ümit çatar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hakan ilerde ben haklı çıktım diyebilmek için yine milletin tersine yorum yapıyor 500 denemesinden biri tutunca ben herşeyi biliyorum bakın geyiği YAPACAK YİNE BİZE :red:
... bundan sonra en üst sirada yerini aliyorsun Puki. Agir s.ctin diyim ben.

Moderatör tarafında düzenlendi:
hakan ilerde ben haklı çıktım diyebilmek için yine milletin tersine yorum yapıyor 500 denemesinden biri tutunca ben herşeyi biliyorum bakın geyiği YAPACAK YİNE BİZE :red:

O örneği verdim bugün,20 soruluk bir testte,bütün şıkları A yaparsan elbet 5-6 tanesi tutar. :D

Büzüğü yemedi ellam

beyler yavaş olun ümiti ortadan kaldıralım dedik hızınızı alamadınız olayı devrime çevirdiniz. 1sn sakin olun az

gördünüz bana beddua etti adam güpegündüz hemde!!!!!!!!!!!! bu gece alınıcak kelle sayısı artmıyormu sizce?

nerenin adresi bu ulan hala yazamadı

Alt tarafı çeperini genişletecektim

Ben bunun ilk türediĝinde bunun ne mal olduğunu herkese anlattım. O zaman direkten döndü. Ne yaptıda inandırdı milleti çok merak ediyorum.

Aradan onca zaman geçti, günaydın gsc modları.
Kedi olalı bir fare tuttunuz.

P9

bir kişinin ne olduğunu bir kez daha öğrendik

Bu kadar cocukca sevimli hareketler yeterli. Bundan sonra eski profilime dönüyorum, yakarim.

Gerçi sıfır mal sayılmaz.Kaporta yeni değildir.Çeperi geniştir diye tahmin ediyorum

konunun özünden çok uzaklastınız. hata yapıyorsunuz

sanırım birisine ceza vereceğiz.

şu konu içinde avatarı zenci olup zenci resimleri paylaşan bazı şahıslar var bunlarıda tespit ediniz çoluk çocuk var sonuçta forumda.

Ben bu bejekeliyi deşifre edince herkes owww yasin sallıyor yaw diyenler şimdi gerçekleri görüyor.

Forumun sevgi kelebekcikleri

74eb8bea0ac3084a0a5c7d04b46f19cb.jpg

Bu imzayı görme yetkiniz bulunmuyor, forum yöneticisiyle iletişim kurunuz.(vBulletin 4.2.2)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt