Mert Aydinli
Taçsız Kral
- 13 Ekim 2014
- 104.546
- 55.763
- 4.478
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cidden iki seferdir herifleri yeniyoruz ve bir felaket oluyor lige ara veriliyor.Bizim takım kadıköy de maçlara çıkmasın her yendiğimiz sene bir şeyler oluyor uzaylılar da gelirse şaşırtmaz.
Orada galibiyet alamıyorduk şampiyonlukları rahat alıyorduk yenmeye başladık dünya düzeni bozuldu.Cidden iki seferdir herifleri yeniyoruz ve bir felaket oluyor lige ara veriliyor.
Toplantı iptal olduysa muhtemelen açıklayamıyorlar.
usta bu uzaylı mı cinliler mi sence
Ben de canlı organizmaların, hatta gelişmiş canlıların olduğuna inanıyorum ama ne kadar teknolojik açıdan gelişmişlerdir emin değilim. UFO olaylarına falan hala inanmıyorum.uzaylilarin olduguna cani gonulden inaniyorum hatta bir kac kez gordugumu varsayiyorum (tuhaf isiklar gordum insan yapimi olmasi namumkundu hareketlerinden)
ama bilmem kac isik yili uzaklikdan gelip kici kirik abdliler tarafindan vurulacak kadarda malo degillerdir
abd son 5 yildir birseyler ceviriyor
once pentagon goruntuleri yayinladi
sonra siyasetde ufo konusmalari
simdi bunlar
birseylere hazirliyorlar milleti
toplantı iptal olduguna göre kesin ufo
evt siriustanufo ztn ama uzaylı mı
ahbab medyumum diye dolanıyorsun artık bi haberide önceden vercarl saganın 2 .5 saatlik kozmos belgeselini izleyenler dünyada sadece biz varız diyemez.kac tane evren,galaksi...mümkünatı yok sadece bizim olmamızın.paralel evrenler keske acıga cıksa,en çok istediğim bu