ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

Bosuna debeleniyorsun , ben durumu gozler onune seriyorum , bu tip laflar beni gaza getirmez. UA da GSC de (ki ben de GSC deyim) GS yonetimleri , kongreleri icin anlam ifade etmez

Ister kabul et ister etme , durum bu . Alisacaksin

vay sinan bilgir renkdaş nbr ulAn :077: :077: :077:

O halde siz bos olmayan kisileri de o uyelik listesinde gorelim , uzaktan atip tutacaginiza , burada havanda su doveceginize ugrasin girin kongreye

Ayrica ben yazdigim seyi hakli buldugumu soylemedim , durum budur diye tesbit yaptim .. Bu tesbiti de oncelikli olarak "UA ile terslesen yonetim su bu.." diye yazan zekiye soyledim , ama buna kendi uyesi oldugum GSC ve bilimum taraftar yapilanmalari da dahil

Sirf forumlarda disaridan insanlar var diye "her sey Galatasaray icin" diye bir platform vardir mesela , uyeler disindakiler bilgisayar ortaminda bile bulunamasin diye

nasıl girecek senin gibi torpil mi üretsin kendine aç bayern münih gibi kulüp üyeliğini herkese hadi bakalım almışsınız koca kulübü tekelinize babanızın çiftliği gibi yönetiyorsunuz ama bu devranda böyle sürmeyecek hep bunuda bilin hadi yallah şimdi

Sinan Bilgin aidat'ini odesene evladim

13089 < senin uyelik numara diye bilgi iletildi bana

hayirdir evladim, niye odemiyorsun.

nasıl girecek senin gibi torpil mi üretsin kendine aç bayern münih gibi kulüp üyeliğini herkese hadi bakalım almışsınız koca kulübü tekelinize babanızın çiftliği gibi yönetiyorsunuz ama bu devranda böyle sürmeyecek hep bunuda bilin hadi yallah şimdi

Valla benim torpile ihtiyacim olmadi , zira lisansli sporcular kolayca uye oluyor , aynen liseliler gibi . Geri kalan kisiler calisacak cabalayacak , layik gorulurlerse alinirlar

Efor sarfedilecek . Armut pis agzima dus yok . Duyuyorum , soruyorum , bu elestirileri yapanlarin 95% i hayatinda basvuru formu doldurmamis bile

Arkadaş siz her şeyi eleştirdiğiniz için işler kötüye gidince biz haklı çıktık diyorsunuz. Öngörümüz ispat edildi diyorsunuz. Takım, yönetime, teknik ekibe destek vereceksiniz kardeşim. Vermiyorsanız taraftar değilsiniz. Şampiyonluktan koptuktan sonra yönetimin kellesi uçar zaten.

Arkadaş siz her şeyi eleştirdiğiniz için işler kötüye gidince biz haklı çıktık diyorsunuz. Öngörümüz ispat edildi diyorsunuz. Takım, yönetime, teknik ekibe destek vereceksiniz kardeşim. Vermiyorsanız taraftar değilsiniz. Şampiyonluktan koptuktan sonra yönetimin kellesi uçar zaten.

Sen UA foruma uye misin ?

Ben tam anlamadım.Sinan adlı kişi yönetim içinde mi ? Yönetim içinde degil, sadece kulüp üyesi ise çekip gideceksiniz tarzı yorumlar ergence kalıyor.Adam zaten üye nereye gidecek.O hep var.Biz asıl dışardayız.Sıkıntı bu. Yanlış bi durum varsa düzeltin, konuya ortadan daldım.

Valla benim torpile ihtiyacim olmadi , zira lisansli sporcular kolayca uye oluyor , aynen liseliler gibi . Geri kalan kisiler calisacak cabalayacak , layik gorulurlerse alinirlar

Efor sarfedilecek . Armut pis agzima dus yok . Duyuyorum , soruyorum , bu elestirileri yapanlarin 95% i hayatinda basvuru formu doldurmamis bile

Sen bekle biz seni baska birseyede layik gorecez prazit seni. Git bunlari Dursun Babana sikayet et.

berlin panteri turgay şerenin adının onurlandırıldığı sezonu şampiyon bitirmedikten sonra kellesi uçsa kaç yazar.
ayıptır

Zeki Sentürk'e ucan tekme atmak isteyenler?

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Tuncay beyin yazdiklarindan anladigim kadariyla sinan bey dursunun sucugunu yemiş. Bunlar büyük ithamlar. Temenni edelim ki doğru olmasın.

Geri
Üst Alt