UA kuruldugu zaman , bu amigo kavramini yari profesyonel bir anlayisa kavusturmak amaci vardi . yonetimle seyirci arasinda bir orgutlenmeydi ve cogunlukla kareografi hazirlayan , tezahurat yapan bir unsurdu
Ben kuruldugu donemde alisamiyen kapalisinin ortasina ilk kombinemi almistim . O donemde itme kakma coktu bagirin edin tarzinda , acikcasi ortam kalitesizdi .
Sonrasinda ozellikle canaydin donemindeki boslukta diger kluplerde oldugu gibi bir yonetim-UA organik bagi olustu ister istemez .. Onceleri stadyuma ucretsiz giris mertebesindeyken ,sonra biletlerin verilip maddi yol yapma noktasina geldi ,bunlari herkes bilir
Ayrica bu arkadaslar , zaman zaman kadikoyde veya dolmabahcededirler . Iki tip nemalanan tayfa vardir , bir kismi hakikaten agir Galatasaraylidir , klup icin canini verir , ama yolunu da bulur .. "ee o kadar olacak" der .
Bir kismi da UA , carsi vs degildir , dolanan adamlardir , her yerde rastlayabilirsiniz , her daim bilet vardir , her daim baglantisi vardir, hatta gecenlerde fb- bjk derbisinde tek gecislik passo kartlari icin sirada onlere adam aliyordu bir tanesi ucretiyle
UA nin artik bu olguyu uzerinden atmasi cok zor . Fakat UA denince bu bahsedilen bolum cok kucuk bir grup , 30-40 kisi ..
Gerisi GSC ye kim uyeyse , turkeyforuma , aslantepe biz e , alisamyen net e kim uyeyse , benzer insanlar .
Ben oldum olasi , guruhculuk denebilecek toplanmalara karsiyimdir , munferit yapamayacagin seylerde baskalarinin itelemesiyle is tutmak mantiksizdir , ama 15-20 li yaslardakilere cazip gelir bu tip seyler
sahsen sevmememe ragmen oguz altay denen kisi UA yi aslinda biraz toparliyor gibiydi , kongre uyesidir de , ama o da cok TV lere filan merak saldi , koptu bu isten
fakat su da bir gercektir , gfb olsun UA olsun , carsi olsun , kongre uyeligi olsun , hukumet olsun , bilimum bu tip kucuk sayidaki insandan olusan topluluklar sevilmez , hep nefret beslenir , insan psikolojisidir .