Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Minnetle Anıyoruz! (1881 - 193∞)

Che Guevara, 1967 yılında Bolivya’da yakalanıp öldürüldüğünde sırt çantasından Atatürk’ün Büyük NUTUK’u çıkmıştır

Ruhun şad olsun atam.

Hiçbir partiye bağlı değilim. Sadece Atatürk'ün fikirlerine değer veren biri olarak şu Koruma kanununun kaldırılmasını herkesten çok ben istiyorum. Doğru bir şekilde sadece arşivde olanlar paylaşılırsa eğer, çoğu insanın utanacağından adım gibi eminim.(Tabi utanacak yüzleri varsa.)

Saygı ve Rahmetle..

Ulu önder, büyük başbağum sen rahat uyu kurmuş olduğun cumhuriyeti sonsuza dek yaşatacağız. Sana,cumhuriyete vede buyuk turk milletine dusmanlik eden soysuzlari damarlarimizdan akan asil kanin kudreti ile yok edecegiz ve sana soz olsun soysuzlarin kulagi cinlayana kadar hep beraber NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyecegiz.

Bu güzel vatanı bizlere armağan eden Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ebediyete intikalinin 76. yılında sevgi, saygı, minnet ve rahmetle anıyorum.

1926913_10205137355704304_4991319503562203490_n.jpg

Hiçbir partiye bağlı değilim. Sadece Atatürk'ün fikirlerine değer veren biri olarak şu Koruma kanununun kaldırılmasını herkesten çok ben istiyorum. Doğru bir şekilde sadece arşivde olanlar paylaşılırsa eğer, çoğu insanın utanacağından adım gibi eminim.(Tabi utanacak yüzleri varsa.)

Saygı ve Rahmetle..

Oncelikle bu kanunu adnan menderes cikardi yanilmiyorsam yobazlarin kontrolsuzce ataturk heykellerine saldirmasindan dolayi. Ayrica arsivlerden kastin ne tam olarak? Oyle bisey dedinki sanki arsivlerde ataturkun gercek yuzu varmista bu kanun sayewinde gercekler saklaniyormus algisi yaratiyorsun! Ayrica kanun zaten zihinen kalkmis bugun kendini bilmez soysuzlar cani sıkıldikca heykel yakip ataturke hakaret ediyor ceza bile almiyor kanun kagit ustunde duruyor sadece.

Kanun kalksa da lafi agizlarinda geveleyip duran sarlatan gazetecisi, siyasetcisi pisligini dokse. Oyle de it boyle de it. En azindan resmiyete dokulur.

Zaten kanun gostermelik, ayyaş diyebiliyor, kompleks icinde mitinglerde laf sokabiliyorsunuz. Yapan var yani. Sarayda oturuyordu en son.

Şu Fatih gibi vatan hainlerini barindirmayacan bu forumda. Şu topicte bile tahrige gelen insan müsvettesinden ne bekliyorsunuz. Ölüye bile saygisi yok.

Oncelikle bu kanunu adnan menderes cikardi yanilmiyorsam yobazlarin kontrolsuzce ataturk heykellerine saldirmasindan dolayi. Ayrica arsivlerden kastin ne tam olarak? Oyle bisey dedinki sanki arsivlerde ataturkun gercek yuzu varmista bu kanun sayewinde gercekler saklaniyormus algisi yaratiyorsun! Ayrica kanun zaten zihinen kalkmis bugun kendini bilmez soysuzlar cani sıkıldikca heykel yakip ataturke hakaret ediyor ceza bile almiyor kanun kagit ustunde duruyor sadece.

Evet. Atatürk ile ilgili devlet arşivlerinde açıklanmamış bir çok şey var. Açıklandığı zaman en başta dinsiz olduğunu söyleyenler utanacaklar. Sonra da dini sadece namaz, oruç gibi dar kalıplarda yaşayanlar utanacaklar. Hiç tanımadıkları biri hakkında kahve dedikodusundan ibaret olan zırvalarla ileri geri konuşmanın da dinimizce günah olduğunu o zaman anlayacaklar. Bunları olduğu gibi doğru bir şekilde açıklamaya bugüne kadar hiçbir iktidar cesaret edemedi. Biraz Rahmetli Erbakan açıklamaya çalıştı hepsi bu.

