ultrAslan'dan Beşiktaş'a Namoğlu Ayarı

Dursun özbekle ısırdıkları o sucuktan sonra vejataryen olan tanıdığım var

Suçukçul yaşamlarını sevdiklerim

bittiniz mi? uA mis Cimbomoldboysmus bilmem neymis.

Yönetim + Taraftar birbirine desteklemeleri gerek. Hem bizim icerdeki Derin GS hemde Uefa+ sikeci kuslar saldiriyor

Iyi güzel diyorsun da neden uA kendini hep ayri daha yüksek bir podyumda görme cabasinda?
Senin surada takindigin tavir bile birlik olmaya zit tavirlar.

Acaba bu ultramallara Schalke deplasmani icin kac bilet verildi pardon "satildi".

Normal sartlarda benim bir taraftar olarak deplasman tribünü icin bilet alma sansim bunlarin bilet alma sansi ile esit olmali. Ama gel gör ki deplasman tribünün %90'i ua olacaktir Veltins Arena da.

2013 deki Schalke macina bilet bulamamistim, 2013 deki Dortmund macina keza yine bilet bulamamistim deplasman tribünü icin. Bu sefer yine aynisinin olacagini tahmin ettigim icin gittim Schalke üyesi oldum ekstra garanti bilet alabilmek icin.

Bunlarin ayricaligina sokayim, kendi diger taraftarlardan üstün sanan taraftar olusumu.

Acaba bu ultramallara Schalke deplasmani icin kac bilet verildi pardon "satildi".

Normal sartlarda benim bir taraftar olarak deplasman tribünü icin bilet alma sansim bunlarin bilet alma sansi ile esit olmali. Ama gel gör ki deplasman tribünün %90'i ua olacaktir Veltins Arena da.

2013 deki Schalke macina bilet bulamamistim, 2013 deki Dortmund macina keza yine bilet bulamamistim deplasman tribünü icin. Bu sefer yine aynisinin olacagini tahmin ettigim icin gittim Schalke üyesi oldum ekstra garanti bilet alabilmek icin.

Bunlarin ayricaligina sokayim, kendi diger taraftarlardan üstün sanan taraftar olusumu.
Hele bazılarının o biletleri satması yok mu.

67c9154ae6e77aea4266f608be8ce464.jpg

449165dadc4b3e857bfc1cf6ef287657.jpg

f0e383bb01abf42c3b88a15a30b376f0.jpg

Heyya heyya heyya
ultrAslan ultrAslan!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zamaninda Dursun'u destekledikleri icin yaptiklari hic inandirici gelmiyor bunlarin

Geri
Üst Alt