Mert GÜLMEZ
10 Numara!
- 31 Ocak 2013
- 14.758
- 1.666
- 1.328
Allah mekanını cennet eylesin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiçbir partiye bağlı değilim. Sadece Atatürk'ün fikirlerine değer veren biri olarak şu Koruma kanununun kaldırılmasını herkesten çok ben istiyorum. Doğru bir şekilde sadece arşivde olanlar paylaşılırsa eğer, çoğu insanın utanacağından adım gibi eminim.(Tabi utanacak yüzleri varsa.)
Saygı ve Rahmetle..

Oncelikle bu kanunu adnan menderes cikardi yanilmiyorsam yobazlarin kontrolsuzce ataturk heykellerine saldirmasindan dolayi. Ayrica arsivlerden kastin ne tam olarak? Oyle bisey dedinki sanki arsivlerde ataturkun gercek yuzu varmista bu kanun sayewinde gercekler saklaniyormus algisi yaratiyorsun! Ayrica kanun zaten zihinen kalkmis bugun kendini bilmez soysuzlar cani sıkıldikca heykel yakip ataturke hakaret ediyor ceza bile almiyor kanun kagit ustunde duruyor sadece.
Şu Fatih gibi vatan hainlerini barindirmayacan bu forumda. Şu topicte bile tahrige gelen insan müsvettesinden ne bekliyorsunuz. Ölüye bile saygisi yok.
Evet. Atatürk ile ilgili devlet arşivlerinde açıklanmamış bir çok şey var. Açıklandığı zaman en başta dinsiz olduğunu söyleyenler utanacaklar. Sonra da dini sadece namaz, oruç gibi dar kalıplarda yaşayanlar utanacaklar. Hiç tanımadıkları biri hakkında kahve dedikodusundan ibaret olan zırvalarla ileri geri konuşmanın da dinimizce günah olduğunu o zaman anlayacaklar. Bunları olduğu gibi doğru bir şekilde açıklamaya bugüne kadar hiçbir iktidar cesaret edemedi. Biraz Rahmetli Erbakan açıklamaya çalıştı hepsi bu.
Heykellerinin yakılmasını ve yıkılmasını ben şahsen istiyorum. Devam etsinler yıkmaya ve yakmaya. Çünkü bu ülke onun miras bıraktığı ülke değildir artık. Ondan sonra kim geldiyse düşman ilan etmiştir. Biz Nobel barış ödülüne aday gösterilen bir lideri hak etmiyoruz.
Evet. Atatürk ile ilgili devlet arşivlerinde açıklanmamış bir çok şey var. Açıklandığı zaman en başta dinsiz olduğunu söyleyenler utanacaklar. Sonra da dini sadece namaz, oruç gibi dar kalıplarda yaşayanlar utanacaklar. Hiç tanımadıkları biri hakkında kahve dedikodusundan ibaret olan zırvalarla ileri geri konuşmanın da dinimizce günah olduğunu o zaman anlayacaklar. Bunları olduğu gibi doğru bir şekilde açıklamaya bugüne kadar hiçbir iktidar cesaret edemedi. Biraz Rahmetli Erbakan açıklamaya çalıştı hepsi bu.
Heykellerinin yakılmasını ve yıkılmasını ben şahsen istiyorum. Devam etsinler yıkmaya ve yakmaya. Çünkü bu ülke onun miras bıraktığı ülke değildir artık. Ondan sonra kim geldiyse düşman ilan etmiştir. Biz Nobel barış ödülüne aday gösterilen bir lideri hak etmiyoruz.