Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.738
- 11.820
- 1.163
Serdar oyundan çıkmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya lafin gelisi okadarda her kelimeye takilmayin yani. Heralde tarihin en kötüsü degildir. Ama yanindaki Serdar Caglarin yaninda world class kaliyor.Beğenmemek ayrı tarihin en kötü stoperi demek ayrı. Kimler kimler oynadı milli takımda.
ilginc bir mantik gercekten. bende istiyorumhem dikkat cekme adina tarihin en b stoperi dior
sonra yorum gelince gidin basimdan dior
Begenmedim kardesim adamin son maclardaki performansini, hemen pusuda bekler gibi 10 tane dislike tarzinda alintiyla ugrasmakta istemiyorum acikcasi. Asiri sivri, sacma bi yorum olmus olsa bile, bence bi Hakan Balta bile bu suanki Caglardan iyiydi. Ilerde gelisebilir o ayri.Madem yorum istemiyorsun FORUM'da neden yorum yapiyorsun arkadas? Paylasmak mi istiyorsun paylasmak istemiyormusun?
Bos bos alinti yapmayin, begenmiyosam begenmiyorumdue. 28 milyom bilmem kaca transfer oldu diye, müthis diyeceksiniz belliki. Dengesiz, bi stoper icin fazla heyecanli, yer tutmasini bile bilmeyen bi adam. Kendi görüsüm.
Belki hatirlarsin, gecen senenin basinda Maicon hakkindada hemen hemen buna benzer bisey demistim. Hemen hemen bi kac ay boyunca beni Maicon konusu altinda tagledin, o zamanlar begeniliyodu baya. Suan sende Maicon hakkinda ayni düsünüyosun.Çok yanlış görüşün
Yav bende begenmedim de tak dunyanin en berbat defansi demek sonra herhangi bir aciklama getirmemek sacma yav. Tamam gorusunu acikla ama sonra neden millet alintiliyor diye sey etmiyeceksin - acik bir forum alintaya bilir herkes begenmezsen burda yorum yapmazsin adi ustune FORUM burasi.Begenmedim kardesim adamin son maclardaki performansini, hemen pusuda bekler gibi 10 tane dislike tarzinda alintiyla ugrasmakta istemiyorum acikcasi. Asiri sivri, sacma bi yorum olmus olsa bile, bence bi Hakan Balta bile bu suanki Caglardan iyiydi. Ilerde gelisebilir o ayri.
Belki hatirlarsin, gecen senenin basinda Maicon hakkindada hemen hemen buna benzer bisey demistim. Hemen hemen bi kac ay boyunca beni Maicon konusu altinda tagledin, o zamanlar begeniliyodu baya. Suan sende Maicon hakkinda ayni düsünüyosun.
Kendi uygulanmadığın aksiyonları başkalarına tavsiye etmekten ne zaman vazgeçeceksin?Yorum konusuna ben de emre gibi dusunuyorum . Madem yorum bir ozgurluk , tamam yapalim , ama bir stopere laf eden adama katilmiyorsan isi sahsilestirmeye ve kalkip stoper yerine forum uyesini yorumlamaya gerek yok
Begeniyorsan sen de begendigini soylersin olur biter
Mesele oyundaki oyunculari elestirmek , alinti yaparak birbirimizi elestirmek degil , hatirlatirim
şu rezil rusya'yı yenemiyorlarsa yuh bizim futbolculara.rusya gerçekten çok kötü takım ama bu akşam biz onlardan daha kötüyüz.
Kendi uygulanmadığın aksiyonları başkalarına tavsiye etmekten ne zaman vazgeçeceksin?