Sercan Demir
Sarı Üye
- 30 Mayıs 2018
- 576
- 689
- 1.138
fatih hocayı ıstıfaya davet edıcek acıklama beklıyoruz
Elbette herkes aynı düşünmek zorunda değil..eleştiri olur farklı fikirler olur..ama sonuç olarak galatasaray taraftarı olarak takımımızın iyi olmasını isteriz..bu şahıs ve türevleri bakıyorum kötü sonuçlarda çok sık buradalar..ve bütün mesajlar sıkıntılı..yani içerik olarak eleştiri değil abuk subuk tahrik edici söylemler var.dediğin gibi koruma olması düşündürücü..ama bu tarz mesajlar burada sabır taşırıp küfürlere sebebiyet verir..o zaman da forum yöneticileri sorumlu olur..Ben bir donem ugrastim ama bazi isimlere karsi ekstra koruma var . Iki sebebi olabilir , ya bizim gibi dusunmuyor ve oyle fb li veya Gs karsiti olduguna kanaat getirmiyorlar
Ikinci ihtimal , forum trafigine katkida bulunuyorlar vs diye korunuyorlar
Zaman zaman ben , kenan , can , baska bazi isimler ortaligi karsilikli atismalarla cok karistirdik . Hakem yorumlarinda asiri objektif olduk , bazisi yonetime cok daldi etti
Ama surekli ve senelerdir bir tek olumlu mesaj atmadan burada yazan bazi kisiler icin arife tarif gerekmez .
Sonuc olarak burasi kararlari bizim aldigimiz bir mecra degil . Bir sey yapamiyoruz , boyle sacma kaoslarla idare ediyoruz