- 16 Haziran 2010
- 207.940
- 161.544
- 6.838
Beşiktaş, Ümit Akdağ transferi için Alanyaspor ve oyuncu tarafıyla anlaşma sağladı! (Ertan Süzgün)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alamayan Yönetim diye birşey olduğunu nereden çıkardın? Bizimkiler beğenmemiş oyuncuyu, Fener de aynısını düşünüyordu oyuncu için. Yoksa ikisinden biri çoktan alırdı.Beşiktaş ın aldığı adamı biz alamıyormuyuz ya... Bu adamı da alamayan yönetim ne işe yarıyor arkadaş...
Bizimkilerin beğendiği de müthiş oluyorAlamayan Yönetim diye birşey olduğunu nereden çıkardın? Bizimkiler beğenmemiş oyuncuyu, Fener de aynısını düşünüyordu oyuncu için. Yoksa ikisinden biri çoktan alırdı.
Beğenmemişler mi, Ugoçuku ile El Bişey i beğenipte Ümit i nasıl beğenmemişler... Ümit i izlerken yanlarında fenerli arkadaşları varsa kandırmıştır bizimkileri...Alamayan Yönetim diye birşey olduğunu nereden çıkardın? Bizimkiler beğenmemiş oyuncuyu, Fener de aynısını düşünüyordu oyuncu için. Yoksa ikisinden biri çoktan alırdı.
Ümit çok şahane mi diyorsun?Beğenmemişler mi, Ugoçuku ile El Bişey i beğenipte Ümit i nasıl beğenmemişler... Ümit i izlerken yanlarında fenerli arkadaşları varsa kandırmıştır bizimkileri...
Para harcadilar yav -61 M dalar tmarakta goreBu sene transfer olarak en iyi 8jk is yapti,biz veya fb kadar para harcamadan iyi transferler yapti önder özen,tutmayanlar olur belki ama enazindan ihtiyaçlarını aldilar
Bir sene Apoyla beraber oynatıp, yerini devretme potansiyeli vardı. Bıgün forumda biri nefes alsın yeter yazmış; bizim için bu dönem şahane oyuncu dönemi geçti sanki...Ümit çok şahane mi diyorsun?
Halimin Google ile arası kötü acip arastirmaz sadece konuşurPara harcadilar yav -61 M dalar tmarakta gore
Hatta bu sezon belki bu tur harcama yapabilecekleri son sezon. Her kurusu kullandilar diye biliyorum mumkun olan (ileriden gelirleri harcadilar doye biliyorum - cok fikrim yok ne nedir diye ama)
Yaşlandık napalm unutkanlıkta basladiHalimin Google ile arası kötü acip arastirmaz sadece konuşur
Estağfurullah renktaş takılıyorum . Allah uzun ömür nasip etsin sağlıklaYaşlandık napalm unutkanlıkta basladi