ultrAslan'dan Sert Açıklama!

Ekli dosyalar

• upload_2014-3-20_1-12-15.webp
    upload_2014-3-20_1-12-15.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 254
Yapılan açıklamayı beğendim, son derece yerinde olmuş.

polarlar ellerinde kaldi galiba

Bence açıklama gayet güzel ve yerinde yapılmış. 1987 yılından beri futbolu ve Galatasaray i izlerim. Net olarak soyleyebilim ki gördüğüm en rezil macimizdi. Protestonun bu şekilde olması daha güzel. Ayrıca bu durumun illaki sorumlulari var ve hesap vermeliler.

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnan bana Mancini şu an 4 milyon euro tazminatı kabul etse Ünal Bey 5 dakika durmadan fesheder sözleşmeyi. Başkan da memnun değil ancak bile bile getirdi.

Ismi var diye az çok. Hiç bir araştırma yapmadan getirdiler bence.

Mancini kadar şanslı standart bir hoca yokdur belkide dünyada. Biriside rijkard vardı ama onun şansı sadece barcada tutu.

Orda ola bilmesi şansı yaşadı resmen. Şimdi nerde kim biliyor?

Hadi onu gectik. Ülke profiline uyarmı mancini? Ha Galatasaray liseciler çok sever tabikide tarzını. Gitsin orda hocalık yapsın parasınıda inan kıraç amcamız versin.

Zaten her şeyin arkasında kendileri var.

başkan bir karar alıp neşteri vurduğuna göre tazminatı da cebinden öder herhalde, Galatasarayın menfaatleri bunu gerektirir

Lucescu ayrılmayı dúşünüyor. Yaşı 70 olsada en az 4-5 sene daha calışır. Klop, simone veya mourinhoları getiremediğin göre tek yol lucescu.

Hem çok üstüne katı lucescu hemde türkiyede işlediğini biliyorsun.

Hiç düşünmeden gidip ikna edip getireceksin

mancının tazmınatı 9 mılyon euroysa ben mancını kalsın derım.acayıp para.

Maç 2-0 serseserpe uzanmış maçı izliyor saha da ise sıfırız.Bu hali ve maç öncesi söyledikleri birleşince buna tepki haktır.

Yoksa yenilmenin doğal olduğunu belirtmişler.

Yukarıda da yazmışlar kalemi kıran da, geçen maçta kulübeyi yumruklayan da aynı adam. Teknik yönden eleştirilebilir ama bu yönlerden eleştirmek saçmalık

Lucescu ayrılmayı dúşünüyor. Yaşı 70 olsada en az 4-5 sene daha calışır. Klop, simone veya mourinhoları getiremediğin göre tek yol lucescu.

Hem çok üstüne katı lucescu hemde türkiyede işlediğini biliyorsun.

Hiç düşünmeden gidip ikna edip getireceksin

inan bana Klop, Simione, Mourinho da gelse mevcut sistemde başarısız olurlar. Lucescu olabilir. Türk futbolunu bilmesi en büyük avantajı. Bu arada Mancini geldiği zaman kendisine taktik deha diyen arkadaşların çoğu şimdi Manciniden şikayetçi.

Mancini gönderilmek istenirse, bir orta yol bulur başkan. Sezon sonu bir Luce hamlesi bana sürpriz olmaz. Şu ligin sonuna bir bakalım da..

Terim'in aldığı parayı fazla gören taraftarın buna tepkisiz kalması ayrı komedi.

Adam İtalyan ya, bizim Adanalıya soyguncu muamelesi yapanlar nerede.

terım tazmınat maddesı koydurmadı bedavadan gıttı.çalıştıgının parasını aldı.karşılıgını verdımı verdı.2 şampiyonluk 2 super kupa ceyrek fınal 2 senedır şampiyonlar lıgıne gıdıyoruz.bu sene mancını ıle gıdecegımız mechul.bunları görmeyıp konuşan ya cahıldır ya kör.

Maç öncesi rakip takımı favori göstermiş.Eeee tabi rakip takımı gösterecek.Rakibin 2012 UCL 2013 EL şampiyonu şu anda EPL lideri.

Ne zannediyor Galatasaray taraftarı merak ediyorum ? Rakip takımı favori gösterilmek mesele ise ...... defol Bayern Münih'i tut Madrid taraftarı ol.Bu ne ya ?

Dünyadaki en cahil futbol taraftarı bu.Bundan daha kötü olamaz.

Kötü oynadın rakibin çok kuvvetli sen zayıfsın.Bitti gitti ne ruhu ne ıvırı ne zıvırı.Yabancı sınırı ile bu kadar...

Maç öncesi rakip takımı favori göstermiş.Eeee tabi rakip takımı gösterecek.Rakibin 2012 UCL 2013 EL şampiyonu şu anda EPL lideri.

Ne zannediyor Galatasaray taraftarı merak ediyorum ? Rakip takımı favori gösterilmek mesele ise ...... defol Bayern Münih'i tut Madrid taraftarı ol.Bu ne ya ?

Dünyadaki en cahil futbol taraftarı bu.Bundan daha kötü olamaz.

Kötü oynadın rakibin çok kuvvetli sen zayıfsın.Bitti gitti ne ruhu ne ıvırı ne zıvırı.Yabancı sınırı ile bu kadar...

Bu takim daha once de gosterdi, oynadilarmi oynuyorlar. Tepki buna. Ruh da bununla alakalidir.

O kadar sert ki elim ayağım titriyor.

Eleştirilmesi gereken hiçbir şeye değinilmemiş. Ayrıca başkana laf edenleri de garipsiyorum. Hayatınızda hiç hiyerarşik bir düzene dahil olmadınız mı..

Geri
Üst Alt