- 1 Mayıs 2018
- 52.940
- 43.314
- 3.298
2018 olmus hala ust duzey bir sportif direktor olmamasi, resmen skandal.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbolculugundan kalma eziklik. eski topcularin %80'inde var bu hastalik. Riza, Senol Gunes, Vedat Inceefe, Sergen hepsi yabancilara karsi ezik.
Lincoln gonderildigi sezonun ilk yarisinda sezonun futbolcusuydu. Alex'i bile gecmisti o donem oynadigi istatistiklerle acin bakin.. Adam show yapiyordu turkiye'de 40 metre topu sektirerek gidiyordu ceza sahasina. hatirlyanlar vardir. Kormaz'i tabiki sinirlendirir boyle futbolcular. Futbolculuk zamaninda azmi pesinden kostu oyle yetenekli futbolcularin.
sacmalik: Meira, Keita, Kewell, Baros, Dos Santos, Lincoln, Caner Erkin (hala en iyi yerli sol bek) vs bunlara cer çöp demekHaldun'u savunan varsa gerçekten zekasızdır.
Takımın alnına koyan adamların başında geliyor, çer çöp adamları doldurup kaçtı gitti zamanında. 16 mağlubiyetli sezonu özleyen çok var demek ki camiada.
Camianın eksiği Aysal, Dürüst ve Arıboğan'dır.
lincolnü bedavaya satıp 7ye elanoyu alan adam da aynı kişi.dogru, şimdiki belhanda feghouli transferleri gibi
Bugün forumun twitter hesabına da Üstünel'i destekleme yönünde bir talep geldi. Bir organizasyon var belli.
LEVENT TÜZEMEN - Bülent Korkmaz gelirse kıyamet kopar
Eskilerin büyük çoğu böyle ama Levent Tüzemen'in bu yazısından yola çıkarak bence Bülent zirveyi kimseye bırakmaz. Hamza bile bunun kadar değildi.
Levent'in anlatmasina gerek yok adam zaten alalen yabanci dusmanligi yapiyordu 'disiplin' adi altinda
Ben futbolcu olsaydım ve abdürrahim ile görüşseydim net gelmezdim Galatasaray'a.Yönetici transfer yapan adam Haldun gibi olmalı, Albayrak da ne tip var ne başka bişey, türkçe bile konuşamıyor
Beyler hatırlamayanlar için şöyle hatırlatayım, Lucas Neill'i çok kelepir fiyata getirmişti. Bence müthiş defans oyuncusuydu. Jo ve Giovanni Dos Santos gibi kalburüstü sayılacak 2 adamı kiralık getirdi. Keita'ya 8 vermiştik galiba ama değer bir oyuncuydu. Kewell keza yine kontratla gelmişti. Bizde iyi performans sergilemese de Leo Franco'yu galiba bonservis vermeden getirmişti. Oyuncuyu transfer etmek var etmek var. Sen Feghouli'ye senelik 4 verirsen zaten gelir, keza Gomis'te, keza öbür mal da. Cenk Ergün tamamen tıraş biri, oyunculara yüksek bonservis ve anormal kontratlarla transfer yaptı. Albayrak'ı zaten söylemiyorum yani karşılarına geçse muhtemelen muhattap alıp konuşmazlar bile bu adamla. Üstünel hayvan gibi kontratlarla da yapmadı bu transferleri. Geri gelse mükemmel olur bence.