ultrAslan'dan Okan Buruk'a Destek Açıklaması

O sevdiğiniz hocanız 2 puan daha kaybetsin bak nasıl sallıyor yine taraftara. O zaman da korumaya devam edersiniz. Karaborsadan milletin anasını aglatanlari ilk defa düzgün bir şey yazdıkları için tebrik edecekler nerdeyse.

Az kaldı az. Yakında hepimiz göreceğiz neyin ne olduğunu.
eleştiren eleştiriyor zaten de herkes sen ve senin gibiler gibi linçlemek zorunda mı ? linç kültürünü eleştiri kültürü diye kanıksamışsınız.kusura bakmayın ama sırf haklı çıkmak için ben demiştim demek için puan kaybı bekleyen anlayışa sahipsiniz..çünkü her puan kaybında burası ben demiştimcilerden geçilmiyor..

Ali samiyende maç izleyecek kadar yaşı yetenler iyi bilir ki alpaslandan sonra uktraslan bitti ,kimlerin himayesine girdiği bile belli değil
Ultraslanin geçmişten bugüne bozulmayan tek grubu var o da Ultraslan Üni, o çocuklar koreografi ,deplasman herseyde en ondeler

eleştiren eleştiriyor zaten de herkes sen ve senin gibiler gibi linçlemek zorunda mı ? linç kültürünü eleştiri kültürü diye kanıksamışsınız.kusura bakmayın ama sırf haklı çıkmak için ben demiştim demek için puan kaybı bekleyen anlayışa sahipsiniz..çünkü her puan kaybında burası ben demiştimcilerden geçilmiyor..
1 elestirirsin, 2 elestirirsin, 3 elestirirsin. Hoca hiç elestirilerden ders almıyor. Aksine takım kötüydü ben düzelttim, taraftara laf sokuyor eleştiriler umrumda değil deyip duruyor. Üzerine bir de antipatik hareketler yapmaya başladı.

1.5 senedir düzgün oyun yok. Her maç zulüm gibi geçiyor. Bir hoca hatalarından ders çıkarmıyor ise belirli zaman sonra desteği kaybeder.

Ben takımın ne oynadığına bakarım hocanın kim olduğuna değil.

Ayrıca bu oyunun düzeleceğini sanmıyorum ve bu yüzden puan kaybedeceğimizi ön görüyorum. O yüzden diyorum zaten 1 veya 2 maça bakar. Yoksa hoca için gördünüz mü ben dedim meraklısı bir insan değilim.

1 elestirirsin, 2 elestirirsin, 3 elestirirsin. Hoca hiç elestirilerden ders almıyor. Aksine takım kötüydü ben düzelttim, taraftara laf sokuyor eleştiriler umrumda değil deyip duruyor. Üzerine bir de antipatik hareketler yapmaya başladı.

1.5 senedir düzgün oyun yok. Her maç zulüm gibi geçiyor. Bir hoca hatalarından ders çıkarmıyor ise belirli zaman sonra desteği kaybeder.

Ben takımın ne oynadığına bakarım hocanın kim olduğuna değil.

Ayrıca bu oyunun düzeleceğini sanmıyorum ve bu yüzden puan kaybedeceğimizi ön görüyorum. O yüzden diyorum zaten 1 veya 2 maça bakar. Yoksa hoca için gördünüz mü ben dedim meraklısı bir insan değilim.
Hocanın hatalarını kimse inkar etmiyor..özellikle bu sene rezil maçlar da ortada.ama herşeye rağmen şu an ligde lideriz.Avrupa da ilk 8 için hala şansımız devam ediyor..mevcut durumda hocayı yollamak makul mu.mevcut yönetim varken hele.kimi getirecek mevcut yönetim..üst üste puan kayıpları olmadıkça geriye düşmedikçe hoca değiştiremezsin..Okan hocanın hatalarını düzeltmesini umacağız bekleyeceğiz..eleştireceğiz yine ama linçlemek doğru değil..

öyle bir şey zaten olmaz. ua'nın galatasaray camiasında arasının en kötü olduğu iki kişi ft ve et. başka önemsiz insanlar da vardır aklıma gelmeyen tabi de mühim değil.
Aynen dostum başkanlar erden Timur’a boşuna tivit attı
Siz hem yalancısınız
Hem kolpacısınız

Öyle ya da böyle Okan hoca iki sezondur ligde şampiyon olan takımın hocası.Geçen sezon Fener lehine yapılan onca şeye şahit olmadık mı..kaç tane son dakikada uyduruk penaltı almadılar mı..feneri şampiyon yapabilmek adına yapılan tonla şey oldu..biz geçen sene bunlara karşıda mücadele verdik şampiyon olduk..sanıldığı kadar kolay şampiyonluklar değil bence..Sezon ortası hem lig hem avrupa da devam ederken şu aşamada hoca değiştirmek sezonu vermek olur.ki bu sezon hem 5.yıldız hem de direkt şampiyonlar ligine katılım açısından oldukça önemli bir sezon..lig diyip küçümsenmesin. şampiyon olmamız lazım.Avrupa da istikrarlı başarı istiyorsak ligde istikrarlı şekilde başarı şart..Şu an ligde avantaj bizde..Okan hoca sezon sonuna kadar devam etmeyi hakediyor bence.

UltraAslan genelde sacmalasa da su aciklamalarinin altina imza atiyorum.

Burda bazi arkadaslar takimin 1,5 senedir oyunu yok yazmis. Takimin 1,5 senedir kac mac kazandigini ben unuttum, oyle bir dominasyon yani ligde.

Ders almadi diyenler olmus - 5 yedigi BJK ve kaybettigi YB maclari sonrasinda hemen taktiksel degisiklige gitti. Sayesinde de Kadikoyde 3 attik. Ligde lider, AL'de de yolumuzda gidiyoruz.

Hocayi yollamak isteyenler Mourinho editlerine kendisini hazirlasin derim. Bu takimi Okan Buruk disinda kimse yonetemez su an.

heyya heyya heyya heyya
ultraslan ultraslan

Aynen dostum başkanlar erden Timur’a boşuna tivit attı
Siz hem yalancısınız
Hem kolpacısınız

bu guzel dizelere

yiğitlik yolunda üstüme yoktur
eşkiya dünyaya hükümdar olmaz

seklinde cevap vermek isterim.

bu arada baskanlardan kasit kimler bilmem ama benim bildigim tek baskan var o da erden kulube borc takti kacti diye dolasiyor.

Hoca ezberini bozmayıp aynı şeyleri yapıp olumlu anlamda farklı şeyler bekliyor ama oyun her maç daha kötüye gidiyor. Eskiden denerdi, arardı bir şeyler şimdi hep ezbere davranıyor bu da bir çok aklı başında taraftarı çileden çıkarıyor maalesef. Bir de bu maç sonu açıklamaları ile ilgili bence çok ciddi destek almalı. Bu kadar rekor kıran bir hocanın daha dengeli makul açıklamalar yapması gerekiyor. Oyuncular üzerinden direkt konuşması vs. bence doğru işler değil.

UltraAslan genelde sacmalasa da su aciklamalarinin altina imza atiyorum.

Burda bazi arkadaslar takimin 1,5 senedir oyunu yok yazmis. Takimin 1,5 senedir kac mac kazandigini ben unuttum, oyle bir dominasyon yani ligde.

Ders almadi diyenler olmus - 5 yedigi BJK ve kaybettigi YB maclari sonrasinda hemen taktiksel degisiklige gitti. Sayesinde de Kadikoyde 3 attik. Ligde lider, AL'de de yolumuzda gidiyoruz.

Hocayi yollamak isteyenler Mourinho editlerine kendisini hazirlasin derim. Bu takimi Okan Buruk disinda kimse yonetemez su an.
Yok zaten var mı? Taktiksel değişikliğe gittiğini söylüyorsun da asıl iş o maçlarda başarılı olmaktı.

Ayrıca yine gitti aynı hataları tekrarladı. Kasimpasa maçında yapmadığı değişiklikler yüzünden maç gitti. O yetmezmiş gibi avrupa maçında aynı hataları yaptı. Burada yaptığı hatalar yetmiyormuş gibi alanya maçına aynı kadroyla çıktı.

Ben ders almam ders veririm gibi takılıyor. Hocanın yanlışları olabilir ona eyvallah ama taraftara atar gider yaparsa karşısındaki bulur taraftarı.

Hocanın bu hatalardan ders alacağını umuyorum ama açıkçası alacağını düşünmüyorum. O ışık yok.

Yok zaten var mı? Taktiksel değişikliğe gittiğini söylüyorsun da asıl iş o maçlarda başarılı olmaktı.

Ayrıca yine gitti aynı hataları tekrarladı. Kasimpasa maçında yapmadığı değişiklikler yüzünden maç gitti. O yetmezmiş gibi avrupa maçında aynı hataları yaptı. Burada yaptığı hatalar yetmiyormuş gibi alanya maçına aynı kadroyla çıktı.

