ultrAslan'dan Medya Açıklaması!

AAK i sevdigin saydigin kadar beni de sevip saysaydin keske
Seni artık tanımayan mı var.
Bak yukarda Kenan usta ne demiş... Çok da doğru demiş aslında...

Başkasını bilmem ama; ben gördüğümün fotoğrafını çeker, sadece de ona bakarım, gerisi fıssss...
Benim değer vereceğim insanın karakteri için tek kriterim vardır, ve bunda iyi yada kötü veya güzel yada çirkin yahut ta loser yada winner gibi yüzeysel kavramların bu kriter içinde yeri yoktur.
Pişti gibi hep aynı olmalı... Bigünki karakteri ertesi günkinin üzerine koyduğunda farklılık olmamalı...
...........Kİ, OMURGASININ NE OLDUĞUNU BİLİP ONA GÖRE NOT VEREBİLESİN. Omurgasızların notunu neyle vereceksin.

Bak yukarda Kenan usta ne demiş... Çok da doğru demiş aslında...

Başkasını bilmem ama; ben gördüğümün fotoğrafını çeker, sadece de ona bakarım, gerisi fıssss...
Benim değer vereceğim insanın karakteri için tek kriterim vardır, ve bunda iyi yada kötü veya güzel yada çirkin yahut ta loser yada winner gibi yüzeysel kavramların bu kriter içinde yeri yoktur.
Pişti gibi hep aynı olmalı... Bigünki karakteri ertesi günkinin üzerine koyduğunda farklılık olmamalı...
...........Kİ, OMURGASININ NE OLDUĞUNU BİLİP ONA GÖRE NOT VEREBİLESİN. Omurgasızların notunu neyle vereceksin.

Oha yav füze eyp fln atsaydin böyle ölmem.
Omurgasiz sinsi bugunu yarinini tutmayan herifin tekiyim ha?

Yav yanlis taninmak yanlis anlasilmak canimi sıkmistir hep.Canin sagolsun ne diyeyim.

Istanbulda bahcelievler tarafina fln yolun duserse selam cak bir cay ismarliyayim taniş oluruz belki

ultrAslan’ın en büyük düşmanının Galatasaray taraftarı olması manidar.

Madem ultraslanı sevmiyorsun seni temsil etmediğini düşünüyorsun, sana göre olan yanlışları için mesafelesin ne diye açıklamaları yorumluyorsun ki seni temsil etmiyorsa? Ha klübünü bağlıyorsa, son iki günde bu klübe denmeyen kalmadı, taraftarıda ite saplayıp çıkardılar. Değerli yorumlarınızı o zaman niye görmedik camianızı korumak adına?

Olay aslında negatif veya pozitif olmak değil, bazı insanların burda varoluş amacı sadece kaale alınmak için eleştiri yapmaları ve bunu zaman zaman sert uslupla yapmaları.

Ben forumu son üç yıldır takip ediyorum hemen hemen ama bu süre zarfında bile çok kan kaybettiğini düşünüyorum, çok basit bi örnek vereyim dün gördüğüm başlık “stadda oley çeken aptal galatasaray taraftarı” gibi bişeydi. Yani gerçekten çok enteresan, Galatasaray forumunda staddaki taraftarların aptal ilan edilmesi, şimdi bu hakaret değil mi? Bu konuyu açan da böyle kalmasına müsade eden yönetimde forumun kan kaybetmesine çanak tutuyor.

Ne bileyim seviyorum burayı, bişeyler öğrenmek, takımımı takip etmek amacıyla girdiğim forumdan yarım saat sonra sinir strest sahibi olarak ayrılıyorum neredeyde 3,4 aydır.

Üzücü bir durum ama ben seni böylede kabul ettim GSC

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ünal Aysal'ın acilen başkan olup kulübü yurt dışından yönetmesi lazım, tüm parasını ve şirketlerini öncelikle yurt dışına çıkaracak, ondan sonra siyaset zaten bir şey yapamaz.

Türk futbolunda ahlaksızlıklar ile şuan sadece Aysal başa çıkabilir. Mustafa Cengiz falan beceremez bu işleri.

