- 29 Ocak 2011
- 47.647
- 19.512
- 2.898
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aziz yıldırım yıdırım demirören sarper yıldırım.
ümütle işimiz bitsin seninlede bi konusalım sarper ya. hayatta bukadar tesadüf asla tesadüf değildir. @Sarper Yıldırım
Emrah Yıldırım'la Yasin Yıldırım'a da aynını söyle o zaman.![]()
bu hususta son derece yanılıyorsunuz bayım. o kişilerin gerçek ad ve soyadları değil ama senin...
neyse şu ümiti hayrlısı ile yok edelim sıra sanada gelecek
ümit çatar hesabının ihrac edilmesi yeterli değil sahip olduğu ve kendi kendine alıntılaştığı hesaplarda tespit edilip onlarada ihrac atılmalı. aynı zamanda Aydın özgürlüğüne kovuşmalı musap'ın cezası ise 3 ay uzatılmalı sarpere günlük soru sorma kotası konulmalıdır.
yaşasın galatasaray yasasın tam bağımsız gsc
Sarper'e ben de kılım bu aralar Osman destekliyorum.ümit çatar hesabının ihrac edilmesi yeterli değil sahip olduğu ve kendi kendine alıntılaştığı hesaplarda tespit edilip onlarada ihrac atılmalı. aynı zamanda Aydın özgürlüğüne kovuşmalı musap'ın cezası ise 3 ay uzatılmalı sarpere günlük soru sorma kotası konulmalıdır.
yaşasın galatasaray yasasın tam bağımsız gsc
Yuh ne ara döndün arkadas daha demin arkandayim diyordunÜmit başka konuda yorum yaparsa ve burayı es geçerse doğrulanmış olur konuyu.
Yönetim artık gerisini karar verir de ömür boyu myc cezası önerim olur üye olarak.
Galiba tam anlatamadım veya anlayamadınız yazdığımı. Neyse. Dönelim biz sizlere göre no problemYuh ne ara döndün arkadas daha demin arkandayim diyordun
Neden benim özgürlüğüme pranga vurmaya çalışıyorsun Osman?
Sarper'e çökelim +1903Erman +1 destek dedi beyler Sarperden korkmayın sizi korkutmasına izin vermeyin sıkıntısı olan söylesin hazır toplanmışken onuda yargılayalım