Ahmet Yamanlı
Kırmızı Üye
- 28 Ağustos 2013
- 1.413
- 846
- 1.103
:uyy:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Görmedim de illa göreceğim. Mesela yanlış hatırlamıyorsam fazla terimcisin bu aralar olmuyor. Puki bu konuda tüm foruma yetiyor zaten.
şu açıklama = bu ateş üfleyerek sönmez açıklaması
ötesi yok
Ümit Çatar [TABLE="width: 100%"]
[TR]
[TD="class: alt1"][/TD]
[TD="class: alt1"]06.09.2016[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]henüz yok[/TD]
[TD="class: alt2"]Sürekli[/TD]
[TD="class: alt1"]kafandaki orumcek ağını arindirman dileğiyle. yerin yok gsc de.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Serkan Sabri ile olan tartışmanızdan haberim bile yok SarperSerkan Sabri ile olan tartışmamızın Terimcilik ile alakası yok,eğer onu kastediyorsan.Sevmemek,nefret etmek ayrı itham etmek ayrı.
Dedim bide çık açıklama yap doğru değilse diye. Demek ki doğruymuş. Cezayı hak etti ama koyuna koyması ile biraz da üzüldüm yani.
RIP neyse.
Buraya ilk geldiğimde her yoruma ciddi ciddi cevap yazıyordum.. fakat artık anladım ki burası sanal alem.. linç etseler kaç yazar ki ? zaten 4-5 tanesını engelledıgım için yorumlarını görmüyorum bile.. kendileri çalıp kendıleri oynuyorlar :d

https://www.gscimbom.com/forum/f79-gsc-sozluk/umit-catar-126598-post8720219/Ne demiş ümit
-Tapatalk-
İhraçTapadayim ne kadar yedo
Sent from my Washingmachine with Tapatalk
Serkan Sabri ile olan tartışmanızdan haberim bile yok Sarper![]()
@Osman SEDEN yazalım arkadaşı bir kenara. Olası bir terim operasyonunda Riekerink Bey'e ilk kalkışacaklardan biri gibi duruyor kendisi :asd22: