Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü Minnetle Anıyoruz! (1881 - 193∞)

“ …Yunan bilginlerinden Platon ki, dilinin açıklığı ve hakimane fikirlerinin yüksekliği dolayısıyla eflâtuni, ilahi ve gurur verici unvanını almıştır. Doğu irfan aleminde Cumhuriyet ismi altında ünlü olan eserinde, memleketin maddi ve manevi gelişmesine ve ilerlemesine hizmet edebileceğine emin bulunduğu araçlardan ve kabulünü zorunlu gördüğü önlemlerden bahsettikten sonra, ‘refah ve saadetin; başkanları bilgin zümresine mensup veya bilginlerin arkasından giden memleketlere has bir özel ayrıcalık olduğunu, ilaveten söylüyor.

Bu hakikatin en bariz, en parlak, en mükemmel olarak gerçekleşmesini, Mustafa Kemal gibi hakim ve düşünceli bir muhterem başkanın idaresi altında bulunmak şerefine malik olan aziz ve mukaddes vatanımızda görüyorum. Akıllara hayret veren doğru icraatıyla eski ve yeni dünyanın imrenme ve kıskançlık hisleriyle karışmış takdirlerini toplayan bu büyük adam, memleketimizin refah ve saadetini sağlamaya aracı olan şeylerin tümüne eğildikten sonra, milletin düzelmesinde en büyük ve en etkili faktör olacağı açık olan milli tarihi övüncümüzün, bilimin ve fennin yeni keşiflerinin esas kabul edilmesi suretiyle düzeltileceği gibi büyük bir gayrette bulundular.

Bu gayretten beklenen büyük faydalardan ve güzel sonuçlardan bahsetmeme zemin ve zaman uygun değildir. Bu nedenle yüce ve muhterem kurtarıcımızın ve ıslahatçımızın huzurunda, büyük bir saygı ile sonsuz bağlılığımı bir kere daha arz ile yetineceğim.

Ord. Prof. Fazıl Nazmi Rükün, 4 Temmuz 1932 Birinci Türk tarihi kongresi, Ankara

ataturk-nationalturk-0347.jpg

Namaste-Smiley.gif

EEjvVq.png

Dış güçlerin, dinin ne kadar boyun eğdirici olduğunu bildiği için bol bol çakma şıhlar gönderdiği malumdur.
Bir de bizim toplumumuzda ki gibi okuma tembelliği aşılanmışsa,ağızdan çıkan her lafa inanmamasının mümkünatı yok.
Ortadoğu'da ve Müslüman aleminde istenilen,bilgi ve teknolojiden uzak bir toplum yaratılarak,şıhların hükmettiği bir ortamda kılını bile kıpırdatmadan hem silah satacak,hem de bunun akabininde yeraltı kaynaklarından babasının malı gibi faydalanacaklardır.
Gerisi sadece satır aralarında ki birleştirici unsurlardır.

Bugün RTE' de 12 senedir din tüccarlığı yaparak iktidar da kalmayı başarabiliyor.
Din üzerinden siyaset yapmasa %10 oranını geçeceğinden şüpheliyim.

Cemaat mesela o da çok karanlık bir yapılanma.
Üst kademelerinden bahsediyorum.
Bir din hareketinin kendi deyimleriyle ''hizmet hareketi'' polislik için yeterli puanı yapan öğrencilerin isimlerinin alınıp onlara torpil ayarlanması nedir?
Hakim,savcı,polis üçlüsü ile bir din hareketinin ne işi olabilir?

Müslümanlığın en büyük düşmanı dindar gözüken dinsizlerdir.
Bunu hala anlayamadı bu toplum.

Ulu önder M.Kemal Atatürk ile ilgili içim sonuna kadar rahat istedikleri belgeye baksınlar.

Normalde bu konuya bu yazıyı yazmazdım ama TT olmuş o saçmalığı görünce bunu yazma zorunluluğu hissettim :)

Rusya,cin,kuzey kore ile birlesip conilerin memleketini istila edip eyaletleri bolussek? Avrupa ulkelerinide gaza getirip onlarada eyaletlerden pay versek ne guzel olur. New york ve miami bizim geri kalani paylassinlar aralarinda. Ciaci conileride isralie surgune yollariz.

Rusya,cin,kuzey kore ile birlesip conilerin memleketini istila edip eyaletleri bolussek? Avrupa ulkelerinide gaza getirip onlarada eyaletlerden pay versek ne guzel olur. New york ve miami bizim geri kalani paylassinlar aralarinda. Ciaci conileride isralie surgune yollariz.
RTE de Atatürk'e kendince giydirirken ABD emperyalizminin sözcülüğünü yapıyor.
Hele bir de din üzerinden vurunca dini hassasiyeti olan görece cahil kalmış insanları kandırabiliyor.

Konuştuğu konularda asla irade sahibi değil.
Ona söylenen senaryoyu sahneliyor hepsi bu.

Obama'nın bir telefonuyla bugün A dediğine ertesi gün B dediği herkesin malumu.
Geçtiğimiz günlerde şahit olduk buna.
Kendisi bir kukla.

lzAnOJ.jpg

Yeni Türkiye Cumhuriyeti - Graham E. Fuller : Kitap | idefix.com

Gördüğünüz gibi ''Yeni Türkiye'' söylemi bile RTE denen şahısa ait değil.

İstedikleri belgeleri açsınlar.
RTE gibiler sonsuza kadar susar ondan sonra biz de rahatlarız :)

Allah büyük inşallah ABD emperyalizmi ve İsrail siyonizmi mağlup olacak.

Son düzenleme:
Kelime yetmiyor ifade etmiyor. Dünya lideri,büyük adam,sarı saçlı mavi gözlüm..

Başbuğ Kemal Paşa, Türk ırkı sana minnettar.

Ne mutlu Türküm diyene.

Tap

Hayat senden sonra daha zor oldu...

Atamizi saygi, ozlem ve rahmetle aniyoruz.

★★★》☆

Yetmez ama andık 1 dakikalığına onu ve silah arkadaşlarını.

Açtığı yolda gösterdiği hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içtik; inlettik, inletmeye de devam edeceğiz daha büyük bir sesle.

Emperyalist güçlerin orta doğu üzerinde kukla oynattığı şu dönemde yaptıklarının,yapmak istediklerinin büyüklüğünü daha iyi anlıyorum Ruhu şad,mekanı cennet olsun.

Ruhun şad olsun atam.

Biliyormusun ; Hala senin üzerinden rant sağlamaya , adını kullanıp menfaat ve üstünlük sağlamaya çalışanlar var.

Üstelik hepsi sözde, hepsi lafta...

Kalamış'taki Galatasaray ve Fenerbahçe tesislerinden;

Biri gerçekten "ATANIN İZİNDE", diğeri sadece " İZİNDE " ...

B2EHdH9IAAAe88H.jpg

Son düzenleme:
Gazi Mustafa Kemal nezdinde tüm İstiklal savaşı şehitlerimizin ve ebediyete intikal eden gazilerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

Allah taksiratlarını af, mekanlarını cennet etsin.

Saat 9 u 5 geçe gözlerimden seller aktı sanki ne ağladım ne ağladım
Mekanın Cennet olsun Aziz Atam

Saat 9u 5 geçe götürdüm elimi kalbime durdum saygı duruşunda,arkasındanda okudum duamı. Allah kabul etsin Atamızın mekanı cennet olsun

ne kadar bıze unutturmak ısteseler de Atamızı sevıyoruz.bu sevgı engellenemez.

Geri
Üst Alt