ultrAslan‘dan Yeni Açıklamalar

Mert Aydinli

Taçsız Kral

Bir süre önce divan kurulunda yaşanan bir tartışmadan dolayı dünkü genel kurulu yöneten Metin Sinan Aslan ve bir üyenin birbirini disipline verdiğini ve yaşanan çekişmeleri yakından takip etmiştik.

Mevcut Yönetim ise bu dosyaları Disiplin Kurulu'na sevk ettiğinde Galatasaray'a çökmek isteyen lisecilerin boy gösterdiğine bizzat şahit olduk.

Son 3 genel kurulu yöneten Metin Sinan Aslan'ı savunmak için liseci zihniyetin vazgeçilmez baş aktörlerinden Duygun Yarsuvat önderliğinde 25 civarı avukat ordusu kulübe geldi.
Tek hedefleri özellikle Metin Sinan Aslan'ın mali genel kurulu da yönetebilmesi idi!

Dün yapılan genel kurulda planlandığı gibi divan başkanlığına Metin Sinan Aslan seçildi, ancak bu görevi yine kötüye kullandığı canlı yayına da yansıyan birçok skandal ifade ile ortaya çıkmıştır!

Özellikle idari ibra oylamasının ilk bölümünde

"SONUÇ İSTEDİĞİMİZ GİBİ DEĞİL, TEKRAR SAYIM YAPACAĞIZ" diyerek
açık ve aleni şekilde ibrasızlık oyu kullanmaya yönelten ve kapalı oy kullanımına müsade etmeyen Metin Sinan Aslan ve Kurulu büyük bir skandala imza atmıştır.

Bu kayıt İBRASIZLIĞA kalkan LİSECİ BLOK OYLAR ve Genel Kurulu yöneten zihniyetin kirli işbirliğinin deşifresidir!

Bu kirli işbirliğinin ve zihniyetin son temsilcisi Galatasaraydan elini çekene kadar mücadelemiz sürecek!

#ultrAslan

Son düzenleme:
İsim vererek giydirmeye başladılar hayırlısı olsun ne diyelim..

Resimden dolayi Tweeti ekledim, telefondayim editleyecegim sonradan

Bu serefsiz liseliler cok baskan yedi simdiye kadar ama hicbirinde taraftar bu kadar arkasinda degildi baskanin...

class-wars.jpg

Bu serefsiz liseliler cok baskan yedi simdiye kadar ama hicbirinde taraftar bu kadar arkasinda degildi baskanin...

Adnan Polat olayında takımın ligde 14. sırada olması çok büyük faktördü.Taraftar onun da arkasında dururdu o yılki olağanüstü başarısızlık olmasa.

Ama şu anki ibrasızlık başka bir şey,darbe resmen.

Video da ilk oylamada evet daha fazlaydi diyor. Peki o niye kabul gorulmedi

bu divan başkanından boşuna kıl kapmadım demekki. tam bi rantçı liseci tipi var şerefsizde. böyle adamların yaptığı amatörce sayım da şaibelidir.

Geri
Üst Alt