ultrAslan'dan Gündeme Dair Açıklama!

hey ya hey ya hey ya hey ya ekmek arası sucuk , ekmek arası sucuk !

hey ya hey ya hey ya hey ya ekmek arası sucuk , ekmek arası sucuk !

Tribünden çekilin sardır galataaaasaraycılar

Ya bırakın yönetimi falanda hocayi istifaya davet edin bari. Galatasarayın ana problemi hocadır. Yönetimsel sorunlarımız yıllardır var ama şampiyonluğu teknik ekip belirliyor.

Son düzenleme:
Bunların yardakçısı paradan anlar vericeksin parayı istediğin zaman havlatırsın

Ben de yönetimi eleştirecek diye sonuna kadar okudum ama mesele kendilerini aklamakmış. Tebrikler ultraslan yine şaşırtmadın

Bunların yazdığı yazıları ciddi ciddi okuyor musunuz ?

Tamamini okudum.

Okuyup vakit kaybetmek istemeyen renktaslara kisa bir ozet gecmek gerekirse:

Mamalarina zam istemisler!!

her şeyi başkasından bekleyin aman siz bir hareket, bir protesto yapmaya çalışmayın incileriniz dökülür.

ultrAslanın duruşunu beğenmeyenler bilet alıp maça gidip protesto yapsın ama nerde side o yürek anca klavye başından sallayın.

her şeyi başkasından bekleyin aman siz bir hareket, bir protesto yapmaya çalışmayın incileriniz dökülür.

ultrAslanın duruşunu beğenmeyenler bilet alıp maça gidip protesto yapsın ama nerde side o yürek anca klavye başından sallayın.

Protesto yapanları döverlerse millet ne yapsın ki

UltrAslan yalakalığı bırakıp yönetimin istifasını istemesi lazım

Bedava bilet için yalakalık yapmaması lazim

Baya yüreklisin hakikaten klavye başından millete korkak diyorsun, bravo sana.

Ya bırakın yönetimi falanda hocayi istifaya davet edin bari. Galatasarayın ana problemi hocadır. Yönetimsel sorunlarımız yıllardır var ama şampiyonluğu teknik ekip belirliyor.

Hoca gidince Kagni Selcuk - Sneijder - de Jong hizlanacakmi ? Veya defans hava topumu alacak ? Ilk once yonetim gidecek, kadro sil bastan kurulacak sonra sira anca hocaya gelir... Su dedigini yazin desen karsi cikmam ama sezon ortasinda olmaz... Mourinhou gelince sanki bizim Lescuk felan hizlanacak, Sabri adam olacak felan :s

Yüce başkanları Dursun Özbek sucuk ekmeği az tutuyor herhalde bunlara söylenmeye başlamışlar :38573:

Şu malları savunan onlar kadar maldır gözümde.

Utraslan Manisa lideri ve UltrAslan Siirt koordinatoru ile dun gece Facebook'ta uA'nin sayfasinda bir tartisma yasadim, yaptiklari tek sey sen kac maca geldin, sen ne yaptin. kufur ediyorlar ve yasasin tam bagimsiz uA diye angiriyorlar.

Arkadas, sen ne yaptin ? Mesela attin, ceza yedik. Deplasmanlar'da hela'lari maf ettin, ceza yedik, takimi ateslemedin, uyuma moduna aldin sacma sapan sarkilarinla. Kendi taraftarini dovdun, GS'ye zarar verenlere sahip ciktin, Sabri denilen prezervatif hatasina sahip ciktin.

Yok aga, uA kafayi yemis hadlerini bilmiyorlar.

Geri
Üst Alt