ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

Aidatlarimizi her sene oduyoruz . Zaten acikcasi aidatlari odememek gibi bir tutumlulugum filan da yoktur. Sen aidatlari odemedigimi 22 ocak tarihiyle mi soyluyorsun ?

Aidatlarini odemeyen uyeler toplantilara katilamaz , yaka karti alamazlar cunku kart almak icin masalara gittiginde orada borc cikar .

Senin gibi parazitler katilsa ne olur katilmasa ne olur. Hepiniz koyunsunuz.

Devam yalamaya.

Olm isiniz gucunuz yok bu sinani ciddiye alip sinirleniyor musunuz?

Zeki sende bos yapma burada tutturmussun bir muhalifsiniz lafidir gidiyor, muhalif olmakta hakliymisiz sizde muhalif olmamakla hata ermissiniz takimin durumu ortada neyin kafasini yasiyorsun anlamadim ki... devir su yonetimi gecmisi unutalim.

Olm isiniz gucunuz yok bu sinani ciddiye alip sinirleniyor musunuz?

Zeki sende bos yapma burada tutturmussun bir muhalifsiniz lafidir gidiyor, muhalif olmakta hakliymisiz sizde muhalif olmamakla hata ermissiniz takimin durumu ortada neyin kafasini yasiyorsun anlamadim ki... devir su yonetimi gecmisi unutalim.

Hic sevmedigim sey abi su parasiyla ovunen zengin zupbeleri.

Gerçekte Dursun Özbek 'i görseler fotoğraf çektirmek için yalvaracak olan muhalif GSC forumu klavye taraftarı koskoca uA 'ya sucukcu diyor. :)
Dursun özbekle niye fotoğraf çekinir bi insan ne başarısı var ? Galatasaray kulübü başkanı olduktan sonra tanındı daha bi başarısı yok.
Yanında çalışanlar, iş bekleyenler menfaati olanlar resim çektirmek ister başka şeylerde ister.

TapaTalK

Gerçekte Dursun'u görünce sucugunu yiyebilmek için yalvaracak olanlar buraya gelmis GSC foruma klavye taraftari diyor. :)

UA kuruldugu zaman , bu amigo kavramini yari profesyonel bir anlayisa kavusturmak amaci vardi . yonetimle seyirci arasinda bir orgutlenmeydi ve cogunlukla kareografi hazirlayan , tezahurat yapan bir unsurdu

Ben kuruldugu donemde alisamiyen kapalisinin ortasina ilk kombinemi almistim . O donemde itme kakma coktu bagirin edin tarzinda , acikcasi ortam kalitesizdi .

Sonrasinda ozellikle canaydin donemindeki boslukta diger kluplerde oldugu gibi bir yonetim-UA organik bagi olustu ister istemez .. Onceleri stadyuma ucretsiz giris mertebesindeyken ,sonra biletlerin verilip maddi yol yapma noktasina geldi ,bunlari herkes bilir

Ayrica bu arkadaslar , zaman zaman kadikoyde veya dolmabahcededirler . Iki tip nemalanan tayfa vardir , bir kismi hakikaten agir Galatasaraylidir , klup icin canini verir , ama yolunu da bulur .. "ee o kadar olacak" der .

Bir kismi da UA , carsi vs degildir , dolanan adamlardir , her yerde rastlayabilirsiniz , her daim bilet vardir , her daim baglantisi vardir, hatta gecenlerde fb- bjk derbisinde tek gecislik passo kartlari icin sirada onlere adam aliyordu bir tanesi ucretiyle

UA nin artik bu olguyu uzerinden atmasi cok zor . Fakat UA denince bu bahsedilen bolum cok kucuk bir grup , 30-40 kisi ..

Gerisi GSC ye kim uyeyse , turkeyforuma , aslantepe biz e , alisamyen net e kim uyeyse , benzer insanlar .

Ben oldum olasi , guruhculuk denebilecek toplanmalara karsiyimdir , munferit yapamayacagin seylerde baskalarinin itelemesiyle is tutmak mantiksizdir , ama 15-20 li yaslardakilere cazip gelir bu tip seyler

sahsen sevmememe ragmen oguz altay denen kisi UA yi aslinda biraz toparliyor gibiydi , kongre uyesidir de , ama o da cok TV lere filan merak saldi , koptu bu isten

fakat su da bir gercektir , gfb olsun UA olsun , carsi olsun , kongre uyeligi olsun , hukumet olsun , bilimum bu tip kucuk sayidaki insandan olusan topluluklar sevilmez , hep nefret beslenir , insan psikolojisidir .

ultrAslan Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda Riekerink'in istifasını istemelidir. Çok mu zor ya?

Dursun ile niye fotoğraf çektirmek isteyelim lan dursun kim? :D Ne geniş fantezi dünyaları var bunların böyle arkadaş fazla sucuk tüketimi beyinde meme yapmış herhalde görünen o. Beyin derken lafın gelişi.

uA'nın beyninde Meme mi varmış.

Dursun ile niye fotoğraf çektirmek isteyelim lan dursun kim? :D Ne geniş fantezi dünyaları var bunların böyle arkadaş fazla sucuk tüketimi beyinde meme yapmış herhalde görünen o. Beyin derken lafın gelişi.

Hemde dursunla hani futbolcu falanda foto çektiriyon formanı falan imzalatayon.Dediğin gibi hep bunlar fazla suçuktan :D

sucukta nitrat ve nitrit var

bunlar kanserojendir

ultradallamalari burdan uyaralim

dursunun sucugunu yerken 1 kez daha dusunsunler

dursun yeni mamülünü tattırınca ortada sorun kalmaz
tasak-kebabi_890539_m.webp

Geri
Üst Alt