ultrAslan'dan Boykot Çagrısı!

Recep Buruk

꧁⎝ 𓆩༺🥰༻𓆪 ⎠꧂
Yönetici
Süper Moderatör

Yav bu kulübün taraftarlarına akıl verip durmaları var ya.

Bende KOÇ ürünü yok ama farketmeden aldığın üründe bile sonuçta bunların yararına bir şey illa ki vardır.

Bu biraz da hedef saptırma oluyor.

Boykotu yanlış yerlere yapıyoruz zaten.
Ali'nin çok bir gücü olsa o kadar sene mi beklerdi şampiyon olmak için. Bu sefer mevzu farklı. Bazen bazı şeyleri de çok net yazamıyorsun. Ağam paşam diyenler işte götürüyor işi.

30 milyon taraftar topluluğunu temsil edenlere bak.Maç 2-0 adamlar atak üstüne atak yapıyorlar bunlar 4 sene üst üste şampiyon olduk bestesini söylüyorlar. Hükümete Galatasaray taraftarını karşılarına almamalari hakkında tek bir tweetleri yok. Organize olup tff ve mhk ya karşı tüm dünya da yankı uyandiracak bir şeyler yapılması gerekirken koç grubuna boykot çağrısı yapıyorlar.

Offf boykot edelim o ürünleri hemen hakemler bizim maclari adil bir sekilde yönetir. Bu nasil bir kafa yapisi? Sen boykota cagiriyorsun diye millet gercekten bunu yapacak mi? Varsa öyle bir gücün secimde bir daha yap bir boykot cagirisi yiyorsa tabi.

Bu bildiriyi paylaşanların evine gitsen %60-70'inin evinde KOÇ ürünü vardır, almaya da devam edecekler.

Kimse kimseyi kandırmasın.

En güzel boykot tribün de yapıldı zamanında...fb taraftarı sandıkta görüşürüz Mesut bey diye pankart aşmıştı tribüne yaşı tutmayan açsın baksın Google.... Bizde o yürekte taraftar olduğuna inanmıyorum. İzleyici tayfadan Galatasaray'a taraftar olmaz

En güzel boykot tribün de yapıldı zamanında...fb taraftarı sandıkta görüşürüz Mesut bey diye pankart aşmıştı tribüne yaşı tutmayan açsın baksın Google.... Bizde o yürekte taraftar olduğuna inanmıyorum. İzleyici tayfadan Galatasaray'a taraftar olmaz
O yürekte tayfa vardır ama maça gidecek parası yoktur. Stada bana dokunmayancilar gidiyor

Geri
Üst Alt