ultrAslan’dan Yargı!

Biz anladık da sen anlamak istemiyorsun sanırım.. herşey onların elinde diye oturup kabullenecek değiliz diyoruz; sen yine herşey onların elinde diyorsun..
Karıncanın ateşe su taşıması misali “safımız belli olsun” ve elimizden geleni yapalım diyoruz hepsi bu..
Salih renkdaș, hele bir hayırlısı ile mahkeme bitsin, ki dediğim gibi umarım mevcut yönetim devam eder de kaos olmaz.

Ondan sonra birlikte izleyelim yönetim taraftarı da arkama aldım deyip, kendisine oynanan bu oyunun tekrar etmemesi için tüzük ile alakalı çalışmalar yapacak mı.

uA ve mensuplarıyla hiçbir temasım olmamıştır. Bir zaman forumlarına üye olmuşluğum vardır sadece; futbolu çok iyi bildiğini gözlemlediğim aktivitesi yüksek epey kişi vardı. O zamanlar bir kısıtlama yapmıyorlar mıydı, yapıyorlar idiyse de nasıl becerdim hatırlamıyorum; GSC a, alisamiyen.net e üye oluğum gibi oraya da üye olabilmiştim; sonra şifrem kabul edilmedi filan, takip edemedim; uğraşsam bir yolunu bulurdum muhtemelen ama üstüne düşmedim...

Tahmini 20 m+ Galatasaray taraftarının sesini yıllar yılı duyurabilen başka bir oluşum çık(a)madı. Demekki bunu yapabilecek donanıma sahip kişiler uA bünyesine dahil oluyor ve bundan mutlu da kalıyorlar. İtiraz eden varsa hodri meydan, buyurun beyler!...

ultrAslan vermiş olduğu mesajla taraftarın hangi hainlerin tepesine çökmesi gerektiğini sağlıyor. Yaptırım konusunda bundan ala ne olabilir?

UA şu an açık ara Turkiye de armanin çıkarını bireylerin çıkarının önüne koyan ve armanın çıkarlarını en iyi koruyan taraftar grubu bence!

Kim ne derse desin !

Ben sussunlar demiyorum ama yaptıkları açıklamalar maalesef bir şey değiştirmiyor. Taraftar tepki koyar, her zaman da koymaya devam etmeli ama bu tepkileri anlayıp taraftarın sesini arkasına alıp bu kısır döngüye karşı mücadele eden de yok.

Başkan mahkemeyi kazandı diyelim, ki kaos olmaması için umarım kazanır, ondan sonra tüzükte gereken değişiklikler için mücadele edecek mi? Eder ise başarabilecek mi? Önemli noktalar bunlar. Yaşanan mevcut olay öyle kötü olan bir yönetimi istifaya davet etmek kadar basit değil, maalesef Kongre ve Kurul bu adamların elinde ve bu böyle olduğu sürece de bu sıkıntılar hep yaşanacak.

uA'nın kendisine gelince, Dursun döneminde benim için sınıfta kaldılar, buna kendim bizzat stadyumda şahit oldum. Kolay kolay da unutmam ama bu benim kişisel meselem.

Dursun zamaninda berbattilar, berbat. Yalakaliklar, Ergin atamana yapilan alcakliklar.

Sanirim yonetici degistirdiler. 1.5 yildir harika gidiyorlar.

Geri
Üst Alt