Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dansözlük yeni hoca geldiğinde 2 kötü sonuç alınca
istifa demektir
7 maç kazanına imparatudor dediğiniz kişiyi 2 maç sonra istifaya çağırmaktır
biz gerekli desteği yaptık baktık olmadı hepsini gönderdik
mamaymış xd
kanıtlayın ama kanıtlayamazsınız bol keseden atarsınız anca
yav gelmiş burada boş yapıyor
kale arkalarındaki taraftar gruplarına bedava bilet verilirdi eskiden
şimdi passolig sisteminde bedava işi nasıl yapacaksın?
her yaptığımız deplasmanda, evdeki maçlara para vererek gidiyoruz
içinde değilsin bir şey bildiğin yok milletten duyduğun lafları gelip konuşuyorsun
hocam ben onu reddetmiyorumDostum cogunlukla uslubun haric son donemde seninle birlikteyim konuda
Ama beles bilet argosuna bulasmadan soyleyim , deplasmanlar icin kulupten bilet talep ettigimde ua ya verildigini kendileri de soyluyorlar
Bu bir vak'a yani . Bunu reddetme lutfen
yav gelmiş burada boş yapıyor
kale arkalarındaki taraftar gruplarına bedava bilet verilirdi eskiden
şimdi passolig sisteminde bedava işi nasıl yapacaksın?
her yaptığımız deplasmanda, evdeki maçlara para vererek gidiyoruz
içinde değilsin bir şey bildiğin yok milletten duyduğun lafları gelip konuşuyorsun
burada bana da saçma geliyordu deplasman tribününde belli kısmın verilmesi.Ultraslan'in aciklamasi yerinde olmus.
Kulubun henuz topa girmesine gerek yok.
Bursa macindan itibaren bu aciklamanin geregi tribunlere de yansiyacaktir diye dusunuyorum.
Unsal, bedava bilet daha onceden de vardi, hala da var.
Hicbir gruba dahil olmadigimizdan dolayi deplasmana bilet bulana kadar gotumuz cikiyor. Istanbul'daki deplasmanlari ise anlatmama gerek yok sanirim.
Passolig bedava bileti, karaborsayi bitirmedi. Aksine daha da kolaylastirdi.
Tribünler Dursun istifa diye inlerken ve yönetici ile kavga ederken niye sus pus izliyorlardi acaba.Zaa demek siz gönderdiniz vay be.
Beleş bilet aldığınızı tüm dünya biliyor bir sen bilmiyorsun helal olsun çok safsın hep böyle kal.
Tribünler Dursun istifa diye inlerken ve yönetici ile kavga ederken niye sus pus izliyorlardi acaba.
Diyorum ya abi motorlu canak anten gibi, hangi uydu isine geliyor ise oraya cevirebiliyorsun.Ne sus pusu o ara heyya heyya ua diyorlardı istifa denmesini engellemeye çalıştılar tabii ki başarılı olamadılar.