Bu adamın hala forumda yazıyor olması gerçekten tuhaf..katıksız kuş olduğu çok bariz..
Hayırdır buranın kuş avcısı sen misin?

Senelerdir buradayım sürekli aynı şeyi yaptınız.
Beğenmediğiniz düşünceleri dile getiren üyeleri,kuş diye yaftalayip gaza getirip hakaret veya küfür etmelerini bekleyerek BANlanmasini sağladınız.

Sizin gibi vizyonsuz sadece yerel başarılara tek sevinen taraftarla,aynı şeyi düşünmek zorunda değilim.
Sönük futbol ile lig şampiyonluğu veya ikincilik size başarı geliyor ve yetiyorsa bişey diyemem.
O senin dar bakış açındir.
Bende aynı minvalde düşünmek zorunda değilim.

Bize kuradan milan,real,barca vs.çıkarken veya
1-0,2-0 vs. Geriye düştüğümüz de içimizde korku olmadan maç izlediysek eğer
Tekrar aynı şekilde olsun istemek neden suç?

anadolu deplasmanına giderken acaba berabere kalirmiyiz veya yenilmeyelim diye düşünmek İSTEMİYORUM.

Ekiden olduğu gibi karşımızda kim olursa olsun Gidip yenip geleceğiz olgusunu yaşamak istiyorum.
Bu rezalet futbolu savunmak zorunda değilim.

Sucukculara gelirsek eğer.
O kadar şampiyonluğa rağmen önce ergin hoca sonra aysali yerden yere vurdular.
Ancak ne dursuna ne yarsuvata gik diyemediler.
İşte o günden sonra menfaatten başka bir çabaları olmadığını net şekilde anladım.
İnanıyorum ki son zamanlar da ki açıklamaları da sırf birilerinden nemalandiklari için yapıyorlar yoksa yine sus pus otururlardi.

Başkalarının avukatlığına soyunma gibi bir taktikle etrafına kalabalık oluşturma çabası niye şimdi.
Kendinin haklı olduğuna gerçekten inansan kamuoyu desteği aramak niye şimdi.
Gerçek hayatta sevmediğin birisi olsa onunla mesafe koyar görüşmemeyi mi istersin; yoksa bunun için de hayattan ban yemesi, ölmesi şart mı ?
Adamın dünya görüşüne karşı şahsî bi rahatsızlık olayı varsa Ekli dosyayı görüntüle 32148 olsun bitsin gitsin.

Dostum komunitenin genel gorusunun gecer akce oldugu yerlerde "bak o da oyle diyor.." demek yahut "senin hic mi bir hatan yok da bu kadar insan durup dururken..." diye lafa baslamak , bireysel fikrini beyan etmekten daha okunasi gelir insanlara

Cunku ayni fikirde oldugun kisileri kucaklayici bir dildir

Lutfen bazi farkli taraflarimiz oldugunu kabul et , bu mesajinda sana bu tarzin uymadigini anladim , olabilir . Benim de sen de elestirdigim seyler oldu (ytd konusu , asiri cekingen soylem tarzin bazi konularda) , olabilir bunlar

Aak e gelince . Aslinda arkadasin yarattigi bir sorun degil bu . Bazen bu kadar negatif yorum gelince "acaba GS li degil mi..." meraki olusmasi forumun kabahati degil . Neticede adamin ismi arif kesen bile olmayabilir

Bu gercek disilik , isimden baslayarak takim sorgulamaya dek suren bir olumsuzluga sirayet ediyor

Hayırdır buranın kuş avcısı sen misin?

Senelerdir buradayım sürekli aynı şeyi yaptınız.
Beğenmediğiniz düşünceleri dile getiren üyeleri,kuş diye yaftalayip gaza getirip hakaret veya küfür etmelerini bekleyerek BANlanmasini sağladınız.

Sizin gibi vizyonsuz sadece yerel başarılara tek sevinen taraftarla,aynı şeyi düşünmek zorunda değilim.
Sönük futbol ile lig şampiyonluğu veya ikincilik size başarı geliyor ve yetiyorsa bişey diyemem.
O senin dar bakış açındir.
Bende aynı minvalde düşünmek zorunda değilim.

