ultrAslan'dan Galatasaray Yönetimine Çağrı

Mert Aydinli

Taçsız Kral
YÖNETİM UYUMA! Bu taraftar artık YETER demekten bıktı. Bir maç değil, iki maç değil. Federasyonun güdümlü düdükleri ligin kaderini, maçların kaderini, oyuncuların kaderini tayin etmeye devam ediyor! #YönetimUyuma

Standart dışı sayısız karar, elimizden alınan sayısız maç, ve bu akşam yine garip hakem kararları ile Galatasaray'dan koparılmış puanların hesabını kim verecek? #YönetimUyuma

Ligi dizayn etmeden de öte aleni Galatasaray düşmanlığını göstermekten çekinmeyen bu yanlı ve futbol katili federasyonun istifası tek çaredir!

Galatasaray yönetimi ve Camiası bu hedefe gerçek anlamda odaklanmalı ve hesap sormalıdır! Başkanımız TFF ile ilgili “yer yerinden oynatacak açıklamayı” derhal yapmalıdır.

#ultrAslan

Ulan aciklama ile nezaman yer yerinden oynamis...

Aziz Yildirim konusmayi bile beceremiyordu, adam TFF binasini basip, sandelyler, koltuklar etrafa ucuyordu, istedigini öyle aliyordu.

Hala konusarak bir sk olacagina inan saflikta insan kaldi mi yahu

yer yerinden ha

Bence başkanımız erken seçim kararını açıklasin.

Ben Federasyon olsam, sert konusma yapan her kulüp baskanina kicimlan gülerdim, öyle de yapiyorlar zaten...

Ulan Aziz Yildirim en az 5 Federasyon Baskaniyla yumruk yumruga kavga etti o binada, bre ahmaklar.

Adam ekmeginin pesinde ne isi olur besli ceteye bas kaldiracak sanayi devi koça laf koyacak..Kenardan kenardan giderim fatih terimin arkasinda bakarim ekmegime diyodu..Hersey terso gitti sanssiz herif.Terimin sivayacagi tuttu ffp kalkmisken paralri savurduğu transferler bos cikti yonetim rest cekti kaldi ortada..
Yapacagi en iyi aciklama kimse bizim sabrimizi sinamasin olucaktir

Geri
Üst Alt