Dostlar ultraslana fazla anlam yuklediginizi hep soylemis durmustum , keza bunu ua nin kendi forumunda da yazmistim
Genel kurullar kuluplerde taraftar gruplarini filan kaale alsaydi 20 senedir aziz kalamazdi , keza dursun aday olamaz , ibra olamaz veya 50-60 farkla degil 200 oy bile alamadan secim kaybederdi
Ultraslanin baskisi secilmis bir baskana karsi tribunun etkisini yonetme olarak kismen vardir , kismen diyorum cunku bu sezon bile ua nin bir dedigine esit sayida seyircinin yuhaladigi veya karsi ciktigini biliyoruz , gorduk yasadik
Su an kimin secilecegi muamma oldugu icin ultraslan bu topa girmiyor , cunku isaret ettikleri aday secilmez ise "kaybeden" statusune gececekler
Fakat 2 adayli secimde artik dursunun yaptigi seyler o kadar sacmaydi ki , dursunu istemiyoruz dediler
Dursun secilse idi , taraftarin sesiydik genel kurul tersini yapti diyeceklerdi , cengiz secilirse de bak biz yaptik diyeceklerdi
Biz senelerin kulup ici siyasetini ve tribunleri bilen adamiz , ayrica cok da iyi satranc , go ve tavla oynamayi bilirim , girdigim turnuvalardan da odul neyse alir cikarim . Bu ua davranisina da cok basit deyimle acmaz derler , ya da kendileri acisindan win-win derler
Anlamasi bu kadar kolay mevzularda luzumunu asan misyonlar yuklemeyin ne genel olarak seyirciye ne de taraftar gruplarina