ultrAslan'dan Beşiktaş'a Namoğlu Ayarı

Ultraslan taraftar çerçevesi içinde kaldığı sürece en büyük patlama Gücümüz olacaktır. Yönetim ve teknik ekiple omuz omuza olan bu oluşum şu günlerde fazlasiyla yarar sağlamaktadır.
Yoksa kan emiciler dağıtacak tüm emekleri tüm düzeni.
Yanlis anlaşılmasın içimizdeki haserelerden bahsediyorum yoksa mhksi tff si gelse üst üste koyar öyle yeneriz. Üzerimize oynandığı zamanlarda baskda bi kenetlenme yaşıyoruz. O da başarıya götürüyor bizleri. Sasmamistir bu istatistik.

ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

millet ultraslanı gerçek taraftarın çizgisine kayıp onların dilinden konuşmaya başladıktan sonra takmaya başladı. şimdilik iyi gidiyorlar

4-2lik akhisar maçının devre arasında maç 0-2yken yönetim istifa tezahüratlarını ıslıklayan bu adamlardı. 30 bin kişi satılmış taraftar istemiyoruz deyince heyya heyya ua falan boş boş bağırdılar bütün stattan ıslığı yiyince çark ettiler. gerçek taraftardan tertemiz bir tokat yedikten sonra yavaş yavaş toparlanıyorlar, aferin.

merak edenler için videosu hepsi yok gerçi

Beşiktaşlılara neden Demirören istifa diyemiyorsunuz diye sorunca hepsinin cevap veremeden bir an kalmasına bayılıyorum.

Demirören giderse federasyondaki ne kadar Beşiktaşlı yönetici gidecek, ondan mı korkuyorsunuz yoksa? :)

millet ultraslanı gerçek taraftarın çizgisine kayıp onların dilinden konuşmaya başladıktan sonra takmaya başladı. şimdilik iyi gidiyorlar

4-2lik akhisar maçının devre arasında maç 0-2yken yönetim istifa tezahüratlarını ıslıklayan bu adamlardı. 30 bin kişi satılmış taraftar istemiyoruz deyince heyya heyya ua falan boş boş bağırdılar bütün stattan ıslığı yiyince çark ettiler. gerçek taraftardan tertemiz bir tokat yedikten sonra yavaş yavaş toparlanıyorlar, aferin.

merak edenler için videosu hepsi yok gerçi

Münferit taraftarın şakası olmaz o gün anladılar ve yola geldiler.

güzell :tbr:

Bu rezil federasyona GIK etmemenizin, altındaki yetersiz maşaları hedef alarak "KORUMANIZ YETMİYOR, ARTIK DAHA FAZLA KORUYUN BİZİ" diye ağlamanızın ASIL SEBEBİNİ siz itiraf edemeseniz de biz adımız gibi BİLİYORUZ!
KORKUNUZUN, ENDİŞENİZİN, KOMPLEKSİNİZİN ADI : FATİH TERİM VE ŞAMPİYONLUKLARIMIZDIR!

Pardon besiktas kim? Son donemde bir yerleri kalkmis bunlarin, boyundan buyuk islere kalkmasinlar yoksa alirlar yine emzigi agzina. Sahaya giren, ali sami yene kufur eden vesaire vukuatlara imza atan bir taraftar profili temsil eden bir zihniyetdir. Tinere devam diyorum bu zihniyete.

uA hadlerini bildirmis.
Son zamanlarda müthiş seyler yapıyolar takdir ediyorum

heyya heyya heyya heyya ultra aslan ultra aslan
:cimbom:
heyya heyya heyya heyya ultra aslan ultra aslan
:cimbom:

Açıklamanın kulüpten değil de uA'dan yapılması eleştirilmiş. Avusturya kralının Osmanlı sadrazamına denk gelmesidir bu. Kızacak, üzülecek, eleştirilecek bir konu değil. Bilakis yerinde bir davranış olmuş.

boşa gerek yok
gerekli zamanda gerekli tepkiyi verdik
sezon başında gösterdik tepkimizi

neyse siz uA'ya sallamaya devam edin
YEL KAYADAN TOZ ALIR :)

Peh peh sonra sustunuz ama mama geldiği için önemli olan her zaman aynı duruşu göstermek dansöz olmamak.

Artik bu karsilikli atismalari birakip birlik olun

Gecmiste ua nin hatalari oldu , destegi fazla inat meselesi yaptilar . Ama su an iyiler

Ortak caba GS ise birlik olunmali artik

Geri
Üst Alt