Bize kuradan milan,real,barca vs.çıkarken veya
1-0,2-0 vs. Geriye düştüğümüz de içimizde korku olmadan maç izlediysek eğer
Tekrar aynı şekilde olsun istemek neden suç?

anadolu deplasmanına giderken acaba berabere kalirmiyiz veya yenilmeyelim diye düşünmek İSTEMİYORUM.

Ekiden olduğu gibi karşımızda kim olursa olsun Gidip yenip geleceğiz olgusunu yaşamak istiyorum.
Bu rezalet futbolu savunmak zorunda değilim.

Sucukculara gelirsek eğer.
O kadar şampiyonluğa rağmen önce ergin hoca sonra aysali yerden yere vurdular.
Ancak ne dursuna ne yarsuvata gik diyemediler.
İşte o günden sonra menfaatten başka bir çabaları olmadığını net şekilde anladım.
İnanıyorum ki son zamanlar da ki açıklamaları da sırf birilerinden nemalandiklari için yapıyorlar yoksa yine sus pus otururlardi.

Hiç bir şeyin avcısı değilim..Galatasaray'a gönül vermiş bir taraftarım.Burası da biz taraftarların fikirlerinin buluştuğu sosyal bir mecra..her taraftarın eleştiri yapma (sert eleştiri de dahil buna) hakkı elbette vardır..gerçek bir taraftar gerek yönetim gerek teknik direktör ve futbol takımı hakkında hoşnutsuzluk yaşadığında eleştirilerini galatasarayın menfaati için takımın daha iyi olması adına yapar eleştirileri...bu tarz eleştirilerde aynı fikirde olunmamış olsa da kimsenin müdahele hakkı yoktur..buna sözümüz yok zaten..
Lakin senin tüm mesajlarını gördüğümde eleştiri namına bişey görmüyorum ben..daha çok absurt argümanlarla dolu hadsizlik ve saygısızlık görüyorum..provakasyon görüyorum tahrik görüyorum..bir güne bir gün futbol adına teknik anlamda bir mesajına rastlamadım..fatih terim i sevmek zorunda değilsin..onun teknik direktörlüğünü de kıyasıya eleştir ama altı dolu argümanlarla yap bunu..daha geçen gün fener maçı sonrası leo güney denen şahısla dayak kebapçı selo gibi futbol ile alakası olmayan konularda dalga geçtiniz..mesajlar orada duruyor alıntı yaparım istiyorsanız..her kötü sonuçta daha çok burada olup daha çok mesaj atıyorsunuz..başarılarda sus psusunuz..bu da başka dikkat çekici nokta..
vizyon demişsin ve bizi vizyonsuz taraftar ilan etmişsin...mesajların gerçekten vizyonlu..önce kendine bir bak..Galatasaray ın kuruluş misyonu Türk olmayan takımları yenmek zaten..bu yüzden galatasaray taraftarı sadece yerel başarılarla avunmaz...bahsettiğin vizyon galatasaray taraftarlığının geninde olan bir şey zaten.. sana has değil...evet bizde istiyoruz eskiden olduğu kimi avrupa da herkesin çekindiği bir galatasaray..hangi takım gelirse gelsin korkusuzca maç saatini beklemeyi biz de istiyoruz..ama o bahsettiğin günleri yaşatan avrupa da kupa getiren takımın başında hakaret ettiğin fatih terim vardı..vizyondan bahsedip avrupada başarılı günleri anımsatıp o başarıların mimarı olan Fatih hocaya hakaret etmen gerçekten şaşırtıcı..kendi kendini tekzip ediyorsun...
Şu an ki futbolun kötü olması ve kötü sonuçlarda; yönetim,fatih terim,teknik ekip ve futbolcular hepsinin sorumluluğu var..hepsinin hataları var..bu noktada her türlü eleştiriyi yapmak lazım..ama kalkıp da dalga geçmek hakaret etmek istifa edilmesini istemek..bunlar mantıklı bir taraftarın yapacağı şeyler değil..forumda bir arkadaş senin fatih hoca konusunda takık biri olduğunu uç noktalarda olduğunu söyledi..ki bu bile senin galatasaray adına değil sırf egonu tatmin etmek için burada olduğuna kanıt..

