ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:uyy:

88MEXr.png

Bu gereksizi forumdan atarak gereğini yapan yönetimi takdir ediyorum

Görmedim de illa göreceğim. Mesela yanlış hatırlamıyorsam fazla terimcisin bu aralar olmuyor. Puki bu konuda tüm foruma yetiyor zaten.

Serkan Sabri ile olan tartışmamızın Terimcilik ile alakası yok,eğer onu kastediyorsan.Sevmemek,nefret etmek ayrı itham etmek ayrı.

şu açıklama = bu ateş üfleyerek sönmez açıklaması

ötesi yok

Ümit Çatar [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]06.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt1"]kafandaki orumcek ağını arindirman dileğiyle. yerin yok gsc de.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kandırıldık açıklaması gelmedi mi

şu açıklama = bu ateş üfleyerek sönmez açıklaması

ötesi yok

Ümit Çatar [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]06.09.2016[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt1"]kafandaki orumcek ağını arindirman dileğiyle. yerin yok gsc de.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bu açıklamayı yazan vatanperver moderatörümüzü canı gönülden kutluyorum. Gurur duydum bir gscli olarak.

Dedim bide çık açıklama yap doğru değilse diye. Demek ki doğruymuş. Cezayı hak etti ama koyuna koyması ile biraz da üzüldüm yani.

RIP neyse.

Ümit denen arkadaşla işim yok ama Atatürk'e saygısızlık etmişse eğer haketmiş cezayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Serkan Sabri ile olan tartışmamızın Terimcilik ile alakası yok,eğer onu kastediyorsan.Sevmemek,nefret etmek ayrı itham etmek ayrı.
Serkan Sabri ile olan tartışmanızdan haberim bile yok Sarper :D

@Osman SEDEN yazalım arkadaşı bir kenara. Olası bir terim operasyonunda Riekerink Bey'e ilk kalkışacaklardan biri gibi duruyor kendisi :asd22:

images

Tapadayim ne kadar yedo

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Haber Editörün son mesajı

Buraya ilk geldiğimde her yoruma ciddi ciddi cevap yazıyordum.. fakat artık anladım ki burası sanal alem.. linç etseler kaç yazar ki ? zaten 4-5 tanesını engelledıgım için yorumlarını görmüyorum bile.. kendileri çalıp kendıleri oynuyorlar :d

Toprağı bol olsun. :rose:

01.01.2004 - 06.09.2016

Rest in piss my friend

Sent from my Washingmachine with Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt