Şu forumdaki biçok insanı anlamak mümkün değil, şurda yapılan gayet güzel açıklamayı bile öyle bir eleştiriyorlar ki içler acısı, şayet ultraslanı ve açıklamalarını beğenmiyorsanız gidin kardeşim kendiniz de bi taraftar kitlesi oluşturun istediğiniz sloganı atın, istediğiniz tepkiyi verin, istediğiniz yazıyı yazın..
hayatında bi kere bile maçlara gitmemiş adamlar gelmiş burada ultraslana çamur atıyor, ultraslan dediğiniz oluşum arenada-deplasmanda-yurtdışında tüm örgütleriyle takımı her zaman destekleyen, hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan, yeri gelip görsel şovlarla dünyada adından söz ettiren, yeri geldi mi yardıma muhtaç insanlara yardım ulaştıran kurumsal bir topluluktur..
ha ultraslanın bu icraatları bazılarının kanına dokunuyorsa onu bilemem o zaman eleştirmeleri gayet normaldir, vicdanı olan hiç bi kimse yapılan bu kadar icraatları gördükten sonra böyle hakaretvari eleştiride bulunmaz..
Çilek isteyenler şimdi ruh istiyor!!
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ultraslan ne zaman çilek istedi?
Asil elestirilmesi gerekenleri (futbolcular) hic elestirmemisler. Bence artik isim vererek elestirlmelidir futbolcular (burak, selcuk, drogba). Baska turlu 'nasil olsa sorumlu mancini ve yonetim' diyip geri yaslanacaklar.
Terimsporlular ve terim'in manevi evlatlari kovulmalidir artik bu kulupten (burak & selcuk). Takimi icten icten baltaliyorlar.
yazıyı ya hiç okumadın ya da anlamamaışsın, orda futbolcular dahil isteksiz oynayan herkes kastediliyor
Bildiri yapın ama sakın stadda futbolcuyu yuhalamayın.!
kesinlikle bundan böyle farklı tepki göstereceklerdir buna eminim, bugüne kadar hep düzelir diye sabrettiler ama artık sabırları kalmadı..
Hiç kimse Galatasaray dan büyük değildir deniliyor .. Takımın sahibi gibi açıklamalar yapılıyor .. Galatasaray taraftarı uA dan ibaret değil futbolcu da haddini bilecek yönetim de uA da bu nedir mafya babası gibi tehdit eder gibi zırt pırt açıklamalar yapılıyor .. Stadda 10 dakika bağırmazsın herkes anlayacağını anlar ordan burdan bildiri yayınlamak yanlış bence ...
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
sen misin takımın sahibi? ya da sahibi kim?
hafta sonu arena'da mancini'yi isliklayip selcuk ve burak'i yalar bunlar.
hiç sanmam kesinlikle tepkiyi hakeden herkese tepki vereceklerdir, bekleyip göreceğiz ama bu yazdıklarımı unutmayın, kaldı ki uA daha önce florya baskını bile yaptı bunun için..
Her zaman olmaz zira yabancı sınırı gibi bir illet var başımızda.1 olur 2 olur...
Yabancı sınırı ile maksimum bu.
Yahu kötü oynadın elendin tamam da üst üste 2 sene üst tura çıkmışsın 2 sene de çok kuvvetli takımlara elenmişsin.İlk hedefin bundan sonra istikrar olmalı seneye de üst tur demelisin.
Şu son 2 günde o kadar tatava yapıldı ki takımların güç durumu tam tersi zanneder gören.Gücümüz belli oyuncu gurubumuz belli hamlelerimiz belli.
Bu nasıl bir cahil sürüsüdür nasıl bir kendini bilmezliktir yahu Mancini'yi gönderenlerden tut Adanalıyı övenler.Zaten ülke sıkıntılı bu zamanlar tek teselliyi takım veriyor sonra bu geliyor akbaba Terimciler çıkıyor.Gidin işte milli takımı destekleyin defolun rahat bırakın Galatasaraylıları...
terim kadar taş düşsün başınıza, kedi bile sizin kadar nankör değildir, tamam adam hata yapmış olabilir ama takıma yıllarca bu kadar hizmet vermiş birine bu kadar nankörlük yapma hakkı vermez bu..
Çok cahilce bir açıklama olmuş. Twitter'dan Galatasaray Taraftarı adına mesajlar yazmışlarda, kendileri beni temsil etmiyorlar.
Taraftarın taraftarı ıslıkladığını tarihte Ultraslan sayesinden şahit olduk. O yüzden benim gözümde 1 kuruşluk değerleri yoktur.
Goygoy takımı. İlk başta tezahurat yapmayı öğrensinler, 20. dakika, 1-0 öndeyiz, "Şereftir seni sevmek ...." söylemeye başlıyorlar. Takım uyumaya başlıyor. Acaba kendileri dünyaya gelirken, birşeyler eksikmiydi ?
senin gibi kendini taraftar zanneden 21 yaş cahil cühela takımının da benim gözümde 1 kuruşluk değeri yok, git kendi taraftar kitleni topla istediğin tezahüratı yap o zaman seni tutan mı var?
Ruh lafı bana çok saçma geliyor ya
Oyuncular yeteneksiz olduktan sonra kadro uyumu sıfır olduktan sonra ruh olsa ne olacak?
burda bazı ruh hastası insanlar var ruha kafayı takmış durumdalar ama burda ruhtan kasıt her zaman için motivasyon,arzu,istek ve hırstır, ne kadar yetenekli olursan ol bi işe motive olamazsan hayatta başarılı olamazsın..
Ultraslan dan da ancak bu kadari belklenir. Mancini yi hedef gösterin siz ancak. Biz de tabiki macla ilgili mutlu degiliz ama siz simdi gider hafta sonu Kayseei macinda bol bol Selcuk la Buragi yalarsiniz.
I am the one who knocks!
sadece manciniden bahsetmiyor nasıl okuyorsunuz açıklamayı, orda herkese gönderme var ayrıca bu konuda yönetimi de göreve davet ediyorlar
zaten bazı şahıslara göre terim 5 para etmez, ultraslan 5 para etmez, açıklama yapmak yanlış, ıslıklamak yanlış, floryayı basmak yanlış, herşey yanlış doğru olan ne belli değil, heralde doğruyu gidip marstan getirmeleri gerekecek ama o da olmaz çıkar biri der ki o zaman marsta ne için var venüs dururken, gerçekten çok komiksiniz..