- 2 Temmuz 2011
- 132.461
- 55.456
- 5.338
ahbab medyumum diye dolanıyorsun artık bi haberide önceden ver

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ahbab medyumum diye dolanıyorsun artık bi haberide önceden ver
Bu kadar sert yapmayalım ne derece bir tavır takınacaklarını bilmeden.Gelmezseniz şerefsizsiniz! Şekline şemaline soktuklarım! Her seferinde blöf yapmaktan bıkmadınız mı? @Ufo
Hani yapmayacak diyorlardı.acıklama saat 1.30da tr saati
Bunu hatırlayan kaç kişi vardır.Küçükken Sadettin Teksoy'dan korkardım uzaylılarla ilgim bu kadar.
Bunu hatırlayan kaç kişi vardır.
Kafa zkecek adam ihtiyacı varmışüstün zekadan dolayı mı goturuyorlar murpanı
Düsünüyorum da ne güzel zamanlarmis. Kücükken hayat ne güzelmis. Belki düzensiz, teknplojik olarak geri kalmis, ve kaba bir milletin cocuklariymisiz. Ama millet olarak saf, güzel kalpli ve huzurluymusuz. Cok degismisiz.Küçükken Sadettin Teksoy'dan korkardım uzaylılarla ilgim bu kadar.
Azteklilere de yardım edildiği de söylenir günümüz araştırmalarında o dönem yaptıkları işlemeleri el araçlarıyla dahi yapılamadığını hatta günümüzdeki lazer teknolojisiyle bile başarılı şekilde yapamıyorlarmış.sumer yazitlarinda periyodik olarak 7000 bin senede bir dunyayi ziyaret eden bir topluluk oldugu yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam
hatta sumer mitolojisinden baya hikaye calan tevratda enoh peygamberin mrlekler! tarafindan uzaya goturuldugu ve ona orada tanri! tarafindan 1 ay egitim verildigi yazar
(tam hikayeyi hatirlamiyorum ama temel anlati boyleydi, yillar gecti uzerinden okumayali) sumerlerde iste tamda bu hikaye bir sumer kralinin alip goturuldugu ve bu irkin 7000 yilda bir geldigi yaziyor
ne diyonsumer yazitlarinda periyodik olarak 7000 bin senede bir dunyayi ziyaret eden bir topluluk oldugu yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam
hatta sumer mitolojisinden baya hikaye calan tevratda enoh peygamberin mrlekler! tarafindan uzaya goturuldugu ve ona orada tanri! tarafindan 1 ay egitim verildigi yazar
(tam hikayeyi hatirlamiyorum ama temel anlati boyleydi, yillar gecti uzerinden okumayali) sumerlerde iste tamda bu hikaye bir sumer kralinin alip goturuldugu ve bu irkin 7000 yilda bir geldigi yaziyor
ben mitolojininde boş bişey olmadıgını düşünüyorumsumer yazitlarinda periyodik olarak 7000 bin senede bir dunyayi ziyaret eden bir topluluk oldugu yaziyordu yanlis hatirlamiyorsam