Uluç: "Onyekuru'nun aşağılayarak yolladığın Yasin'den iyi nesi var"

sezon sonu 22. şampiyonluk tshirtiyle poz verir sırıtarak :d

Carole kampın en iyisiymiş'ten sonra küfürü bastım.

Gscimbom Mobile

orta sahayi

Linnes - Selcuk - Carole ile kurmayi planliyor Buyuk Ustad

Yaşına hörmet etmesem sana güzel bi söverdim ama bana yakışmazdı
Haaa yakışırdı, gsc bunu benden bekledi

Ulan hıncal efendi hala Galatasaray üzerinden prim derdindesin,yetmedi mi yıllardır ?

DjQ4CyqXgAEsZmQ.jpg

20.07.2018 Hıncal Uluç : “Yılın en önemli transferi Onyekuru”

29.07.2018 Hıncal Uluç : “Onyekuru ne işe yaradı hocam, ne umut verdi? Aşağılayarak yolladığın Yasin’den daha iyi nesi var?

Hahaaaa

DjQ4CyqXgAEsZmQ.jpg

20.07.2018 Hıncal Uluç : “Yılın en önemli transferi Onyekuru”

29.07.2018 Hıncal Uluç : “Onyekuru ne işe yaradı hocam, ne umut verdi? Aşağılayarak yolladığın Yasin’den daha iyi nesi var?

Hahaaaa

Mugdata para vermedigimizden dolayi en cok para harcanan onyekuru oldugu icin en onemli transfer demis olabilir.o kisimda kampi elestirirken karsi arguman ariyor gibi.

Ya da hepimizin dedigi gibi totem yapip onyekuruyu kral takimi sampiyon yapma derdinde.

Yav herif gece uyumadan önce 5 dakikada yazıp yolluyor, yazdığı şeyi ulusal gazetelerde yayınlıyorlar bide. Kendisine saygı duymamak elde değil.

Sacma sapan tespitler herseyi gectim Selcuk,yasin ve Carole yetti artti zaten

Bu Keltoş ne diyor. Futbol bilgisi yok bu adamı tv karsısına cıkararak suc işkence ediyorlar millete.

Git bak bakalım hınc adam nesi varmış.:asd:.Totem motem güldürüyor ama bunak reis yalan yok.

Bu ve buna benzer adamları gördükçe hayata isyan edesim geliyor şu yorumlardan para kazanıyor bu adamlar gerçekten çok ilginç...

Artık emekli ol, bir sahil kasabasına yerleş, arada bir balık tut ve stressiz bir yaşam sür Mr. Uluç.

Geri
Üst Alt