ultrAslan'dan Yönetime ve Federasyona Tepki

Göstermelik açıklama yapmayın diye göstermelik açıklama yapan taraftar grubu

dursun başganım acil 5-10 kilo kangal sucuk yolla şunlara!

Tepki vermeseler laf söylüyorsunuz tepki verenler yine laf söylüyorsunuz. Adamlar en azından yönetimi uyarmış. Siz ne yapıyorsunuz

Daha önce de dediğim gibi ne Dursun ne de yönetimdeki hiçbir yönetici bırakın Federasyon başkanı falan, evde beslediği kediye bile sesini yükseltemez. Bu kadar pasif bir yönetim grubu var malesef Galatasaray'ın başında.
El oğlu aynı hareketten ceza almazken, senin oyuncun 2 maç alıyor ve sözde Federasyon başkanına gittiğin gün Tahkim 'deki zatlar kararı onuyor dalga geçer gibi. Seni 3 gün önce doğrayan hakem aynı hafta yine maça veriliyor.

Galiba son 20 sene icinde ilk defa uA'yi takdir ettim. Yarin mac garantilenirse stadyumda da tepki olmali.

ultrAslan, TFF binası önünde pankart açtı.

“Ama kimse unutmasın, biz de Galatasarayız.”

1764862431279.webp

Ciddi ciddi milyonu aşan hashtag yapılmalı.
Hem tff hem mhk hem de kurullara yönelik ciddi ciddi milyonluk hashtag yapılmalı. Ultraaslan öncü olsun.
Hatta bein dahil

Ozaman cuma günü bir yönetim istifa sesleri yükselsin böyle degil öyle olur tepki diye

Kritik bir maç da futbolcularıda etkileyebilecek davranışlardan kaçınılmalı..Protesto falan olayları başka boyuta getirir maç içinde..Ya skoru tamamen garantileyip öyle aksiyon alınmalı yada başka bir yöntem bulunmalı

Yanlız kaçırdığımız bir nokta var. Tamam yönetime işini hatırlattılarda bu pislik düzene karşı yönetim yada sonrasında gelecek ve değiştirebilecek güce sahip bir yönetici yada profili yok bizde. Bu tepki yetmez. Bu düzeni değiştirmek için kitlesel tepki lazım. Burda bence evet yönetime iş düşüyo ama adıl iş taraftara düşüyo. Yöneticiler hiçbişey yapamaz bunlara bunuda unutmayn. Boşuna umutta bağlamayın. Erden Timur diyonuz bende çok seviyorum evet etkili oluyodu konuşmaları ama şuanda oda konuşsa bişey değişmeyecek. Adamlar gözümüzün içine sokuyolar resmen. Göstere göstere yapıyolar. O zamanlar pisliklerini insanlara anlatan gözler önüne seren kişi Erden Timur du ve tepkiyi kestiremedikleri içinde durmak zorunda kalıyolardı. Ama şimdi zaten gözler önünde herşey aleni yapılıyo ve kimse bişey yapamıyo. Adalet normalde bunun için var ama ona yorum yapmak istemiyorum. Boşuna yöneticilerden medet ummayın yapamazlar birşey. Kavukçu ya kızıyo herkes. Ama demekki konuştular hacıosman da bunlara yalan uydurdu başından savdı. Kavukçu da taraftarına güçlü gözükmek için saçma söylemlerde bulundu. Günün sonunda yine aynı noktadayız. Bu iş yönetim veya başka yönetimlerle çözülmez. Heryere hükmedebilen birileri lazım bizde bu yokki. Taraftar yapar yaparsa. Korkarlarsa anca durmak zorunda kalırlar harici hiçbirşey olmaz

Geri
Üst Alt