- 13 Ekim 2014
- 108.497
- 58.297
- 4.588
kimse kaale almaz les kargalari artik. zamaninda demirören baskanken aglayip durdular gitmedi . Bizim uA nin gibi gücleri yok#UltraslanAğlıyor kargalar karşı atağa geçmiş. Bunlar da surat kösele.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kimse kaale almaz les kargalari artik. zamaninda demirören baskanken aglayip durdular gitmedi . Bizim uA nin gibi gücleri yok#UltraslanAğlıyor kargalar karşı atağa geçmiş. Bunlar da surat kösele.
Yine cekmisler belli#UltraslanAğlıyor kargalar karşı atağa geçmiş. Bunlar da surat kösele.

Yine cekmisler belli
Günlerdir twitterde agliyan kendileri oysaki![]()
ne dediydim ki ben sana hatırlamıyorumTutmasaydı öyle cümle mi kurardım sergen?
Tuttu tutmasınıda bu aralar sevineyim mi sevinmeyim mi bilemedim açıkçası.
Full time Job belasına kapıldık sanki.
Seneye Augustosa kadarda böyle gidecek gibi. Sonrasını kestiremiyoruz şimdilik yoğunluk anlamında
komik olmuş. #ultraslanaglattı olmalıydı#UltraslanAğlıyor kargalar karşı atağa geçmiş. Bunlar da surat kösele.
Ayık gezenine denk gelirsen bize de haber ver![]()

komik olmuş. #ultraslanaglattı olmalıydı
İşim ile ilgili bir kaç şey söylemiştin olumlu yönde.ne dediydim ki ben sana hatırlamıyorum
Anlaşılan yönetim sadece ürün satışı için değil, açıklamalar için de yetki vermiş.
Bir yolunu bulup bunun üzerinden de ceza verebilirler. Retweet mağduru bir kulübüz sonuçta.Ne güzel işte kulüp ceza almaz rakiplerin de gazı alınmış olur
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kimse bunları takmıyor bunlar da kendini bişey sanıyor.
Tüpçü çıkıp sucuk sallasa, bunlar en büyük Tüpçü diye açıklama yapar.
Yeterki mamaları kesilmesin ve artsın.
Nerden geldiğinin önemi yok.
Madem o kadar büyüksunuz hadi Tüpçü'yu istifa ettirinde görelim.
Hani burda bir tane sucukçu sürekli diyor ya UA ne derse o olur diye.
Hadi bakalım yapsınlar da görelim.
Kim takar...