Heykellerinin yakılmasını ve yıkılmasını ben şahsen istiyorum. Devam etsinler yıkmaya ve yakmaya. Çünkü bu ülke onun miras bıraktığı ülke değildir artık. Ondan sonra kim geldiyse düşman ilan etmiştir. Biz Nobel barış ödülüne aday gösterilen bir lideri hak etmiyoruz.

Şu Fatih gibi vatan hainlerini barindirmayacan bu forumda. Şu topicte bile tahrige gelen insan müsvettesinden ne bekliyorsunuz. Ölüye bile saygisi yok.

Valla nur topu gibi osmanlispor kurulmus gitsinler o takimi tutsunlar birebir kafa yapilarini temsil eden takim zaten. Ama laik sekuler cagdas ataturkcu bir camia olan galatasarayi tutup ikiyuzlulukte zirve yapmasinlar.

Evet. Atatürk ile ilgili devlet arşivlerinde açıklanmamış bir çok şey var. Açıklandığı zaman en başta dinsiz olduğunu söyleyenler utanacaklar. Sonra da dini sadece namaz, oruç gibi dar kalıplarda yaşayanlar utanacaklar. Hiç tanımadıkları biri hakkında kahve dedikodusundan ibaret olan zırvalarla ileri geri konuşmanın da dinimizce günah olduğunu o zaman anlayacaklar. Bunları olduğu gibi doğru bir şekilde açıklamaya bugüne kadar hiçbir iktidar cesaret edemedi. Biraz Rahmetli Erbakan açıklamaya çalıştı hepsi bu.

Heykellerinin yakılmasını ve yıkılmasını ben şahsen istiyorum. Devam etsinler yıkmaya ve yakmaya. Çünkü bu ülke onun miras bıraktığı ülke değildir artık. Ondan sonra kim geldiyse düşman ilan etmiştir. Biz Nobel barış ödülüne aday gösterilen bir lideri hak etmiyoruz.

Beyni olan o arsivlere ihtiyac duymaz zaten. Ayrica dusundukleri gibi din dusmani biri olmadigini ogrendiklerinde bunu kabul edeceklerinimi saniyorsun? Hayir siyonist komplosu diyecekler.

Yıkın Heykellerimi | Mustafa Kemal Atatürk - YouTube

Bu dedigini anlatiyor::k19:

EEjvVq.png

Dış güçler, dinin ne kadar boyun eğdirici olduğunu bildiği için bol bol çakma şıhlar gönderdiği malumdur.
Bir de bizim toplumumuzda ki gibi okuma tembelliği aşılanmışsa,ağızdan çıkan her lafa inanmamasının mümkünatı yok.
Ortadoğu'da ve Müslüman aleminde istenilen,bilgi ve teknolojiden uzak bir toplum yaratılarak,şıhların hükmettiği bir ortamda kılını bile kıpırdatmadan hem silah satacak,hem de bunun akabininde yeraltı kaynaklarından babasının malı gibi faydalanacaklardır.
Gerisi sadece satır aralarında ki birleştirici unsurlardır.

Bugün RTE' de 12 senedir din tüccarlığı yaparak iktidar da kalmayı başarabiliyor.
Din üzerinden siyaset yapmasa %10 oranını geçeceğinden şüpheliyim.

Cemaat mesela o da çok karanlık bir yapılanma.
Üst kademelerinden bahsediyorum.
Bir din hareketinin kendi deyimleriyle ''hizmet hareketi'' polislik için yeterli puanı yapan öğrencilerin isimlerinin alınıp onlara torpil ayarlanması nedir?
Hakim,savcı,polis üçlüsü ile bir din hareketinin ne işi olabilir?

Müslümanlığın en büyük düşmanı dindar gözüken dinsizlerdir.
Bunu hala anlayamadı bu toplum.

Ulu önder M.Kemal Atatürk ile ilgili içim sonuna kadar rahat istedikleri belgeye baksınlar.

Normalde bu konuya bu yazıyı yazmazdım ama TT olmuş o saçmalığı görünce bunu yazma zorunluluğu hissettim :)

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt