Uluslar Ligi H:2 | İsveç 2-3 Türkiye | MS | 10 Eylül | TRT 1

Ömer Bayram <3

Lucescu ilk geldiğinde sevinmeme rağmen seninle hem fikirim Lusecsu ile bu iş yürümez. Sen demişsin her seferinde başa dönülmez. Kısa vadede en iyi çözüm doğru bir hoca değişikliği ve eldeki kadroda ufak değişiklikler. Bilmem sence başka ne olabilir?
İyi bir yerli hoca ve sistem gerekli. Bireysel olarak yetenekli oyuncularımız var. Fakat sistem olmadığı sürece hiç bir işe yaramaz.

Arkadaşlar bunlar ne maçı?
Bilmediğimden soruyorum kusura bakmayın

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Avrupa ülkelerini sıralamaya göre 4 klasmana ayırmışlar. Klasmanları da gruplara. Gruplar kendi içlerinde bir lider çıkaracak kendi klasmanındaki diğer liderlerle oynayacak. Her klasmanın şampiyonu euro 2020 ye direkt katılacak. Play of yerine bu dört klasmandan gelenler katılacak. İki haftada bu kadar çözebildim

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jimmy de baya motive,herif bilenmis

ub.msji
Yakında Dalkurd forması altında görürüz.

12957.webp

Avrupa ülkelerini sıralamaya göre 4 klasmana ayırmışlar. Klasmanları da gruplara. Gruplar kendi içlerinde bir lider çıkaracak kendi klasmanındaki diğer liderlerle oynayacak. Her klasmanın şampiyonu euro 2020 ye direkt katılacak. Play of yerine bu dört klasmandan gelenler katılacak. İki haftada bu kadar çözebildim

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anladım yani bir nevi 2020 elemesi.
Teşekkür ederim

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt