerini de defolsunlar bu kulüpten...

Burda başkana her türlü desteği veripte,taraftar oluşumumuz,bizi gururlandıran ultraslana laf edenleri anlamıyorum.Aynı açıklamayı başkan yapınca hulogghhh.Ua yapınca bırak bu işleri falan diyorsunuz.Nolur bi birlik olsanızda güçlü dursak heryerde.Hep bölünüyoruz bir şekilde camia olarak.

Kendilerini kuru fasülye gibi nimetten sayan, saçma sapan bir oluşum.

Kimsiniz ulan siz ? Açıklama yaparak neyi değiştireceğinizi sanıyorsunuz ? Bugüne kadar neyi değiştirdiniz ?

Gidin yalakalık yapın.

BERkay & eKİN & Berkin

Geri
Üst Alt