Uluslar Ligi H:2 | İsveç 2-3 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

Cenk ve Okay sahanin en kotuleri, Okay ve Oguzhan Topal'dan da mi utanmiyorlar, adam tek basina oynuyor, tek basina risk aliyor, Okay al gulum ver gulum yapip duruyor Selcuk'u hatirlarlatiyor, son paslarimiz facia, kanatlar berbat, Hakan ve Cengiz hic bir seye yaramiyor, koy kenarlara Gokhan Tore ve Kerim Frei'yi Milan ve Roma'da oynayan oyunculardan daha cok katki verir

lucescu şaka gibi topalı 8 numara oynatıyor ileri çıkıp oyuna katılıyor daha doğrusu katılmaya çalışıyor madem öyle emre yada yunusu oynatsaydın rezil herif..

Tuson, Ozzy 2 rezil.

Primci ve vurdumduymaz Arda ve saz arkadaşları ile kaybedeceğimize bu çocuklarla kaybedelim, uzun zaman sonra en azından istek ve mücadele var.

bu ne abiii şaka mı ?
şaka degil
SakaLogo_small1.png

İzleyip de kendinizi harap etmeyin.Misal ben prim olayından sonra takibi bıraktım.Alayının canı cehenneme!

Milli takimi begenmeyenler neyini begenmiyor. Gercekten iyi oynuyoruz ozellikle ilk yarim saat.
İyi oynuyoruz demek, peki sonuç ?
Bizim en büyük sorunlarımızdan bir tanesi bitiricilik zaten. Cenk'in önüne alıp çizgiye kadar götürdüğü topu gözünüzün önüne getirin. Becerikli değiliz gerçekten. Halledilmesi, aşılması gereken çok sorun var. Sadece futbolcular açısından söylemiyorum.

Memlekette 8 numara olabilir düzeyde ozan tufan çıktı hem kendi hem kulübü içine ettiler.

Geri
Üst Alt