ultrAslan'ın seçimler için ses çıkarmaması

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
Evet ua genelde tarafını belli edip kongre'ye meydan okurdu
Şimdiye kadar ses çıkarmaması benim kafam da soru işaretleri bıraktı bu konunun acil tartışılması gerekir

Sucuk siparişleri ellerine ulaşmamıştır

Şampiyon GALATASARAY yazdırdık

her seye karısmak istememelerinden kaynaklı olabilir. çünkü her yaptıkları hamle kendi grubunun imajını da etkiler. imajına tükürdüklerim.

Bu husustaki doyurucu yaziyi dun paylasmistim , az sonra tekrar koyarim buraya

Dostlar ultraslana fazla anlam yuklediginizi hep soylemis durmustum , keza bunu ua nin kendi forumunda da yazmistim

Genel kurullar kuluplerde taraftar gruplarini filan kaale alsaydi 20 senedir aziz kalamazdi , keza dursun aday olamaz , ibra olamaz veya 50-60 farkla degil 200 oy bile alamadan secim kaybederdi

Ultraslanin baskisi secilmis bir baskana karsi tribunun etkisini yonetme olarak kismen vardir , kismen diyorum cunku bu sezon bile ua nin bir dedigine esit sayida seyircinin yuhaladigi veya karsi ciktigini biliyoruz , gorduk yasadik

Su an kimin secilecegi muamma oldugu icin ultraslan bu topa girmiyor , cunku isaret ettikleri aday secilmez ise "kaybeden" statusune gececekler

Fakat 2 adayli secimde artik dursunun yaptigi seyler o kadar sacmaydi ki , dursunu istemiyoruz dediler

Dursun secilse idi , taraftarin sesiydik genel kurul tersini yapti diyeceklerdi , cengiz secilirse de bak biz yaptik diyeceklerdi

Biz senelerin kulup ici siyasetini ve tribunleri bilen adamiz , ayrica cok da iyi satranc , go ve tavla oynamayi bilirim , girdigim turnuvalardan da odul neyse alir cikarim . Bu ua davranisina da cok basit deyimle acmaz derler , ya da kendileri acisindan win-win derler

Anlamasi bu kadar kolay mevzularda luzumunu asan misyonlar yuklemeyin ne genel olarak seyirciye ne de taraftar gruplarina

Bu arada ovgu yergi birlikte olacak ama ua denen olusum aslinda karar mekanizmasinda etkisizdir ama asla ve katiyen aptal degildir

Bilakis zeki ve iyi nabiz tutan bir topluluktur ve beyin takimi vardir. Butun is ve islemlerinin de bir mantigi vardir

Yapmadiklarini dusundugunuz seylerin altinda mutlaka bir mantik vardir

Ünsal bir kaç kelam et şu konuyla ilgili
Sen bilgi alırsın içerden, kimi destekliyorlar?

Bu dursun gelecek yoksa şaka maka, acil taraftarın ses etmesi gerekiyor
reys @Sinan Bilgin in dediği gibi karışmak istemiyorlar ne olur ne olmaz
diyelim cengiz gelmedi gelecek yönetimle direk araları kötü olmuş olacak. Cengiz'i istedikleri için
bu sefer taraftar ses etse de etmese de getirtecekler adamı :D

Geleceğimiz söz konusu ama ünsal
Hain hırsız dursun seçilirse taraftar da desteğini çeker.
Yıllar sonra adam gibi biri gelmiş akli selim insanların direk mesaj yayınlaması ve tarafını belli etmesi gerekir.
Yoksa üzülerek söylüyorum gercekten sonumuz kötü
diyelim cengiz gelmedi gelecek yönetimle direk araları kötü olmuş olacak. Cengiz'i istedikleri için

kimseyi desteklemelerine gerek yok aslında sadece hırsızları istemyoruz deseler zaten mesaj yerine ulasır

milletin korktugu dursun kan emicisi

dursunu istemediklerini geçmiş seçimde taraflarını göstererek yaptılar zaten.
suan mesele korkut ve fatinoglu. baya oy bölecek herifler. insallah dursun kanadı bölünür.

Ramazan dolayısıyla sucuk yiyemiyorlar ondan.

ifatardan sonra da gaz yapıyor şarküteri.

stratejik bir bekleyiş bu . olur da dursun ya da başka birisi seçilirse biz mustafa cengiz'e destek verdik diye sucuklarımız polarlarımız beleş biletlerimiz kesilmesin diyorlar. sucukların gücü adına !!!

Rüzgarın yönünü kavrayamadıklarından sessizler şuan, dursun kazansa zaten onlar açısından sorun yok sucukları devam edicek, yok cengiz kazanırsa biz yaptık biz ettik diye sağda solda konuşurlar.

Ne demek '' diyelim cengiz gelmedi '' yaw emmoğlu..
Yani diyorsun ki bunlar kaybeden tarafta olmamak için önce suyun akışına bakar, kazananın koltuğunun altına girer mi demek istiyosun yani.

Senin gibi bir ultra taraftarın bu fikre meyilli dahi bakmasını ne sana ne de bunların biz ultrayız teranesiyle meydanlarda zart zurt etmesine yakıştıramadım ..
Resmen etiketle dolaşmaktır bu dediğin..Delinin dokunmasına bile show yapanlar, iş zamanı nerdeler...

Mustafa cengiz den yanan tavır belirtmedikleri halde anadolu GFB den bir farkları kalmayacak olan oluşum

Bence de bekliyorlar.

Haliyle 4 aday olunca hangisine kanca atacaklarına karar veremediler garibanların kafası karışmıştır.

Bir de malum ramazan var öyle ulu ortamda şapşup diye sucuk ekmeği gömemiyorlar.

sent via GSC

Ses çıkarmamaları bir nevi dursun olsa da önemli değil demeleridir. Bugün şampiyon olduysak bu seneki akıllı politikaları sayesindedir lakin şimdi susarlarsa 1 şampiyonluk alıp 3 seneyi vermek anlamına gelip bir boka yaramayacaktır. Dursun dışında 3 aday da başımın üstünedir ama dürzin geberse üzülmem. Gevşek...

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt