ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

Adamlar her fırsatta Ünal aysala cakıyorlar.

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sucuk ekmek kuyrugunda niye onume gectin kavgasi yapasiniz anca, her zaman en sonunu bekleyip nemalanmanin pesinden kosan kokusmus zihniyet.

Sevinci de tepkiyi de sadece ultraslan gösterebilir. Haşa yönetimi istifaya davet etmek bizim ne haddimize. Onlar ne zaman buyur eder o zaman harekete geçeriz. Biz Galatasaraylı degiliz gözlerinde. Apaçık ortada ulan işte bok yoluna sürüklüyor yönetim bırakın da tepkisini göstersin millet. Her ortamda sindirin milleti mualif ses olmasın. Birleştirici güç böyle olmaz, milyonlarca Galatasaraylıının fikirlerine saygı duymak, buna göre hareket etmek ZORUNDASINIZ. 3 kuruş rantınız yüzünden keyfinizi bekleyemez bu taraftar.

140 karakter demisler ama 140 karakterin biri bile yok bunlarda

Galatasaray umurlarinda degil.Ataman'la problemleri vardi.Firsat bulmusken saldiralim demisler.Dursun'a tek laf yok.

Son düzenleme:
Ergin atamana takmalarınin tek sebebi sebo denilen adamla takışması.

Konuya Kağan Yıldırım reisin birkaç yorum atmasını beklerdim.Ama namüsait bir vaziyette ne yazık ki.
İsmi lazım değil delikanlı(?) kişiliğe karşı edilmiş haklı dışavurumun bu denli üzücü bir ceza aldırması beni derinden yaralamıştır.
Mesajımı "Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar." atasözü ile sonlandırırken, reisi ceza bitimi aramızda görmek tesellisi ile kendimi avutmaktayım.
İyi forumlar.

1 karakteri olmayan tarikatçıların 140 karakter vurgusu da ayrı bir ironi.

Merak ettim şimdi:(

@ultrAslan adlı kişiyi takip etmen ve @ultrAslan adlı kişinin Tweetlerini görüntülemen engellendi.Daha fazla bilgi al

C11ekPyXUAA1eJx.jpg

Özet:Biz vakti geldiğinde(arsalar bittiği ve ligde 6.olunca) yönetimi istifaya cağıracağız ama bunun zamanına da yine yönetim karar verecek.
Şu an her şey yolunda biletler her zaman olduğu gibi tam zamanın da geliyor.

SARI-KIRMIZI!

Çok uzun ve gereksiz bir açıklama olduğu kesin. Yorumlara bakılırsa Dursun'a da tek laf etmemişler okumaya değmez.

-Tapatalk-

Ya arkadaş görende stadı bunlar dolduruyor sanır.

Geri
Üst Alt