Uluslararası Ufo Paniği

Toplantı iptal olduysa muhtemelen açıklayamıyorlar.

toplantı iptal olduguna göre kesin ufo

usta bu uzaylı mı cinliler mi sence

uzaylilarin olduguna cani gonulden inaniyorum hatta bir kac kez gordugumu varsayiyorum (tuhaf isiklar gordum insan yapimi olmasi namumkundu hareketlerinden)

ama bilmem kac isik yili uzaklikdan gelip kici kirik abdliler tarafindan vurulacak kadarda malo degillerdir :)

abd son 5 yildir birseyler ceviriyor

once pentagon goruntuleri yayinladi
sonra siyasetde ufo konusmalari
simdi bunlar
birseylere hazirliyorlar milleti

uzaylilarin olduguna cani gonulden inaniyorum hatta bir kac kez gordugumu varsayiyorum (tuhaf isiklar gordum insan yapimi olmasi namumkundu hareketlerinden)

ama bilmem kac isik yili uzaklikdan gelip kici kirik abdliler tarafindan vurulacak kadarda malo degillerdir :)

abd son 5 yildir birseyler ceviriyor

once pentagon goruntuleri yayinladi
sonra siyasetde ufo konusmalari
simdi bunlar
birseylere hazirliyorlar milleti
Ben de canlı organizmaların, hatta gelişmiş canlıların olduğuna inanıyorum ama ne kadar teknolojik açıdan gelişmişlerdir emin değilim. UFO olaylarına falan hala inanmıyorum.

Amerika’nın bir şeyler çevirdiği kesin, yaşayıp göreceğiz.

Pluton cagina giriyoruz.yapay zeka,inanilmaz teknolojiler ve uzaylilar ile iletisim vs hersey mümkün.ama amerika oyuncu bi ülke.dikkati baska yere çekiyorlarsa,çine füze falan yollarlar

carl saganın 2 .5 saatlik kozmos belgeselini izleyenler dünyada sadece biz varız diyemez.kac tane evren,galaksi...mümkünatı yok sadece bizim olmamızın.paralel evrenler keske acıga cıksa,en çok istediğim bu

carl saganın 2 .5 saatlik kozmos belgeselini izleyenler dünyada sadece biz varız diyemez.kac tane evren,galaksi...mümkünatı yok sadece bizim olmamızın.paralel evrenler keske acıga cıksa,en çok istediğim bu
ahbab medyumum diye dolanıyorsun artık bi haberide önceden ver

Gelmezseniz şerefsizsiniz! Şekline şemaline soktuklarım! Her seferinde blöf yapmaktan bıkmadınız mı? @Ufo

Geri
Üst Alt