Ben ders almam ders veririm gibi takılıyor. Hocanın yanlışları olabilir ona eyvallah ama taraftara atar gider yaparsa karşısındaki bulur taraftarı.

Hocanın bu hatalardan ders alacağını umuyorum ama açıkçası alacağını düşünmüyorum. O ışık yok.

Oyunu ya da taktigi olmayan takim bu kadar mac kazanamazdi hocam. Elestiri yapalim ama yaparken de tutarli olalim.

Son 2 senedir gorduk ki takimin ilk 11 iskeleti oturunca daha basarili oluyoruz. Oyuncu grubunun birbiriyle oynamaya alismasi lazim. Eldeki en iyi 11 ile cikti sahaya Alanya macinda da. Sans bizden yana olsa son dakikadaki pozisyona kalmadan 3-0 kazanirdik o maci. Kasimpasa ve RFS maclarinda da cikan ilk 11ler ilk yaridan totalde 5 gol atti. Bence asil sikinti Kpasa macinda giren oyuncularin isteksizligiydi. Davinson ve Torreira'yi hic kimse o macta oyuna sokmazdi.

Iki senedir 2.40 puan ortalamasi tutturmus bir hoca Okan Buruk. O ders vermeyecek de GSCimbom taraftari mi ders verecek? Yillik 12 milyon odenen hocayi daha 2 hafta once madara etmedi mi bu hoca? Jesus'u iki sene once paramparca etmedi mi? Bence taraftar hocaya gereksiz atar gider yapiyor.

Biliyorum bu forumda hepimiz fanatigiz fakat taraftarda hic isik yok asil bu sene. Herkes sari laci camianin yorumcularinin etkisinde kalip yakip yikmaya calisiyor gibi sanki. Panik yapmasi gereken onlarken biz panik yapip elimizdeki en buyuk kozu bitirmeye calisiyoruz.

Hoca elestirilir, ama su etapta kovulmasi konusulmamali bile. Yine de saygi duyuyorum.

Oyunu ya da taktigi olmayan takim bu kadar mac kazanamazdi hocam. Elestiri yapalim ama yaparken de tutarli olalim.

Son 2 senedir gorduk ki takimin ilk 11 iskeleti oturunca daha basarili oluyoruz. Oyuncu grubunun birbiriyle oynamaya alismasi lazim. Eldeki en iyi 11 ile cikti sahaya Alanya macinda da. Sans bizden yana olsa son dakikadaki pozisyona kalmadan 3-0 kazanirdik o maci. Kasimpasa ve RFS maclarinda da cikan ilk 11ler ilk yaridan totalde 5 gol atti. Bence asil sikinti Kpasa macinda giren oyuncularin isteksizligiydi. Davinson ve Torreira'yi hic kimse o macta oyuna sokmazdi.

Iki senedir 2.40 puan ortalamasi tutturmus bir hoca Okan Buruk. O ders vermeyecek de GSCimbom taraftari mi ders verecek? Yillik 12 milyon odenen hocayi daha 2 hafta once madara etmedi mi bu hoca? Jesus'u iki sene once paramparca etmedi mi? Bence taraftar hocaya gereksiz atar gider yapiyor.

Biliyorum bu forumda hepimiz fanatigiz fakat taraftarda hic isik yok asil bu sene. Herkes sari laci camianin yorumcularinin etkisinde kalip yakip yikmaya calisiyor gibi sanki. Panik yapmasi gereken onlarken biz panik yapip elimizdeki en buyuk kozu bitirmeye calisiyoruz.

Hoca elestirilir, ama su etapta kovulmasi konusulmamali bile. Yine de saygi duyuyorum.
KVKK metni gibi,okudum anlıyorum işaretleyip ondan sonra foruma giriş izni verilecek bir mesaj

Bu kadar uzun bir yaziyi okumam mumkun degil

Sucuk varsa bizde varız diyorlar.

Tapatalk kullanılarak gönderildi #since1905

Bu politik bir konu. Devlet kurumları yarın istese bu durumu sağlıklı bir düzene oturtur. Ancak kaos işlerine geldiği için bırak çözmeyi, ateşe kamyonla odun atıyorlar.
Devlet ne yapacak. Twitterda yazı yazan herkes, ID numarasını mı bırakacak? Zaten öyle olsa Twitter batar.

Bilal´e anlatır gibi anlatmissin tebrik ederim.

Zaman hocanın arkasında olma zamanı. ( ilk mağlubiyette yaktım çıranı hocamm)

Helal olsun budur.

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt