ultrAslan'dan Sert Açıklama!

hafta sonu arena'da mancini'yi isliklayip selcuk ve burak'i yalar bunlar.

inan bana Klop, Simione, Mourinho da gelse mevcut sistemde başarısız olurlar. Lucescu olabilir. Türk futbolunu bilmesi en büyük avantajı. Bu arada Mancini geldiği zaman kendisine taktik deha diyen arkadaşların çoğu şimdi Manciniden şikayetçi.

Ben o 3 isimlerin bir karakter profiline bakıyorum sadece ve türkiye için uyar diyorum.

Hepsi hırcın agresiv , kaybetmeyi asla tahmüleri yok ve bunuda hem taraftara ama daha önemlisi futbolcularına hisetiriyorlar.

Tabiki teknik taktik konularda'da ustalar.

Bu profile sahip olmayan çok az hoca ciddiden uzun vaadede başarı sağlaması mümkün değil türkiye'de.

Bir terimi düşünün ama futbol teknik taktik eğitim bilgisi ondan daha iyi.

Hedef şampionlar ligi ve bir avrupa kupası ise tek yol bence bu tür hocalardan gecer. Tabiki doğru oyuncu grubuda önemli.

Ben o 3 isimlerin bir karakter profiline bakıyorum sadece ve türkiye için uyar diyorum.

Hepsi hırcın agresiv , kaybetmeyi asla tahmüleri yok ve bunuda hem taraftara ama daha önemlisi futbolcularına hisetiriyorlar.

Bu profile sahip olmayan çok az hoca ciddiden uzun vaadede başarı sağlaması mümkün değil türkiye'de.

Hedef şampionlar ligi ve bir avrupa kupası ise tek yol bence bu tür hocalardan gecer. Tabiki doğru oyuncu grubuda önemli.

Bu adamlara senede 20 milyon ayıramazsın. Belki Luce eyv. der buna..

Bu sene ruhsuz oyynadığımız birçok maç var.Geneli şampiyonlar liginde ve deplsman maçlarında.Bunun savunulacak bir tarafı yok.Bizim felsefemizde savaşmamak mücadele etmemek ve pısırık kalmak gibi unsurlar olmaz olamaz da...

O kadar sert ki elim ayağım titriyor.

Eleştirilmesi gereken hiçbir şeye değinilmemiş. Ayrıca başkana laf edenleri de garipsiyorum. Hayatınızda hiç hiyerarşik bir düzene dahil olmadınız mı..

Başkanı kim yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor. Mancini hamlesi çok yanlış bir hamleydi. Daha geldiği gün iddaa oynayacak arkadaşlar bizim maçların çoğuna alt girebilirler demiştim ve aşırı bir reaksiyon almıştım. City'nin 300 Milyon Euroluk transferler yaptığı sezon kaybedilen bir maçtan sonra çıkıp kadronun yetersiz olduğunu söyleyen bir hocadan bahsediyorum. Dediğim gibi, Başkanı kim yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor.

Bu takim daha once de gosterdi, oynadilarmi oynuyorlar. Tepki buna. Ruh da bununla alakalidir.

Her zaman olmaz zira yabancı sınırı gibi bir illet var başımızda.1 olur 2 olur...

Yabancı sınırı ile maksimum bu.

Yahu kötü oynadın elendin tamam da üst üste 2 sene üst tura çıkmışsın 2 sene de çok kuvvetli takımlara elenmişsin.İlk hedefin bundan sonra istikrar olmalı seneye de üst tur demelisin.

Şu son 2 günde o kadar tatava yapıldı ki takımların güç durumu tam tersi zanneder gören.Gücümüz belli oyuncu gurubumuz belli hamlelerimiz belli.

Bu nasıl bir cahil sürüsüdür nasıl bir kendini bilmezliktir yahu Mancini'yi gönderenlerden tut Adanalıyı övenler.Zaten ülke sıkıntılı bu zamanlar tek teselliyi takım veriyor sonra bu geliyor akbaba Terimciler çıkıyor.Gidin işte milli takımı destekleyin defolun rahat bırakın Galatasaraylıları...

Başkanı kim yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor. Mancini hamlesi çok yanlış bir hamleydi. Daha geldiği gün iddaa oynayacak arkadaşlar bizim maçların çoğuna alt girebilirler demiştim ve aşırı bir reaksiyon almıştım. City'nin 300 Milyon Euroluk transferler yaptığı sezon kaybedilen bir maçtan sonra çıkıp kadronun yetersiz olduğunu söyleyen bir hocadan bahsediyorum. Dediğim gibi, Başkanı kim yönlendiriyorsa yanlış yönlendiriyor.

Yanlış yönlendirenler uzaklaştı sanırım :) Zaten Mancini niye geldi ben anlam veremedim! Hem ülke hem takım olarak karakterlerimiz çok tersti bi' kere. Ama sonuçta hocamız diye kabullenmeye çalıştım, olmadı..

Saydığın isimler yerlerinde güzeller reis. Ekol sahibi ülkelerde iş yapacak hocalar bunlar. Bizde bir ekol yok. Yeni bir ekol yaratılması için milli takımın başına getirilen ismin nasıl bir birikime sahip olduğunu sanırım söylemeye gerek yok.

Zaten uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Lucede gelirmi son yañadıklarından dolayı bilmiyorum ama gecen takımı ile floryaya gelmesi bir õjitlendirdi insanı.

