ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

Biz yıllardır kayserispor maçını seyrediyoruz galiba galatasaray maçı diye bende kendi kendime soruyodum bu ua neden hiç tepki vermiyor diye tüh yaaa hata bizdeymiş şimdi farkına vardım.

Özet olarak geçersek

Ua denen oluşumun fikirleriyle yapmadıkları ile Galatasaraya nasıl zarar verdiğini bir kez daha görmüş olduk.

Menfaatleri bitince ses çıkaran, takımın halini görüp 'ama takım yarışta olsun' diye bi yalan tutturabilen kendi fikirleri olmayan oluşumun adı.

TapaTalK

Bu forumun entresan biçimde sürekli muhalif bir tutumu var. Daha sezon başıyken tek bir maç bile oynanmamışken buradakiler istifa diye bağırıyordu. Böyle taraftar olmaz olsun.

İşte bu yüzden ismini hak etmiyorsun.

Adın gibi biraz zeki olsaydın istifa diye bağıranların geçen sezon olanlar yüzünden bağırdığını anlardın. Sezon başı bağırdı ki bunlar defolup gitsin de aynı şeyleri yine yaşamayalım diye.

Aslında bunu boşuna anlatıyorum sen anlamayacaksın nasıl olsa.

Sa uA düşmanları

İşte bu yüzden ismini hak etmiyorsun.

Adın gibi biraz zeki olsaydın istifa diye bağıranların geçen sezon olanlar yüzünden bağırdığını anlardın. Sezon başı bağırdı ki bunlar defolup gitsin de aynı şeyleri yine yaşamayalım diye.

Aslında bunu boşuna anlatıyorum sen anlamayacaksın nasıl olsa.

Anlatmaya çalışma bence burda gerçekleri söyledikçe ya klavye erkeği der yada sen Galatasaraylı değilsin der ama suçu kendilerinde aramazlar.Ama ne hikmetse Ua'yı Galatasaraydan daha üstte gören şahıs bizi herşeye muhalefet ile suçlayıp hala bu forumda takılıyor.

Biz doğruları söyledikçe gerçekleri kabullenmek için önce sindirmeye çalışıyor herhalde :) :)

Anlatmaya çalışma bence burda gerçekleri söyledikçe ya klavye erkeği der yada sen Galatasaraylı değilsin der ama suçu kendilerinde aramazlar.Ama ne hikmetse Ua'yı Galatasaraydan daha üstte gören şahıs bizi herşeye muhalefet ile suçlayıp hala bu forumda takılıyor.

Biz doğruları söyledikçe gerçekleri kabullenmek için önce sindirmeye çalışıyor herhalde :) :)

Ua değil.

uA

ÜalilR adam oln

Sent from my iPhone using Tapatalk

Helal olsun iyi konuşmuş. Doğruları söylemiş lakin sucuk ekmekçi tayfa bunu stadyumda yakalarsa 30 kişi dalıp döverler.

Aynisini ben de yazacaktim.

Güzel konusmus dogrulari konusmus ama buna en az 10 kisi dalarlar bulduklari yerde. Malum bizim ülkede dogru söyleyini dokuz köyden kovarlar.

Son düzenleme:
Ünsal yol yakınken düşüncelerini revize etmelisin bence.

Demek paralı köpekler böle bişey imiş.

Podolski şunlara 3-5 fişeklesede adamın arkasında dursalar.

ulan iyi ki izmir marşı söylediniz.g...nüz 3,5 atmış hemen açıklama yapmışsınız vallaha referandumla alakası yok diye!saray yalakası soytarı sürüsü.

C3XqyiwWYAE8eb3.jpg

ulan ülke ne hale geldi be. Atatürk ismini söyleyince bile siyaset oluyor. Vah korkak uA vah.

Geri
Üst Alt