Hiç bir şeyin avcısı değilim..Galatasaray'a gönül vermiş bir taraftarım.Burası da biz taraftarların fikirlerinin buluştuğu sosyal bir mecra..her taraftarın eleştiri yapma (sert eleştiri de dahil buna) hakkı elbette vardır..gerçek bir taraftar gerek yönetim gerek teknik direktör ve futbol takımı hakkında hoşnutsuzluk yaşadığında eleştirilerini galatasarayın menfaati için takımın daha iyi olması adına yapar eleştirileri...bu tarz eleştirilerde aynı fikirde olunmamış olsa da kimsenin müdahele hakkı yoktur..buna sözümüz yok zaten..
Lakin senin tüm mesajlarını gördüğümde eleştiri namına bişey görmüyorum ben..daha çok absurt argümanlarla dolu hadsizlik ve saygısızlık görüyorum..provakasyon görüyorum tahrik görüyorum..bir güne bir gün futbol adına teknik anlamda bir mesajına rastlamadım..fatih terim i sevmek zorunda değilsin..onun teknik direktörlüğünü de kıyasıya eleştir ama altı dolu argümanlarla yap bunu..daha geçen gün fener maçı sonrası leo güney denen şahısla dayak kebapçı selo gibi futbol ile alakası olmayan konularda dalga geçtiniz..mesajlar orada duruyor alıntı yaparım istiyorsanız..her kötü sonuçta daha çok burada olup daha çok mesaj atıyorsunuz..başarılarda sus psusunuz..bu da başka dikkat çekici nokta..
vizyon demişsin ve bizi vizyonsuz taraftar ilan etmişsin...mesajların gerçekten vizyonlu..önce kendine bir bak..Galatasaray ın kuruluş misyonu Türk olmayan takımları yenmek zaten..bu yüzden galatasaray taraftarı sadece yerel başarılarla avunmaz...bahsettiğin vizyon galatasaray taraftarlığının geninde olan bir şey zaten.. sana has değil...evet bizde istiyoruz eskiden olduğu kimi avrupa da herkesin çekindiği bir galatasaray..hangi takım gelirse gelsin korkusuzca maç saatini beklemeyi biz de istiyoruz..ama o bahsettiğin günleri yaşatan avrupa da kupa getiren takımın başında hakaret ettiğin fatih terim vardı..vizyondan bahsedip avrupada başarılı günleri anımsatıp o başarıların mimarı olan Fatih hocaya hakaret etmen gerçekten şaşırtıcı..kendi kendini tekzip ediyorsun...
Şu an ki futbolun kötü olması ve kötü sonuçlarda; yönetim,fatih terim,teknik ekip ve futbolcular hepsinin sorumluluğu var..hepsinin hataları var..bu noktada her türlü eleştiriyi yapmak lazım..ama kalkıp da dalga geçmek hakaret etmek istifa edilmesini istemek..bunlar mantıklı bir taraftarın yapacağı şeyler değil..forumda bir arkadaş senin fatih hoca konusunda takık biri olduğunu uç noktalarda olduğunu söyledi..ki bu bile senin galatasaray adına değil sırf egonu tatmin etmek için burada olduğuna kanıt..
Hakaret ettiysek eğer raporlarsin forum yönetimi ceza verir.
Öyle bir durum söz konusu değil yani.

Benim bahsettigim dönem 2000 tek değil.
98-2004 arası.
Sadece terim yoktu.O zaman gerçek GALATASARAY vardı.

Terime takıntılı filanda değilim.
Ancak kulübü onun yönettiğini sen dahil hepimiz biliyoruz.
O zaman da başarısızlığın en büyük suçlusu da terim oluyor.(misal forvetsizlik= terim isteseydi eğer emre değil forvet alınırdı.ancak terim önceliğini emreye verdi şimdide ağlıyor.bu yönetim terim istemeden hiç bir adım atamaz)
Galip geldiğinde veya iyi bir diziliş ile sahaya çıktığında kendisini tebrik ettim gidip bulabilirsin.
Bunu yaparken başarısız olduğunda da gelip en şiddetli şekilde eleştirme hakkım tabiki olacak.
Ha siz istiyorsunuz ki sürekli terim guzellemesi yapalım.
kusura bakmayın ama ben böyle biri değilim.