O yönetimle bu yönetim arasında çok fark var. Şimdi şirket gibi yönetiliyoruz ve eminim o da farkındadır bunun.

Keşke bu açıklamayı floryaya assalarda bu şımarık mancini ve futbolcular biraz düşünse

Sent from my iPhone using Tapatalk

"Eyy ruh geldiysen 3 kere vur" diye yazsalarmış bide.. Her 2 kelimeden biri "ruh" zaten. Sanarsın takımda herşey mükemmel de bir tek ruh eksik.

Zaten uzak bir ihtimal olarak görüyorum. Lucede gelirmi son yañadıklarından dolayı bilmiyorum ama gecen takımı ile floryaya gelmesi bir õjitlendirdi insanı.

Ayrıca gerçekten ben Mancini'nin kalıcı olduğuna inanmıyorum artık. İlla ki genç oyuncularla çalışmayı seven biriyle ön protokol yapıldı..

O yönetimle bu yönetim arasında çok fark var. Şimdi şirket gibi yönetiliyoruz ve eminim o da farkındadır bunun.

Inşallah ama daha Mancinide var halen. Ligin bitmesine daha çok var. Taraftar olarak destek vermek gerekir yinede.

Bakarsın mancini hepimizi yanıltır ama çok uzak bir durum bu benim için.

Ilk ismi düşdüğü zaman piyasada yanlış isim olduğunu savunmuşdum.

Şimdiye kadar maalesef yanıltmadı :(

Ayrıca gerçekten ben Mancini'nin kalıcı olduğuna inanmıyorum artık. İlla ki genç oyuncularla çalışmayı seven biriyle ön protokol yapıldı..

Iyide niye bir kamyon parasıyla sözleşme yapsınlar mancini ile.

Neyse buda yönetimin amrabatı olsun ne deyim. Ceplerinden öde desek ayıp olur galiba :)

Mancini gider mi gitmez mi bilmiyorum ama beni en cok korkutan bu takımın transfer planlamasını yapan ultra zekalı kişilerin gitmemesi.

Görünen o ki teknik direktörlerin istekleri tamamiyle yerine getirilmiyor.

Teknik direktör istemediği halde fırsat transferi diye oyuncular alınıyor.

Gelen oyuncular kaliteli de olsa (Drogba,Sneijder) teknik direktöre istemediği oyuncuları aldıran bir zihniyet var.

Dip not olarak düşeyim iyi ki sneijder alındı kaka gelmedi.

Ama sorun bu değil 1-2 senedir teknik direktörlere çok karışılıyor.

Büyük ihtimalle de bu planlamaları yapan kişi bülent tulun ve çok başarısız olduğu ortada.

,Her ne kadar Mancini'ye sıcak bakmasam da tazminatını ödeyip göndermediğimiz sürece yada İtalya milli takımı işi olmazsa gideceğini sanmıyorum.

O açıdan Mancini den beklentim yaz transfer döneminde radikal değişiklikler yapıp güçlü bir takım yaratması.

Ve yönetimin de teknik direktörün istediklerini eksiksiz yerine getirmesi lazım.

Ayrıca yönetimin dikte edip kendi kafasına göre oyuncu alıp al bunu oynat demeyi bırakması lazım.

Hajrovic'in Mancini transferi olmadığı malum

Iyide niye bir kamyon parasıyla sözleşme yapsınlar mancini ile.

Neyse buda yönetimin amrabatı olsun ne deyim. Ceplerinden öde desek ayıp olur galiba :)

Bu 20 milyon harcanarak yapılan transferleri Mancini hiç edecek, bu ortada. 20>9 denebilir ya da bilmediğimiz şeyler (ek madde vs.) vardır.. :)

Mancini gider mi gitmez mi bilmiyorum ama beni en cok korkutan bu takımın transfer planlamasını yapan ultra zekalı kişilerin gitmemesi.

Görünen o ki teknik direktörlerin istekleri tamamiyle yerine getirilmiyor.

Teknik direktör istemediği halde fırsat transferi diye oyuncular alınıyor.

Gelen oyuncular kaliteli de olsa (Drogba,Sneijder) teknik direktöre istemediği oyuncuları aldıran bir zihniyet var.

Dip not olarak düşeyim iyi ki sneijder alındı kaka gelmedi.

Ama sorun bu değil 1-2 senedir teknik direktörlere çok karışılıyor.

Büyük ihtimalle de bu planlamaları yapan kişi bülent tulun ve çok başarısız olduğu ortada.

,Her ne kadar Mancini'ye sıcak bakmasam da tazminatını ödeyip göndermediğimiz sürece yada İtalya milli takımı işi olmazsa gideceğini sanmıyorum.

O açıdan Mancini den beklentim yaz transfer döneminde radikal değişiklikler yapıp güçlü bir takım yaratması.

Ve yönetimin de teknik direktörün istediklerini eksiksiz yerine getirmesi lazım.

Ayrıca yönetimin dikte edip kendi kafasına göre oyuncu alıp al bunu oynat demeyi bırakması lazım.

Hajrovic'in Mancini transferi olmadığı malum

Zaten o yüzden Mancini kalıcı değil diye düşünüyorum ayrıca Galatasaray'a sürpriz sportif direktör! - TG

Geri
Üst Alt