Haber Ümit Akdağ, Beşiktaş'ta

Angry Family Guy GIF

Beşiktaş ın aldığı adamı biz alamıyormuyuz ya... Bu adamı da alamayan yönetim ne işe yarıyor arkadaş...

Beşiktaş ın aldığı adamı biz alamıyormuyuz ya... Bu adamı da alamayan yönetim ne işe yarıyor arkadaş...
Alamayan Yönetim diye birşey olduğunu nereden çıkardın? Bizimkiler beğenmemiş oyuncuyu, Fener de aynısını düşünüyordu oyuncu için. Yoksa ikisinden biri çoktan alırdı.

Hic fena hamle degil. Ayagi falan duzgun ama defansif anlamda tam degerlendirecek kadar izlemedim.

Onder ozen goreve getirilmesinden mi ama hic fena gecirmedi besiktas transfer surecini.

Uzun zamandir paralari cop ettiler , ona ragmen neleri gelecekten harcayarak transferleri yaptilar bilmiyorum ama kasimda havlu atacak gibi degiller bu sefer. Ne kadar iddiali olurlar ayri ama kolay lokma degil.

Bu sene transfer olarak en iyi 8jk is yapti,biz veya fb kadar para harcamadan iyi transferler yapti önder özen,tutmayanlar olur belki ama enazindan ihtiyaçlarını aldilar

Alamayan Yönetim diye birşey olduğunu nereden çıkardın? Bizimkiler beğenmemiş oyuncuyu, Fener de aynısını düşünüyordu oyuncu için. Yoksa ikisinden biri çoktan alırdı.
Beğenmemişler mi, Ugoçuku ile El Bişey i beğenipte Ümit i nasıl beğenmemişler... Ümit i izlerken yanlarında fenerli arkadaşları varsa kandırmıştır bizimkileri...

emirhan bundan iyi futbolcu. bunun potansiyeli daha yüksek ama herhangi 1 yerde yedek oturarak oralara ulaşabileceğini sanmam. hele o bahsedilen paralarla bize gelmesini hiç istemezdim. stoper gibi bölgede bile yerli futbolcuya çift hane bonservis vereceksek altyapıyı filan kapatıp gidelim zaten.

Bu sene transfer olarak en iyi 8jk is yapti,biz veya fb kadar para harcamadan iyi transferler yapti önder özen,tutmayanlar olur belki ama enazindan ihtiyaçlarını aldilar
Para harcadilar yav -61 M dalar tmarakta gore
Hatta bu sezon belki bu tur harcama yapabilecekleri son sezon. Her kurusu kullandilar diye biliyorum mumkun olan (ileriden gelirleri harcadilar doye biliyorum - cok fikrim yok ne nedir diye ama)

Para harcadilar yav -61 M dalar tmarakta gore
Hatta bu sezon belki bu tur harcama yapabilecekleri son sezon. Her kurusu kullandilar diye biliyorum mumkun olan (ileriden gelirleri harcadilar doye biliyorum - cok fikrim yok ne nedir diye ama)
Halimin Google ile arası kötü acip arastirmaz sadece konuşur

Yine bize gelse ala ala bunu mu aldınız muhabbeti yapacaklar Ümit Akdağ'ı Puyol yapmış.

Geri
Üst Alt