Terim başlığına veya maç başlıklarına bakarsan teknik anlamda eslestiri yaptık.
Ancak takım o kadar antremansiz ki teknik konuşacak bir durumda kalmıyor ortada.

Velhasil kendisi egolu bir insan ve kendini her zaman bizden büyük gördü.
Sizde her seferinde onun bahanelerini yediniz ve yemeye devam ediyorsunuz.
Hiçbir zaman suçlu kendisi değil.

Dursun zamanı çok eleştirdik.Konuşmaları gerekirken sustukları için.M.Cengiz'le beraber nerdeyse yanlışları olmadı.Özellikle yapıcı açıklamalar oldu.Şimdi geriye dönüp Dursun zamanını konuşmaya gerek yok.Konuşursak F.Terim'in tüpçüyle işbirliğine felan gitmemiz lazım ki bize bir faydası olmaz.O zaman yanlış yapmışlardı,şimdi doğru yapıyorlar.Biz daha kendi aramızda parçalanırsak diğer unsurları konuşmaya gerek yok.
Fener taraftarı nerdeyse Ali Koç'un istifasını isteyecekdi takımı rezil diye.Şimdi haksız olmalarına rağmen birlik oldular tüm koldan saldırıyorlar bize.Eğer biz birlik olmazsak bu takım dağılır gider.Enerjimizi şikecilere yönlendirmeliyiz.

98-2004 arası.

O zaman da başarısızlığın en büyük suçlusu da terim oluyor.(misal forvetsizlik= terim isteseydi eğer emre değil forvet alınırdı.ancak terim önceliğini emreye verdi şimdide ağlıyor.bu yönetim terim istemeden hiç bir adım atamaz)
Galip geldiğinde veya iyi bir diziliş ile sahaya çıktığında kendisini tebrik ettim gidip bulabilirsin.
Bunu yaparken başarısız olduğunda da gelip en şiddetli şekilde eleştirme hakkım tabiki olacak.

Ancak takım o kadar antremansiz ki teknik konuşacak bir durumda kalmıyor ortada.

Bahsettiğim dönem sadece 2000 dönemi değil diyorsun..98-2004 dönemi diyorsun..sadece terim yoktu diyorsun..ama tarihimizi pek bilmiyorsun demek ki...Fatih Terim in galatasaray da teknik direktörlüğü 1996 da başladı..2000 senesinde ayrıldı..2000-2002 arası lucescu vardı..2002-2004 arası tekrar Fatih Terim vardı..yani bahsettiğin 8 yıllık dönemin 6 senesinde de takımın başında Fatih Terim vardı..ki 2002-2004 de Fatih Terim in olduğu dönem son derece başarısız bir dönemdi..bizim yaşımız itibariyle ciddi avupa başarılarına tanıklık ettiğimiz yıllar da zaten fatih terim dönemi oluyor..bir de öncesinde fatih terimin olmadığı dönemde 1993 yılındaki manchester i şampiyonlar ligi ön elemesinde elediğimiz maçlar var..(3-3 ve 0-0 biten maçlar)...o zaman teknik direktörümüz Reiner Holmann idi.
hal böyleyken senin gururlandığın istediğin özlediğin galatasaray takımında hocamız çoğunlukla fatih terim...
Senin fatih terim ile ilgili bir tane olumlu mesajını görmedim..genelde iyi sonuçlar olduğunda ortalarda olmuyorsun..şampiyon olduğumuzda bir tane mesajın vardı onda da öyle aman aman takdirlik bişey yazmadın aferin böyle devam et gibi yine tepeden bir mesaj idi.
fatih terimi bende eleştiriyorum başarızlık olduğunda teknik sorumlu olarak elbette payı var..bugün kondüsyon olarak bu kadar kötü durumda olmamız kabul edilecek bişey değil..belli ki bu takım iyi çalışmıyor..ve bunun da sorumlusu fatih terim..yine mesela fener maçında oyuna müdaheleleri çok yanlıştı..daha bir çok teknik açıdan eleştiri yapılabilir tartışılabilir..ama bunu derken fatih terim istifa demek saçma sapan bir argüman...mesela çok sevdiğin ünal aysal döneminde gelen dünya çapındaki mancini döneminde de deplasman kabusu vardı..hem de drogba sneijder eboue riera gibi kaliteli fubolcularımız olmasına rağmen...prandelli li dönem hakeza çok beterdik yine futbol adına...yine mancini zamanında devra arası transfer döneminde gelen transferleri de yazalım bakalım nasıl topçular alındı..ontiverolar hajroviçler bunları unutmadık..yani eleştiri yaparken geçmişi örnek gösterip vizyon derken geçmişi iyi bilip argümanları gerçekçi koymak lazım..öyle kuru kuru atıp tutarak vizyon diyerek olmuyor bu işler.oluyorsa orada art niyet vardır...
diğer bir konu...galatasaray kulübünü fatih terim yönetiyor demek hiç mantıklı değil..futbol takımı florya komple ondan sorulur ama o kadar..sınırları vardır muhakkak..öyle basit değil kulubü hocanın yönettiğini iddia etmek..genel kurul buna müsade edermi yapmayın Allah aşkına...camiayı hafife almayın öyle...trasfer meselesine gelince emre akbaba gibi elzem olmayan bir futbolcuya 4 milyon euro verip santrafor alamamak büyük hata..fatih terim gibi tecrübeli bir adamın en önce santrafor transferinde ısrarcı olması gerekirdi..ama transfer sezonunun bitmesine bir kaç gün varken bile 2 santrafor istiyorum ve bekliyorum dedi..belli ki yönetim garanti vermişti...ki yönetimde bunu doğrular nitelikte açıklama ile 2 transfer yapacağını açıkladı santrafor bölgesine..anlaşılan o ki fatih terim yönetime güvendi..ama evdeki hesap çarşıya uymadı...ama yine de büyük hata vardır kendisinde çünkü emre akbaba transferi elzem bir transfer değildi...önce santrafor demeliydi..ffp kurallarının olduğunu biliyordu sonuçta...emre akbaba transferinde fenerin oyununa geldi yönetim....hatta biz taraftar da...o gün fener alsaydı emre yi gelebilecek tepkiler oluşacak ortam olay prestije döndü..hatamıdır evet hatadır...
Eleştirmek ayrı dalga geçmek sürekli uç noktalarda insanları tahrik edici mesajlar atmak ayrı.. bunlar senin taraftarlığın noktasında burada bir çok insanda şüphe uyandırıyor..bahsettiğin argümanlarda hep temelsiz...

98-2004 arası.

Bahsettiğim dönem sadece 2000 dönemi değil diyorsun..98-2004 dönemi diyorsun..sadece terim yoktu diyorsun..ama tarihimizi pek bilmiyorsun demek ki...Fatih Terim in galatasaray da teknik direktörlüğü 1996 da başladı..2000 senesinde ayrıldı..2000-2002 arası lucescu vardı..2002-2004 arası tekrar Fatih Terim vardı..yani bahsettiğin 8 yıllık dönemin 6 senesinde de takımın başında Fatih Terim vardı..ki 2002-2004 de Fatih Terim in olduğu dönem son derece başarısız bir dönemdi..bizim yaşımız itibariyle ciddi avupa başarılarına tanıklık ettiğimiz yıllar da zaten fatih terim dönemi oluyor..bir de öncesinde fatih terimin olmadığı dönemde 1993 yılındaki manchester i şampiyonlar ligi ön elemesinde elediğimiz maçlar var..(3-3 ve 0-0 biten maçlar)...o zaman teknik direktörümüz Reiner Holmann idi.
hal böyleyken senin gururlandığın istediğin özlediğin galatasaray takımında hocamız çoğunlukla fatih terim...
Senin fatih terim ile ilgili bir tane olumlu mesajını görmedim..genelde iyi sonuçlar olduğunda ortalarda olmuyorsun..şampiyon olduğumuzda bir tane mesajın vardı onda da öyle aman aman takdirlik bişey yazmadın aferin böyle devam et gibi yine tepeden bir mesaj idi.
fatih terimi bende eleştiriyorum başarısızlık olduğunda teknik sorumlu olarak elbette payı var..bugün kondüsyon olarak bu kadar kötü durumda olmamız kabul edilecek bişey değil..belli ki bu takım iyi çalışmıyor..ve bunun da sorumlusu fatih terim..yine mesela fener maçında oyuna müdaheleleri çok yanlıştı..daha bir çok teknik açıdan eleştiri yapılabilir tartışılabilir..ama bunu derken fatih terim istifa demek saçma sapan bir argüman...mesela çok sevdiğin ünal aysal döneminde gelen dünya çapındaki mancini döneminde de deplasman kabusu vardı..hem de drogba sneijder eboue riera gibi kaliteli fubolcularımız olmasına rağmen...prandelli li dönem hakeza çok beterdik yine futbol adına...yine mancini zamanında devra arası transfer döneminde gelen transferleri de yazalım bakalım nasıl topçular alındı..ontiverolar hajroviçler bunları unutmadık..yani eleştiri yaparken geçmişi örnek gösterip vizyon derken geçmişi iyi bilip argümanları gerçekçi koymak lazım..öyle kuru kuru atıp tutarak vizyon diyerek olmuyor bu işler.oluyorsa orada art niyet vardır...
diğer bir konu...galatasaray kulübünü fatih terim yönetiyor demek hiç mantıklı değil..futbol takımı florya komple ondan sorulur ama o kadar..sınırları vardır muhakkak..öyle basit değil kulubü hocanın yönettiğini iddia etmek..genel kurul buna müsade edermi yapmayın Allah aşkına...camiayı hafife almayın öyle...transfer meselesine gelince emre akbaba gibi elzem olmayan bir futbolcuya 4 milyon euro verip santrafor alamamak büyük hata..fatih terim gibi tecrübeli bir adamın en önce santrafor transferinde ısrarcı olması gerekirdi..ama transfer sezonunun bitmesine bir kaç gün varken bile 2 santrafor istiyorum ve bekliyorum dedi..belli ki yönetim garanti vermişti...ki yönetimde bunu doğrular nitelikte açıklama ile 2 transfer yapacağını açıkladı santrafor bölgesine..anlaşılan o ki fatih terim yönetime güvendi..ama evdeki hesap çarşıya uymadı...ama yine de büyük hata vardır kendisinde çünkü emre akbaba transferi elzem bir transfer değildi...önce santrafor demeliydi..ffp kurallarının olduğunu biliyordu sonuçta...emre akbaba transferinde fenerin oyununa geldi yönetim....hatta biz taraftar da...o gün fener alsaydı emre yi gelebilecek tepkiler oluşacak ortam olay prestije döndü..hatamıdır evet hatadır...
Eleştirmek ayrı dalga geçmek sürekli uç noktalarda insanları tahrik edici mesajlar atmak ayrı.. bunlar senin taraftarlığın noktasında burada bir çok insanda şüphe uyandırıyor..bahsettiğin argümanlarda hep temelsiz...

yakin dusunuyoruz sercan
kişisel düşmanlık ve egolarla yazılan mesajlar kendini belli ediyor..buna karşıyım sinan..bunu yapanlar ya başka takım taraftarıdır tahrik etmek için yapıyordur ya da egolarını tatmin etmek dikkat çekmek için yapıyordur..yoksa galatasaray taraftarıyız hepimiz..fatih terim ya da başka biri takımın üstünde değil..eleştirelim ama doğru argümanlarla mesneti sağlam şekilde..diğer türlü çok eğreti duruyor belli ediyor ne olduklarını...

amete okadar laf anlatılırmı yav :asd:
yazının mantıklı olduğunu gördüğü an okumayı bırkıp başlıktan çıkmıştır.

amete okadar laf anlatılırmı yav :asd:
yazının mantıklı olduğunu gördüğü an okumayı bırkıp başlıktan çıkmıştır.
farkettim bunu..kendisinin tezlerini çürüten mesajlarda kaçma taktiğine başvuruyor..bu da zaten başlı başına trollük amacında olduğunu gösteriyor..

Geri
Üst Alt