Salih YILDIRIM
Kırmızı Üye
- 13 Ağustos 2009
- 1.309
- 171
- 1.333
Ne kadar alıyor bizden bu yılık? Ve kac yılığına anlaşıldı?
Bu sezon 3.5 M verilecek. Geri kalan 2 sene için 4.5 M garanti para. Kupalarda da bonusu var.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar alıyor bizden bu yılık? Ve kac yılığına anlaşıldı?
Bu sezon 3.5 M verilecek. Geri kalan 2 sene için 4.5 M garanti para. Kupalarda da bonusu var.
9 milyon tazminatı var yani. Az parada değil be![]()
Okumadığın için öyle sanıyorsun.
9 milyon tazminatı var yani. Az parada değil be![]()
İnan bana Mancini şu an 4 milyon euro tazminatı kabul etse Ünal Bey 5 dakika durmadan fesheder sözleşmeyi. Başkan da memnun değil ancak bile bile getirdi.
başkan bir karar alıp neşteri vurduğuna göre tazminatı da cebinden öder herhalde, Galatasarayın menfaatleri bunu gerektirir
Maç 2-0 serseserpe uzanmış maçı izliyor saha da ise sıfırız.Bu hali ve maç öncesi söyledikleri birleşince buna tepki haktır.
Yoksa yenilmenin doğal olduğunu belirtmişler.
Lucescu ayrılmayı dúşünüyor. Yaşı 70 olsada en az 4-5 sene daha calışır. Klop, simone veya mourinhoları getiremediğin göre tek yol lucescu.
Hem çok üstüne katı lucescu hemde türkiyede işlediğini biliyorsun.
Hiç düşünmeden gidip ikna edip getireceksin
mancının tazmınatı 9 mılyon euroysa ben mancını kalsın derım.acayıp para.
Terim'in aldığı parayı fazla gören taraftarın buna tepkisiz kalması ayrı komedi.
Adam İtalyan ya, bizim Adanalıya soyguncu muamelesi yapanlar nerede.
Maç öncesi rakip takımı favori göstermiş.Eeee tabi rakip takımı gösterecek.Rakibin 2012 UCL 2013 EL şampiyonu şu anda EPL lideri.
Ne zannediyor Galatasaray taraftarı merak ediyorum ? Rakip takımı favori gösterilmek mesele ise ...... defol Bayern Münih'i tut Madrid taraftarı ol.Bu ne ya ?
Dünyadaki en cahil futbol taraftarı bu.Bundan daha kötü olamaz.
Kötü oynadın rakibin çok kuvvetli sen zayıfsın.Bitti gitti ne ruhu ne ıvırı ne zıvırı.Yabancı sınırı ile bu kadar...